naberia 28.10.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witaj żono po przerwie Dziękuję za miłe słowa Jeśli chodzi o tą szafkę/półkę w wiatrołapie, to zawsze na niej siadamy (bo ona została przeniesiona z bloku) - jest bardzo wygodna i też czasem goście sadzali na niej swoje dzieciaki, żeby butki ubrać, ale teraz zazwyczaj kładę na nią siaty z zakupami lub torebkę. ławeszkę lub pufkę planuję na skośnej ścianie (gdzie będzie wisiał storczyk-obraz) o ile nie zagraci... Jak co, to dalej będziemy siadywać na półce Ale masz rację, w wiatrołapie przydaje się jakieś siedzenie, a kabina musi być wygodna w korzystaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Beatko kabina jest idealna zobaczysz przyzwyczaisz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jaki ładny wiatrolap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj Naberia zaglądam do Twojego dziennika już jakiś czas;) i teraz się ujawniam. Bardzo gustownie i ładnie urządzacie wasz domek dużo rzeczy jest w moim guście. Lazienka śliczna:yes: i piękny kinkiecik zakupiłaś do niej ,jeżeli można wiedzieć to gdzie go wypatrzyłaś? Mam również pytanko odnośnie kinkieciku w małej łazieneczce nad lustrem a mianowicie czy wystarczająco daje światła? i jeszcze jedno pytanko o ile nie zawracam głowy :rolleyes:to czy jesteś zadowolona z płytek w wiatrołapie? Podobają mi się ...już jakiś czas temu je widziałam w castoramie i wpadły mi w oko;) Jeżeli pozwolisz ,to bede dalej zaglądac i podpatrywać wasz domek!!! Pozdrawiam serdecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny ślicznie DorkaK, witam Cię serdecznie i oczywiście jak masz jakieś pytania - to się nie krępuj Już Ci odpowiadam: kinkiecik do łazienki wypatrzyłam w Leroy Merlin, tak samo jak ten w kibelku. Światło jest bardzo mocne (halogen 40W), nawet planujemy wymienić halogenik na jakiś led (przede wszystkim, żeby dawał zimne światło i nie aż tak mocne, bo z tyłu mamy jeszcze listwę ledową). Jeżeli chodzi o płytki w wiatrołapie - to są najbardziej udane w całym domu. Nie dość, że się naprawdę ciekawie prezentują, to jeszcze są baaaaardzo praktyczne (nie widać zabrudzeń) i łatwe w utrzymaniu. Naprawdę polecam. Edytowane 28 Października 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Naberia dziękuję za szybką odpowiedź będę zaglądała i podziwiała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.10.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Piękna łazienka, a kabina wcale nie wygląda na za dużą Zazdroszcze takiego pomieszczenia gospodarczego... Czemu w blokach brakuje na to miejsca;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.11.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 naberia - fajnie u Was i juz nie zostalo Wam chyba az tak duzo do konca. Z brzuszkiem ale ostro dzialasz z tego co widze - i wewnatrz i na zewnatrz! super ze macie sporo powierzchni przy domu gdzie spokojnie mozecie poszalec z roslinkami! bedzie bardzo przyjemnie z mala wyjsc na spacer albo po prostu posiedziec kolo domu z wozeczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.11.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dziewczyny, ogłaszam casting na oświetlenie zewnętrzne 1. 2. z przodu wygląda tak: MASSIVE KAUNAS PRZ 3. 4. Macie może jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.11.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 cd. 5. 6. 7. 8. 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.11.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 cd 10. 11. Z racji tego, że kabelki wychodzą nam zbyt wysoko przy wejściu (troszkę poniżej szpalety), myślę, że lepiej będzie wygladac światło skierowane tylko w dół lub ewentualnie dół + pojedynczy promyczek w górę (bardzo mi się podoba oświetlenie góra - dół, z którego muszę zrezygnować-nie ma chyba sensu oświetlać góry, skoro nisko jest sufit). Chyba największy jest problem, żeby pasowało do całości... A oświetlenie planuję: -po bokach drzwi wejściowych - 2 szt -po bokach bramy garażowej - 2 szt -po 2 stronach tarasu - 2 szt. -wyjście z garażu - 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Szukam też czegoś podobnego. Dla mie wszelakie kubiki wyglądają cudownie. Miałam tylko problem z żarówkami - albo chciałabym jakieś energooszczędne albo najlepiej ledowe (chciałabym żeby całą noc się przed drzwiami światło paliło).A Ty o jakich żarówkach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.11.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No właśnie myslę tak samo - żeby mało prądu brały. Niektóre z nich są na power ledy, niektóre na oszczędnościowe, a niektóre na halogeny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 02.11.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Naberia dla mnie nr 1 i 10. ta jedynka mi pasuje do Twoich drzwi - te poziome podświetlone paseczki. A tak w ogóle to nie rozumiem co Ty chcesz od tej kabiny. Mi osobiście się podoba i nigdzie nie zauważam jakiegokolwiek przytłoczenia! Wiatrołap I klasa...no i ten świetlik przy drwiach wejściowych...wiecznie sie będe nim zachwycać tym bardziej, że u mnie sie już nie zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A które są na ledy ? Ja znalazłam kilka ale cena ... powyżej 600 pln za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.11.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Agi, dziękuję i cieszę się, że i Tobie się podoba Mirela, np. na PowerLED jest: Massive Kaunas oraz Rox up-down GX53 out, Rox LED up-down, Dacu led, up-down, Sitra Wall, Delwa z firmy Spotline. Cen jeszcze nie sprawdzałam, ale nastawiałam się na ok. 300 - 350 zł / szt. Kurcze, mam nadzieję, że coś się uda znaleźć w tej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Naberia zatem jesli ma byc glownie w dol to ja glosuje na 6 albo 10. Oba maja fajne ksztalty, ale czy 10 jest lampa na zewnatrz? cos mi to cubic chorsa przypomina a w ogole to mi sie nr 1 najbardziej podoba i jeszcze podobna wersja ale w prostokacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 co do oswietlenia to ostatnio zamawialam na necie - mam nadzieje ze dotra, bo sensowne znizki dostalam za tydzien bede wiedziec czy ok wiec bede mogla sie podzielic namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 1 lub 7 edit: nicol...uwielbiam Twój podpis...już cytowałam go nieraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Witaj Naberia:) w sprawie głosowania to ja głosuję na nr.1 ....nr.7...nr.10 Pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts