naberia 19.09.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dzięki Pati.Zdecydowanie najlepiej wygląda nowocześnie, ale... zwisy odpadają - jest tylko przygotowane 1 miejsce na kinkiet (w sensie jeden kabelek) - centralnie nad umywalką. I teraz pytanie - jeden punkt świetlny wystarczy czy lepiej 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.09.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Jeśli miałoby to być oświetlenie nietypowe, to myślałam raczej o czymś takim: 1. 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.09.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) Rutino moja imienniczko Naberio pytania o poród jeszcze nie są takie straszne. Gorszy jest terror laktacyjny Jak będziesz mogła karmić piersią to luz, gorzej jak nie wyjdzie. Mnie dobijały ciągłe pytania typu karmisz piersią itp. Jak odpowiadałam, że nie to pytający mieli taki wyraz jakbym była wyrodną matką. A jeszcze komentarze a ta czy tamta karmi. Ile ja się napłakałam, bo niestety nie udała mi się ta sztuka. Ale teraz jestem z siebie dumna. Bo powiedziałam że do 4 mies będę dawać jej swoje mleko i tak było. Ściągałam laktatorem, byłam wykończona bo oprócz wstawania do małej, wstawałam jeszcze co 3-4 godz ściągać przez 30 min pokarm. Czułam się jak matka bohaterka jak się to udało A w temacie. Naberio te co pokazałaś to mało światła dają. Nie wiem czy wystarczą. Mój faworyt 2 Edytowane 19 Września 2011 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.09.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dzięki Pati. Zdecydowanie najlepiej wygląda nowocześnie, ale... zwisy odpadają - jest tylko przygotowane 1 miejsce na kinkiet (w sensie jeden kabelek) - centralnie nad umywalką. I teraz pytanie - jeden punkt świetlny wystarczy czy lepiej 2? to musisz miec coś z kilkoma żarówkami zeby wystarczająco światła było, te kulki na ostatniej fotce w rzędzie najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.09.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No to prawdziwa pracowita pszczółka z Ciebie była! Ale czego się nie robi dla zdrowia dzieci! Jakby Wam jeszcze coś z oświetlenia wpadło w oko, to wrzucajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Yhy...Quenne ta ostatnia narożnikowa propozycja kojarzy mi się z nietoprzem Beatko ale mogą pojawić się pytanie "ale jak to, to już?", swoją drogą czy w dzisiejszych czasach cesarkę robi się w poprzek brzucha nisko czy pionowo na środku jak kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 swoją drogą czy w dzisiejszych czasach cesarkę robi się w poprzek brzucha nisko czy pionowo na środku jak kiedyś? w poprzek tak nisko ze zadne bikini tego nie wykryje wiem co mówię bo jestem po dwóch pierwsza z konieczności a druga na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.09.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 uffff niech żyje postęp w medycynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.09.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Naberkoa powiedz proszę co to jest ten 1 kinkiet? ten taki podwójny pajaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaorzesze 21.09.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 witam koleżanki , sledze poczynania Naberi i serdecznie gratuluję wnętrza naprawdę z gustem jest super. Mam tylko pytanie z jakiego programu korzystasz do projektowania tych wnętrz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.09.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Duśku, wpisz sobie w google: lampa led 2108-2 to powinna Ci się pokazać. Basiaorzesze - witam Cię serdecznie Właściwie to jak już korzystałam z jakiegoś programu to z Ikeowskiego - darmowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.09.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 w poprzek tak nisko ze zadne bikini tego nie wykryje wiem co mówię bo jestem po dwóch pierwsza z konieczności a druga na życzenie No mi zrobili pierwsze cięcie takie krzywe brzydkie, że trochę wystaje Ale mam nadzieję, że teraz przy cesarce troszke mi poprawią Aha, z nowości to mam w końcu szafę! Dziś wielkie układanie i wkrótce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 dzięki dzięki, zgooglujea miałam powiedzieć 'kurcze ale wy macie tempo!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 to czekamy:) a pokój dla dziecka szykujesz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.09.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no właśnie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 a na kiedy w ogóle masz termin ?? umknęło mi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Fa-naberia super Ci kuchnia wyszła!!!! bardzo dopracowana jak dla mnie bardzo delikatna i nowoczesna zarazem. i jak zycie na detoxie internetowym? niebawem sama sie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.09.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 dzięki dzięki, zgoogluje a miałam powiedzieć 'kurcze ale wy macie tempo!" Duśku, nie żartuj sobie! Pokoju dla Małej (chyba Emi...) jeszcze nie urządzamy jeszcze... Tzn. zamierzam najpierw dokończyć z sypialnią (czyli położyć w końcu tapetę, skręcić łóżko i kupić materac, zasłonki oraz oświetlenie), potem zakupić lampy do salonu, a dopiero wtedy zakupić firanki do pokoju małej. Łóżeczko pewnie i tak długo będzie stać w naszej sypialni, ale jakaś komódka (oczywiście biała) i półka na zabawki pewnie by się przydały w pokoju małej. Więc narazie takie plany co do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.09.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Quenne, pewnie zaraz po Sylwestrze trzeba się będzie meldować w szpitalu (cesarka ok. 10 ni przed terminem). Nicol, dzięki za komplementy w kierunku kuchni Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. To już tuż tuż ... A bez Internetu da się przeżyć, ale jest ciężko! Teraz wpadłam na chwilę do rodziców i najpierw co zrobiłam, to włączyłam laptopa i teraz krzywo patrzą, więc muszę zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.09.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 U nas postepy marne Wczoraj dokończyliśmy tapetowanie (zostały małe poprawki), szafa stoi. Czekam jeszcze na skręcenie lóżka przez mojego zapracowanego m. Lampy dam chyba jakieś kryształki - jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts