Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja z kolei myślę nad kaflami. I pomyślałam, że zamiast tych dwóch ciemnych pasów obok kwiatków, może dać jasno szare płytki..., a dekor odwrócić w poziomie i dołożyć jednego kwiatka? (dekor by miał 1,8 m). Czy będzie za łyso? Edytowane przez naberia

Jutro poproszę tą babkę z Pilcha o wizualizację. Wydaje mi się, że może ładnie wyglądać ciemna wanna na tle jasnych płytek i tylko te kwiatki nad wanną.

Wciąż pozostaje kwestia pasów: pod prysznicem i na skośnej ścianie...

No i oczywiście zabudowa geberitu :( robić półeczki? czy cały do góry pociągnąć? zlać go z jasną ścianą? Ach! :bash:

W domu też roboty wrą :) Na dzień dzisiejszy rurki od podłogówki są już porozkładane, choć jeszcze parę dni temu było tak:

Salon patrząc na stronę z kominkiem i tarasem:

Zdjęcie0577.jpg

Salon patrząc na stronę, gdzie będą kanapy i tv:

Zdjęcie0573.jpg

Kuchnia ze spiżarką:

Zdjęcie0572.jpg

A we wtorek zaczynamy wylewki! :)

No i zapomniałam się pochwalić, że byliśmy zobaczyć wkład, który mi się spodobał w necie i... Jest super. Jesteśmy na niego zdecydowani. Nie dość, że jest typowo pionowy, to jeszcze z płaszczem wodnym i pełną automatyką! Ma wszystko to, czego szukaliśmy! Przy okazji, wybrałam już też obudowę:)

Zdjęcie0585zzz.jpg

i płyta z bliska ( w rzeczywistości jest jaśniejsza niż na tym zdjęciu):

Zdjęcie0584zzzz.jpg

Edytowane przez naberia