pszczolka m 19.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 znalazlam białe meble moze się przyda http://artseries.pl/meblebiale/1/phot http://www.dller.pl/flc/Szafy_debowe_i_sosnowe_do_sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.10.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Justynko, zasłonki kupiłam półprzezroczyste, gładkie z lekkim połyskiem. Powinno być ok. Zamierzam je podpinać tylko z prawej strony. Dzięki Pszczółko za linki. Już zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.10.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Oj Pszczółko, ile ten sklep od łóżeczka ma ślicznych rzeczy! Och! Ja nie mogę! A wczoraj weszłam tylko do jednego sklepu "zapoznać" się z dziecięcymi rzeczami... i pół wyprawki zgromadziłam! Jakie teraz piękne rzeczy robią dla dzieciaczków! Można popaść w nałóg kupowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 tylko nie przesadź wiem, że to pierwsze i upragnione (mi na pewno w ciąży palma odbije ) ale dzieci tak szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.10.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 oj, łatwo mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 i jak Naberio? Macie już internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 No cześć Dziewczyny! Od wczoraj w końcu mamy Internet! No ale za bardzo nie mam co pokazać... hm... Na początek pstryknę nowość w pokoju małej. Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 2 godziny minęły a zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 No więc w pokoiku pojawiła się kołyska O obrazku już chyba wcześniej pisałam. Mam też koncepcję na okno w tym pokoiku, ale niestety Wam nie pokażę, bo zdjęcia nie zrobiłam Napiszę tyle, że będzie to grubsza firanka, biała w delikatne kwiatuszki i ślicznie podpięta Idealna do pokoju dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Już daję, już daję! W kibelku pojawił się w końcu kinkiecik. Edytowane 25 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Co tam jeszcze? hm... No to wstawiam dokładniejsze zdjęcie plafonu w sypialni: I nie wiem czy pokazywałam już wcześniej krzesła na taras? Są bardzo wygodne. 6 szt. Stół ma być wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) W piątek lub w sobotę w końcu będę mieć zamontowaną szafę w wiatrołapie A w przyszłym tygodniu lakobela w kuchni. Nie wiem czy dobrze zrobiłam... Wybrałam odcień jaśniejszy z tych dwóch: (bardziej mi pasował do uchwytów, a strukturą do blatu, choć i tak najładniej jest chyba tak jak jest teraz - bez szkła, z tym, że bardzo niepraktycznie niestety): Edytowane 25 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 zmiany zmiany zmiany ;D super, a identyczną kołyskę - nawet kolor mają znajomi którym w maju urodził się synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że sobie chwalą Justynko, a co z Twoim lakobelem? Jakiś czas temu chyba też się nad nim zastanawiałaś? P.S. Śliczna ta Twoja kanapa w gościnnym Ja chyba do salonu nigdy tej wymarzonej nie znajdę Edytowane 25 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Mamy też plafon nad wejściem. Daje super światło. Ale zastanawiam się, czy nie jest za mały... i czy go nie lepiej wymienić na większy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.10.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 No to wkońcu będziesz częściej na forum. Kołyska super, sama o takiej myślałam, ale się powstrzymałam Ale zupełnie Cie rozumiem, pamiętam jaki szał zakupowy mnie ogarniał jak byłam w ciąży. Nikogo nie słuchałam, że nie ma sensu czegoś kupować. Z pierwszym dzieckiem wszyscy tak mają Teraz myślimy o kolejnym i jednak już trochę inaczej na to patrze. Co do plafonu, to myślę że trudno z takiej perspektywy ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.10.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Tak, w końcu będę mogła spokojnie posiedzieć na forum i nadrobić zaległości co u Was Z tymi zakupami to naprawdę się staram nie szaleć Na szczęście kołyskę mam od znajomej. Jej córcia szybko z niej wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.10.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nie kupuj tylko przewijaka. Jak urodziłam małą to pisałam na pewnym forum. Była tam dziewczyna, która na chwilkę zostawiła dziecko na przewijaku, ono odkręciło się, spadło na podłogę i zmarło po tym wypadku. Wystarczy tylko chwilka. Ja sama zostawiałam małą na przewijaku, bo tylko po pieluszkę trzeba się schylić, albo krem wziąść. Jak teraz pomyślę co mogło się stać, aż mam ciarki. Zresztą kiedyś spadła mi z łóżka. Na szczęście ono tak z 30 cm od podłogi było i nic się nie stało. A przewijak naogół montowany jest wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 świetna kołyska...i świetny plafon (mam taki sam ) kurcze mamy chyba bardzo podobny gust, tapeta, plafon a tapete mozesz zobaczyc u mnie w dzienniku, chyba to ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Beatko dziękuję, a jaka ma być u was do salonu? U nas szkło hartowane, chyba jednak białe będzie, zamówimy jak wyjdziemy z brudnych robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts