Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alana, jeśli Ci się naprawdę podobają - to nie odpuszczaj :) Ale muszę Cię uprzedzić, że płytkarz trochę narzekał na te płytki, że krzywe i trudno się kładą. Ja z efektu jestem zadowolona :)

Nie odpuszczę...już nawet jestem w stanie iść na ustępstwo w sprawie parapetów :) Ja chciałam drewniane, TŻ konglomeratowe, które mi się w ogóle nie podobają... Mogę iść na kompromis - jak się zgodzi na Essencia Lappato to pozwolę mu na konglomerat pod oknami :)

Chyba nie pokazywałam jeszcze jak wyszedł taras:

[ATTACH=CONFIG]74029[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]74030[/ATTACH]

jak to się stało, ze nie dojrzałam wcześniej Twoich pięknych drzew? :jawdrop: Uwielbiam roślinność...i zwierzaki :)

A wróciłam do Twojego tarasu z zapytaniem o NG OR 12 - chodzi oczywiście o utrzymanie czystości, a że masz je na tarasie to i deszcz i piach się na nich pewnie znajdzie.... :) Pytam bo mój TŻ oznajmił "ok. mogą być" do kuchni i przedpokoju ;) Co prawda będę jeszcze męczyła o Rako, ale gdyby nie wyszło to dobre i OR 12 :)

alana wtrącę swoje dwa słowa ;) - ja je mam w łazience. Myłam przed wprowadzeniem i ...może jeden raz od momentu wprowadzenia w marcu. Nie widać na nich zupełnie nic. ZERO. Gdybym miała cały dom w tych płytkach chyba bym raz w miesiacu odkurzała i myła podłogi ;).

A oprócz tego są przepiękne (szczególnie te ciemniejsze).

alana wtrącę swoje dwa słowa ;) - ja je mam w łazience. Myłam przed wprowadzeniem i ...może jeden raz od momentu wprowadzenia w marcu. Nie widać na nich zupełnie nic. ZERO. Gdybym miała cały dom w tych płytkach chyba bym raz w miesiacu odkurzała i myła podłogi ;).

A oprócz tego są przepiękne (szczególnie te ciemniejsze).

ło matulu toż to płytki dla mnie :D Dzięki i lecę do Ciebie oglądać łazienkę ;)

w szczególy nie wnikam ;) :lol2:

Żartuję oczywiście - nikt się nie chce szmatą zajeżdżać :)

Duśku - udało mi się zrobić tylko takie fotki:

Zdjęcie1596.jpg

Zdjęcie1597.jpg

Zdjęcie1595.jpg

Zdjęcie1598.jpg

Położyliśmy wczoraj tapetę w salonie. W końcu! (na meble nie patrzeć - tymczasowe):

Zdjęcie1604.jpg

Edytowane przez naberia

Teraz pytanie - jakie oświetlenie? chyba podłużne, typowe nad lusto... A Wy jak uważacie?

łazienke masz tak idealnie minimalistyczną ze ja ze swoją przekorą bym zaszalała ze światłem, wydaje mi sie ze proste zwykłe prostokątne....to nudne troche :) masz spokojny wystrój więc mozesz zaskoczyć światłem...ja własnie tak lubie...niby wszystko w jednym stylu - a tu niespodzianka ;)

ale ja lekko postrzelona jestem i lubię zaskakiwać i robić na przekór :)

a imię mi sie przypomniało...ja bym teraz córce dała Coco :)

no Coco mi też nie leży. Coco jak dla mnie zarezerwowane tylko dla Chanel ;)

Z salonem jeszcze nie mam koncepji... Przez jakiś czas muszą stać meble wenge, które mam. Wcześniej myślałam o białych, ale teraz stwierdzam, że muszą być bardziej wyraziste.

Telewizora niestety nie powieszę, bo nie przygotowaliśmy niestety tych tuneli pod kable. Teraz żałuję, ale może jeszcze coś wymyślimy.

Justynko, sesję brzuszkową planuje jak już to zimą chyba... Ale czy bedzie na to czas...?

Dziewczyny, jak przeżyć bez INTERNETU???????

kurcze o jakie to tunele chodzi. Szukałam info ale jakość google mnie zawiodło. Powiedziałam mojemu m ze musimy je zrobić, a on ze to gniazdko założy się wyżej. Może moje pytanie jest głupie, ale nie wiem jak to kurcze ma wyglądać, a właśnie robimy elektrykę?

Co do zdjęć to może rób sobie zdjęcie brzszka co mies żeby widzieć jak rośnie. Ja tego nie robiłam i teraz żałuje.

Edytowane przez pszczolka m

Hmmmm pszczółko to się robi taki tunel w ścianie na kable i przy tynkowaniu wszystko się ładnie licuje zostaje tylko dziurka na górze i dziurka na dole przez która wyciągasz wtyczki i wpinasz do gniazdka ;) a gniazdko wyżej też można ;)

Beatko to koniecznie znajdź na to czas, ja widziałam już wiele takich sesji i namówiłam również moja świadkową jak była oczekująca, ma tak piękne zdjęcia że do tej pory nie mogę się na nie napatrzeć....a pamiątka jest, oj jest ;)

Ja jestem za białymi meblami mimo wszystko. Wyraziste to mogą być dodatki, a nie elementy stałe...moim zdaniem :D