duś1719506024 29.09.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak najbardziej mi tam pasują kryształki. tapeta wyglada bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kryształki kryształki tapeta faktycznie śliczna ( będę mieć podobną jeśli nie tą samą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 super tapeta, a może wiesz czy mają taką w innym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Pszczółko chyba w fiolecie mają Naberia ładnie, ale mi uchwyty szafek nie pasują w ogóle do tej tapety i kryształków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Hej Naberia...Super ta tapeta ale ja bym nie wzbogacała jej dodatkowo kryształkami. Szafa i szafki są nowoczesne więc i lampki widzałabym w jakiejś prostszej formie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.09.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Świetna tapeta , rozświetla pomieszczenie i dodaje mu elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.10.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 pieknie naberia. to jeszcze troche i bedziecie se cieszyc niunia w objeciach. te 3 miesiace zleca strasznie szybko, a przy tym tempie remontu to na pewno wszystko bedzie gotowe! juz wyglada bardzo przytulnie a powiedz mi co za kolor scian masz w przedpokoju? z mieszalnika czy moze gotowa farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.10.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dzięki dziewczyny:) W sypialni pojawiło się łóżko i fioletowe dodatki (moje ulubione). Nicol, farba w przedpokoju jest z mieszalnika. Kabe K11670. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.10.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no i cio tam u Was slychac ? ograniczony net mam, ale zagladam a tu nic nie pokazujesz my mieszkamy tymczasowo w studio u kolegi chlopa mego. a net tylko w pracy a jak samopoczucie? dajesz rade biegac po sklepach z brzusiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jak się czujecie Naberio ? i gdzie jakieś fortunie z nowościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.10.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Oj dziewczyny! aż mi wstyd, że tak zaniedbałam dziennik i Was Czuję się dobrze, choć brzuszek już dość spory i czuję się... ociężale A tu przygotowania do zimy! Ostatnio sadziliśmy resztę roślinek, które kupiłam jeszcze wiosną, nie mając nawet koncepcji gdzie je zasadzić. Więc teraz trzeba było je w końcu wsadzić w ziemię. Ciekawe czy się przyjmą... Trzeba było też w końcu korę rozsypać. Niestety 50 worków było mało i nam brakło, więc drugi etap przede mną. Mąż w tym czasie z drewnem robił. Więc same widzicie - nie było się za bardzo czym chwalić. W przyszłym tygodniu mamy mieć w końcu Internet, to oczywiście jakieś foteczki wstawię, ale naprawdę wewnątrz mało się dzieje. Wczoraj w końcu wyszorowałam panele w przyszłym pokoju córci. Niestety okazało się, że jest mnóstwo poprawek malarskich do zrobienia Szukam jakichś fajnych białych mebelków... Dalej dumam nad oświetleniem do wc i salonu. Co kupię, to oddaję, bo to jednak nie TO Poza tym tak mi się już nie chce po tych sklepach jeździć Chyba się wypaliłam bo najchętniej to bym poszła na ciuszki dziecięce! No nic. Myślę, że to też jest wina tego, że neta nie mam i brak mi motywacji. Jak tylko już będę mogła usiąść spokojnie przy swoim laptopie, to poczytam co u Was, a to już mnie na pewno zmotywuje do działania! Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hej naberio. fajnie ze jestes chociaz na chwile i dobrze ze bedziesz miecniedlugo internet co do bialych mebelkow to szukanie dopiero przede mna wiec niepomoge. jedynie moge polecic ci takie rewniane lozeczko ja ja mam. facet wykonal nam je solidnie, ma szuflade, domowilam płozy (niepotrzebnie ) i fajnie wygląda. no chyba ze juz masz czekamy na zdjęcia wcale się nie dziwię że wolisz kupwać ubranka dla dziecka niż np zyrandole. sprawia to o wiele więcej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.10.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 czy łóżeczko można gdzieś zobaczyć u Ciebie, Pszczółko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 u mnie nie ma, ale mogę zrobić zdjęcie. jutro wstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Beatko a te białe mebelki z ikei takie stylizowane? No nie pamiętam, musisz przekopać ich stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) oto łóżeczko mojej córki. to serce rzeźbione jest z 2 stron i na szufladzie. wiem ze maja też inne wzory. szuflada ma z wierzchu przykrycie, nie kupuj bez bo jak włożysz pościel to będzie Ci się koszmarnie brudzić. ma 3 poziomy regulacji wysokości. wyjmowane szczebelki. jak widzisz my je przerobiliśmy. córka była już za duża na wyjmowane szczebelki, zamówiliśmy u stolarza taką profilowaną dechę i ma teraz bardziej normalne łóżeczko. a i możesz do niego zamontować kółka albo płozy. szczerze mówiąc to radzę Ci niekupować drogiego łóżeczka. lepiej te pieniądze zainwestować w lepszy wózek czy mebelki. z łóżeczka szybko dziecko wyrasta, my musieliśmy je przerobić jak miała jakiś 1 rok i 8 mies, ale jak ktoś ma miejsce to może kupić już normalniejsze łóżeczko. wogole nie wiem czy nie najlepsze jest nazwyklejsze najtansze no tylko ze jak sie ma pierwsze dziecko to trudno się powstrzymać wiem po sobie wieczorem poszukam Ci sprzedawcy to sobie dokładniej obejrzysz a i jeszcze mi nie bardzo się podobało jak łóżeczko było a najwyzszym poziomie i byla tam ta wolna przestrzen jak na ostatnich zdjecach. montowałam wtedy taki biały haftowany material wkolo i bylo super. to taka moja fanaberia, ale naprawde szalalam jak bylam w ciąży wszystko musialo byc idealnie szkoda ze nie mam zdjecia... Edytowane 17 Października 2011 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.10.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Venusku, śliczne są te Ikeowskie mebelki. Niestety jakościowo kiepskie muszę przyznać. Moja kochana chrześniaczka ma je i niestety po 2-3 latach szuflad się nie da otworzyć i drzwiczki też kiepsko chodzą. Niestety szafa jest mało pojemna. Ale mebelki są śliczne. I właśnie podobnych szukam. Pszczółko, łóżeczko faktycznie boskie! Super je przerobiliście. Czekam na linka sprzedawcy A póki co szybciutko wklejam naszą sypialnię. Plafon pięknie świeci, a zdjęcie można zobaczyć u Venus Przed wejściem zasadziłam parę roślinek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.10.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zdjęcia jak zwykle kiepskiej jakości Zasłonki już kupione do sypialni, jak tylko je skrócę i zawisną (co pewnie potrwa trochę) to zrobię lepsze zdjęcia. Taki mam przynajmniej plan Do ogródka dosadziłam parę traw. Na wiosnę wysypię tam kamyki, a póki co widać w tle efekt mojej pracy z korą (której notabene brakło): Aha, zapomniałam, że przed wejściem także pojawiły się roślinki. Reszta zostanie dosadzona na wiosnę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 aj super jest A zasłonki w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jak mi się podoba ta tapeta. jaka szkoda ze nie mają jej w odcieniach szarości... co do sprzedawcy http://allegro.pl/lozeczko-gracja-iv-sosna-szuflada-10-rabat-i1879991294.html sprawdź tez inne ich przedmioty bo mają też inne łóżeczka i te same ale w różnych cenach (nie wiem czy nie są albo sosnowe albo olchowe). niestety nie mają na zdjęciach białych łóżeczek... kupowalam tez u nich materac kokoswo-gryczany, mimo ze mają trochę negatywów i neutralnych, ja nie miałam najmniejszego problemu. na łóżeczko czekałam ok tyg, ale zaraz po zamówieniu poinformowali mnie o tym i o dokładnym terminie dostawy. ładne są mebelki z tomebel, ale wiem ze na forum niektóre dziewczyny narzekały, bo to co na stronie to nie dokonca to co sprzedają. chyba najlepiej do nich napisac by przesłali swoją ofertę ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts