naberia 11.04.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Pilch Vulcano ścienna 30 x 60, podłogowa 33 x 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 http://www.pilch.pl/search/?searchText=vulcano trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Naberia otwarcie nie cierpie twojej lazienki siedze juz ponad godzine i nic mi sie nie uklada z tego sensownego...jak gleboka chcecie miec umywalke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Venus, nie załamuj mnie! Ja od tygodnia siedze i nic nie mogę wymyśleć Szafki umywalkowe mają ok. 45 cm, więc tak przyjęłam. Nie wiem jeszcze czy będą 2 umywalki nablatowe czy jedna długa 2-stanowiskowa... Na dodatek nie mogę znaleźć sensownej wanny! ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No wiem ;/ Zrobilam jakas tam w miare przyzwoita zabudowe na scianie z umywalkami, zaczelam nakladac kafle i masakra...;/ No nic ja sie tak szybko nie poddam. A wanna musi byc taka scinana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 hm... w sumie nie musi, ale przy 160 długości to może niewygodnie będzie wchodzić (żeby się o kant nie uderzać)... A może prześlij co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) ja z kolei myślę nad kaflami. I pomyślałam, że zamiast tych dwóch ciemnych pasów obok kwiatków, może dać jasno szare płytki..., a dekor odwrócić w poziomie i dołożyć jednego kwiatka? (dekor by miał 1,8 m). Czy będzie za łyso? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A w jakim programie działasz? Mi się wydawało, że Pilch miał swój program do aranżacji, ale jakoś nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 W sprawie sufitu podwieszanego - im mniej, tym lepiej (zmniejsza przestrzeń), dlatego zostawiłabym tylko nad barkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ilonko, miło że wpadłaś (a ja dziś oglądałam Twoje światełka w ogrodzie Nad blatem roboczym byś nie dawała sufitu podwieszanego? Jak w takim razie oświetlić blat roboczy? A może pomożesz też w kwestii łazienki? Próbujemy coś z Venus stworzyć, ale chyba kiepsko nam idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Naberia problem w tym ze nic nie mam, bo ja nie lubie pokazywac roboczych wersji z ktorych nic sensownego i tak nie wynika Naberia uwierz mi im mniej tym lepiej, a nie ze za lyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jutro poproszę tą babkę z Pilcha o wizualizację. Wydaje mi się, że może ładnie wyglądać ciemna wanna na tle jasnych płytek i tylko te kwiatki nad wanną. Wciąż pozostaje kwestia pasów: pod prysznicem i na skośnej ścianie... No i oczywiście zabudowa geberitu robić półeczki? czy cały do góry pociągnąć? zlać go z jasną ścianą? Ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.04.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a gdyby tak wszystko na odwrót??? (żeby mi nie uciekło, stworzyłam potwora w paincie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.04.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Lub tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.04.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 lub tak, a nad wanną tylko kwiaty w poziomie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hmn..Naberia, jezeli ciagnac zabudowe geberitu do gory to chyba zgapilabym rozwiazanie od Efilo z gornej bialej lazienki z takimi szafkami obsadzonymi po srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.04.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Mi się te szafki nad kibelkiem tak średnio podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomylone misie 14.04.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) . Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez pomylone misie nie ten wątek, b. przepraszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.04.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Aż się muszę pochwalić swoimi potworkami W sobotę dokonaliśmy pierwszego zakupu do naszego ogrodu. I choć przed domem straszy, bo błoto opanowało cały teren wokół domu, to one niech już sobie spokojnie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.04.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) W domu też roboty wrą Na dzień dzisiejszy rurki od podłogówki są już porozkładane, choć jeszcze parę dni temu było tak: Salon patrząc na stronę z kominkiem i tarasem: Salon patrząc na stronę, gdzie będą kanapy i tv: Kuchnia ze spiżarką: A we wtorek zaczynamy wylewki! No i zapomniałam się pochwalić, że byliśmy zobaczyć wkład, który mi się spodobał w necie i... Jest super. Jesteśmy na niego zdecydowani. Nie dość, że jest typowo pionowy, to jeszcze z płaszczem wodnym i pełną automatyką! Ma wszystko to, czego szukaliśmy! Przy okazji, wybrałam już też obudowę i płyta z bliska ( w rzeczywistości jest jaśniejsza niż na tym zdjęciu): Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts