Venus_m 12.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ta... w tych czasach brak internetu to jak brak okna na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Alana, jeśli Ci się naprawdę podobają - to nie odpuszczaj Ale muszę Cię uprzedzić, że płytkarz trochę narzekał na te płytki, że krzywe i trudno się kładą. Ja z efektu jestem zadowolona Nie odpuszczę...już nawet jestem w stanie iść na ustępstwo w sprawie parapetów Ja chciałam drewniane, TŻ konglomeratowe, które mi się w ogóle nie podobają... Mogę iść na kompromis - jak się zgodzi na Essencia Lappato to pozwolę mu na konglomerat pod oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 12.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Chyba nie pokazywałam jeszcze jak wyszedł taras: [ATTACH=CONFIG]74029[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]74030[/ATTACH] jak to się stało, ze nie dojrzałam wcześniej Twoich pięknych drzew? Uwielbiam roślinność...i zwierzaki A wróciłam do Twojego tarasu z zapytaniem o NG OR 12 - chodzi oczywiście o utrzymanie czystości, a że masz je na tarasie to i deszcz i piach się na nich pewnie znajdzie.... Pytam bo mój TŻ oznajmił "ok. mogą być" do kuchni i przedpokoju Co prawda będę jeszcze męczyła o Rako, ale gdyby nie wyszło to dobre i OR 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.09.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 alana wtrącę swoje dwa słowa - ja je mam w łazience. Myłam przed wprowadzeniem i ...może jeden raz od momentu wprowadzenia w marcu. Nie widać na nich zupełnie nic. ZERO. Gdybym miała cały dom w tych płytkach chyba bym raz w miesiacu odkurzała i myła podłogi . A oprócz tego są przepiękne (szczególnie te ciemniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 13.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 alana wtrącę swoje dwa słowa - ja je mam w łazience. Myłam przed wprowadzeniem i ...może jeden raz od momentu wprowadzenia w marcu. Nie widać na nich zupełnie nic. ZERO. Gdybym miała cały dom w tych płytkach chyba bym raz w miesiacu odkurzała i myła podłogi . A oprócz tego są przepiękne (szczególnie te ciemniejsze). ło matulu toż to płytki dla mnie Dzięki i lecę do Ciebie oglądać łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 13.09.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 naberio pięknie się robi zazdroszczę. U mnie też się kładzie granit, ale na oczyszczalni przydomowej. Średnio jestem zadowolona, nie ja go wybierałam, no ale niech moja druga połówka też ma radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.09.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Fajnie Dziewczyny, że jesteście Ja tylko na moment - bo gościnnie korzystam z kompa... Alana, zdecydowanie praktyczniejsze są OR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 14.09.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Alana, zdecydowanie praktyczniejsze są OR! Już mi powoli głupio... każdego pytam czy na jakiś płytkach brudu nie widać, tak jakbym się szmaty tykać nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.09.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) w szczególy nie wnikam Żartuję oczywiście - nikt się nie chce szmatą zajeżdżać Duśku - udało mi się zrobić tylko takie fotki: Położyliśmy wczoraj tapetę w salonie. W końcu! (na meble nie patrzeć - tymczasowe): Edytowane 15 Września 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.09.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Zamontowaliśmy również lustro w kibelku i kupiłam śliczną szczotę kibelkową Teraz pytanie - jakie oświetlenie? chyba podłużne, typowe nad lusto... A Wy jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Beatko mówiłam, że ta tapeta będzie super Do tej szczotki kibelkowej w LM są również akcesoria, oświetlenie nad lustro podłużne nowoczesne bym dała...ale lustrem też zakręciła nad kibelek, jakoś dziwnie tak bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 15.09.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 szkoda ze na zdjęciu ta tapeta tak mało widoczna. a coś tam będzie? bo mi kurcze czegoś tam brakuje, ale nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 zasłonek w oknie brakuje a meble Beatka pisała że tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 15.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a myślałam że będzie bez . meble białe? a telewizor będzie stał czy wisiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 hmn....a nie wiem musi nam Beatka odpowiedzieć P.S. Beatko czy Ty sobie robisz sesję brzuszkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.09.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Teraz pytanie - jakie oświetlenie? chyba podłużne, typowe nad lusto... A Wy jak uważacie? łazienke masz tak idealnie minimalistyczną ze ja ze swoją przekorą bym zaszalała ze światłem, wydaje mi sie ze proste zwykłe prostokątne....to nudne troche masz spokojny wystrój więc mozesz zaskoczyć światłem...ja własnie tak lubie...niby wszystko w jednym stylu - a tu niespodzianka ale ja lekko postrzelona jestem i lubię zaskakiwać i robić na przekór a imię mi sie przypomniało...ja bym teraz córce dała Coco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Queene to ja się wtrącę, ale wiesz przy naszych ojczystych nazwiskach Coco brzmi słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.09.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 no Coco mi też nie leży. Coco jak dla mnie zarezerwowane tylko dla Chanel Z salonem jeszcze nie mam koncepji... Przez jakiś czas muszą stać meble wenge, które mam. Wcześniej myślałam o białych, ale teraz stwierdzam, że muszą być bardziej wyraziste. Telewizora niestety nie powieszę, bo nie przygotowaliśmy niestety tych tuneli pod kable. Teraz żałuję, ale może jeszcze coś wymyślimy. Justynko, sesję brzuszkową planuje jak już to zimą chyba... Ale czy bedzie na to czas...? Dziewczyny, jak przeżyć bez INTERNETU??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.09.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) kurcze o jakie to tunele chodzi. Szukałam info ale jakość google mnie zawiodło. Powiedziałam mojemu m ze musimy je zrobić, a on ze to gniazdko założy się wyżej. Może moje pytanie jest głupie, ale nie wiem jak to kurcze ma wyglądać, a właśnie robimy elektrykę? Co do zdjęć to może rób sobie zdjęcie brzszka co mies żeby widzieć jak rośnie. Ja tego nie robiłam i teraz żałuje. Edytowane 16 Września 2011 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.09.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Hmmmm pszczółko to się robi taki tunel w ścianie na kable i przy tynkowaniu wszystko się ładnie licuje zostaje tylko dziurka na górze i dziurka na dole przez która wyciągasz wtyczki i wpinasz do gniazdka a gniazdko wyżej też można Beatko to koniecznie znajdź na to czas, ja widziałam już wiele takich sesji i namówiłam również moja świadkową jak była oczekująca, ma tak piękne zdjęcia że do tej pory nie mogę się na nie napatrzeć....a pamiątka jest, oj jest Ja jestem za białymi meblami mimo wszystko. Wyraziste to mogą być dodatki, a nie elementy stałe...moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts