pszczolka m 26.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Venus białe? czemu? chyba u Ciebie powinnam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Beatka ma takie nieszczęście, że czasem u niej w wątku toczy się dyskusja na temat moich wnętrz Białe w drodze głosowania i chyba nam się lepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nie ja zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Nie krępujcie się dziewczyny Mnie też się białe bardziej podoba A kanapę planuję jakąś nowoczesną, ale wygodną. I tu jest właśnie problem Najbardziej podobają mi się kanapy z niskimi oparciami, ale te z kolei są dla nas niewygodne. Lubimy mieć oparcie pod głową, ale trochę się obawiam kanap z ruchomymi zagłówkami, że szybko zaczną szwankować. Zastanawiałam się nad tym kompletem poniżej, ale chyba jak dla mnie zbyt kosmiczny. Kolor jest przykładowy. My byśmy chcieli w kolorze szarym lub grafitowym. Planujemy 3+2+pufę długą 2-os. Edytowane 27 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 28.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Hej Naberia.Ale długo trzeba było na Ciebie czekać .....Bardzo fajne te sofy. J a tez planuję 3 + 2. Z tym , że ta 2-osobowa ma stać tak, że cały tył będzie widoczny od strony jadalni, więc sofa przeze mnie wybrana musi mieć tez zadek piękny A jaka to firma? Wrzucisz stronkę? I pochwal sie koniecznie zdjęciami łazienki głównej.Napewno już jest dopieszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Beatko dla mnie ten komplet też zbyt kosmiczny Na allegro szukałaś? Agi a żeby zadek był piękny i gładki to trzeba przy zamówieniu powiedzieć, że kanapa musi mieć plecy ładnie obszyte Nasza w gościnnym mimo że pod oknem to plecki też ma gładkie bo niewiadomo jak to kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jakie firmy to czerwone cacko ? Własnie jestem na etapie poszukiwań narożnika (w mnie w temacie wkleję tyty niedługo) i wczoraj siedziałam na jednym własnie z ruchomymi zagłówkami. Po 3 miesiącach na ekspozycji już były a nimi problemy (ale pewnie zależy to od firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A kanapę planuję jakąś nowoczesną, ale wygodną. I tu jest właśnie problem Najbardziej podobają mi się kanapy z niskimi oparciami, ale te z kolei są dla nas niewygodne. Lubimy mieć oparcie pod głową, ale trochę się obawiam kanap z ruchomymi zagłówkami, że szybko zaczną szwankować. u mnie było to samo....chciałam niską ale jednoczesnie z możliwością zagłówka....i widziałaś jakie kupiłam póki co uważam że sa genialne - przy położonym zagłówku wygladaja nowoczesnie i nie zabieraja optycznie miejsca przy postawionym sa wygodne jak cholera....moja młoda póki co ujeżdża te zagłówki czyli siada na nich okrakiem i heja na koniu....nie wiem jak długo dają radę http://img714.imageshack.us/img714/4779/20111028111403933.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Na zdjęciu powyżej ETAP-SOFA komplet Calore (etap-sofa.pl). Wygodny jest owszem (siedziałam na nim w Agata Meble). Podoba mi się jeszcze, trochę podobny do Twojego Pati, też z Etap Sofa model 1.Merano i 2.Maxx. Tylko nie wiem czy z kolei nie są one "za ciężkie" (szczególnie dół): 1. 2. Mirela, te komplety również występują w wersji narożnikowej. Tylko właśnie się zastanawiam będą funkcjonować te zagłówki po dłuższym "ujeżdżaniu" Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Agi, niestety co do łazienki to muszę Cię rozczarować - dopieszczona to ona nie jest Owszem kabina już jest (była straszna obsuwa- robiona na zamówienie z Radaway) ale moim skromnym zdaniem zepsuła całą łazienkę Wydaje się gigantyczna i ma dość masywne profile, co jeszcze potęguje jej rozmiar. Bez niej łazienka wydawała się większa i taka... przestronna. Dalej brakuje nam uchwytów na ręczniki i papier toaletowy oraz... kinkiecika nad umywalkami. Właściwie to nawet ostatnio kupiliśmy go, ale mam dylemat czy będzie pasował... (problem polega na dopasowaniu go do oczek kryształowych). Zaraz wkleję zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Beatko a kabina kiedy została zamontowana? Wiesz ja dokładnie powiedziałam to co Ty po zamontowaniu u nas okapu w kuchni "aleeeee krowaaaa" a teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Może Justynko masz rację. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia, opatrzenia... Dam tej kabinie czas Dobra. Zrobiłam parę zdjęć. Najpierw łazienka, potem kinkiet. Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Przyjechała mi szafa do wiatrołapu! dlatego nie zdążyłam wrzucić fotek, ale już daję: Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aha, jak się zapewne dało zauważyć, nie są jeszcze przycięte profile kabiny Kinkiet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Oczka z bliska wyglądają tak: Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 oczka też mam podobne tylko podstawa kwadratowa a nie okrągła a łazienka pięknie wyszła, szczególnie prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) ech, Pati, nie żartuj! No to stanęła mi szafa w wiatrołapie. Kolory jak zawsze przekłamane - jest jasnoszara, nie niebieska! No i wiatrołap teraz wygląda tak: (brakuje szufladki, lustra, które będzie obok wieszaczków po lewej, kinkietu oraz storczyka na ukośnej ścianie) Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 nie żartuję mogłąbym sie do Ciebie wprowadzić bez przeróbek i czułabym sie jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 I nie wiem czy pokazywałam pomieszczenie gospodarcze? W sumie nie ma się czym chwalić, prócz tego, że jest (ale w blokach tego bardzo brakuje, więc się cieszę po prostu, że jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 28.10.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj po przerwie Tapeta w sypialni super! Ja nie chciałam zadnych tapet, ale po zobaczeniu Twojej zaczelam sie zastanawiać Prysznic moim zdaniem za duzy nie jest. Po prostu przyzwyczaiłas sie, ze tam jest pusto Poza tym ja sie tam moze i nie znam, ale dla mnie prysznic ma byc przede wszystkim wygodny. Pomieszczenie gosp juz pokazywalas ale nie całe I wczoraj myslałam o szafie do wiatrołapu. A tu masz, Ty pokazujesz swoją U mnie cały czas miała być na całą scianę, z przsuwnymi drzwiami. Ale wczoraj mnie naszło,ze fajnie jakby była szafa i jakieś krzesełko, albo półka na której mozna by usiąść. Tu się odzywa moja praktyczność, bo ubierając dzieciakom buty, wygodniej jak siedzą. Poza tym odwiedzi nas babcia i bedzie trzeba z krzesłem latac Dlatego bardzo mi się podoba Twoja wersja Bo na tej połce mozna usiąść, nie? Dasz tam jakąś poduchę czy zostawisz jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts