Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rutino moja imienniczko :)

Naberio pytania o poród jeszcze nie są takie straszne. Gorszy jest terror laktacyjny ;) Jak będziesz mogła karmić piersią to luz, gorzej jak nie wyjdzie. Mnie dobijały ciągłe pytania typu karmisz piersią itp. Jak odpowiadałam, że nie to pytający mieli taki wyraz jakbym była wyrodną matką. A jeszcze komentarze a ta czy tamta karmi. Ile ja się napłakałam, bo niestety nie udała mi się ta sztuka. Ale teraz jestem z siebie dumna. Bo powiedziałam że do 4 mies będę dawać jej swoje mleko i tak było. Ściągałam laktatorem, byłam wykończona bo oprócz wstawania do małej, wstawałam jeszcze co 3-4 godz ściągać przez 30 min pokarm. Czułam się jak matka bohaterka jak się to udało :)

A w temacie. Naberio te co pokazałaś to mało światła dają. Nie wiem czy wystarczą. Mój faworyt 2

Edytowane przez pszczolka m

Dzięki Pati.

Zdecydowanie najlepiej wygląda nowocześnie, ale... zwisy odpadają - jest tylko przygotowane 1 miejsce na kinkiet (w sensie jeden kabelek) - centralnie nad umywalką. I teraz pytanie - jeden punkt świetlny wystarczy czy lepiej 2?

to musisz miec coś z kilkoma żarówkami zeby wystarczająco światła było, te kulki na ostatniej fotce w rzędzie najfajniejsze

w poprzek tak nisko ze zadne bikini tego nie wykryje :) wiem co mówię bo jestem po dwóch :) pierwsza z konieczności a druga na życzenie ;)

No mi zrobili pierwsze cięcie takie krzywe brzydkie, że trochę wystaje :( Ale mam nadzieję, że teraz przy cesarce troszke mi poprawią :)

Aha, z nowości to mam w końcu szafę! :) Dziś wielkie układanie i wkrótce fotki :)

dzięki dzięki, zgoogluje

a miałam powiedzieć 'kurcze ale wy macie tempo!"

Duśku, nie żartuj sobie! :p

Pokoju dla Małej (chyba Emi...) jeszcze nie urządzamy jeszcze... Tzn. zamierzam najpierw dokończyć z sypialnią (czyli położyć w końcu tapetę, skręcić łóżko i kupić materac, zasłonki oraz oświetlenie), potem zakupić lampy do salonu, a dopiero wtedy zakupić firanki do pokoju małej. Łóżeczko pewnie i tak długo będzie stać w naszej sypialni, ale jakaś komódka (oczywiście biała) i półka na zabawki pewnie by się przydały w pokoju małej. Więc narazie takie plany co do pokoju :)

Quenne, pewnie zaraz po Sylwestrze trzeba się będzie meldować w szpitalu (cesarka ok. 10 ni przed terminem).

Nicol, dzięki za komplementy w kierunku kuchni :) Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. To już tuż tuż ... :) A bez Internetu da się przeżyć, ale jest ciężko! :)

Teraz wpadłam na chwilę do rodziców i najpierw co zrobiłam, to włączyłam laptopa i teraz krzywo patrzą, więc muszę zmykać :(