naberia 04.11.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki Dziewczyny Nicol, to daj potem cynka jak będziesz zadowolona ze sklepu internetowego A 10 jest na zewnątrz na pewno - to Theo Meo ze Spotline. Sorki Theo Meam miało być Edytowane 4 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 teo meo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.11.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mirela, mam złą wiadomość odnośnie tych lampek na PowerLed - wyobraź sobie, że mnie dziś w sklepie poinformowali, że tych ledów się nie da wymienić, bo są na stałe montowane. Porażka jakaś. W każdym bądź razie u mnie zwyciężyła lampeczka no. 1 z Massiva, a i cena okazała się dość atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja nie chcę kupować od razu ledowych. Kupię na końcówki GU-10 lub MR16 i wkręcę ledowe żarówki - tak będzie łatwiej i taniej i większy wybór.Myślę o :Riga:góra-dółhttp://www.graswiatel.pl/2132-2010-large/kinkiet-riga-84003-eglo.jpgdół:http://www.graswiatel.pl/2129-2007-thickbox/kinkiet-riga-83999-eglo.jpgTabo (dół)http://www.graswiatel.pl/2114-1992-large/kinkiet-tabo-1-88099-eglo.jpg Jak jesteś zainteresowana to jeszcze wrzucę jakieś, ale nie wiem, chyba już jesteś zdecydowana na 100% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.11.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Te ciemne super. Podobne do tych, co zamówiłam. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą do sklepu (były tylko pod zamówienie). Póki co - mam zawieszony storczyk i kinkieciki w wiatrołapie Teraz całość wygląda tak (przy sztucznym świetle): Edytowane 8 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.11.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 cd. W wc też pojawił się storczyk Docelowo flakon jak i pojemniczek na mydełko będą w kolorze czarnym bądź srebrno-czarnym, ale jeszcze odpowiednich nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Trochę mnie nie było, a tu tyle nowych zdjęć. Prysznic wygląda super. Nie mam napewno wrażenia że jest za duży. Kafelki w wiatrołapie świetne, a storczyk miodzio... Pomieszczenie gospodarcze tylko zazdrościć, elegancko jak w pokoju A i bym zapomniała. Oświetlenie w łazience fantasyczne. Coś chyba za dużo wychwaliłam wszystko , ale naprawdę super się to prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.11.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dziękuję Pszczółeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witaj Naberia :)obraz ze storczykiem prezentuje się ślicznie:) naprawdę domek urządzony ze smakiem i gustem:yes: Ja mam jeszcze jedno pytanko do ciebie odnośnie płytek. A mianowicie czy mogła byś pokazać zdjęcie jak łączone są płytki z wiatrołapu z płytkami salonowymi ,bo masz tam chyba inne w salonie i chciała bym zobaczyć jak się komponują ze sobą plissss będę bardzo wdzięczna;) Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 09.11.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Naberia mów mi tu szybko co to za kinkiet nad lustrem w wiatrołapie przecudnej urody!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.11.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dziewczyny - sprawdzę, cyknę fotki i jutro wstawiam. Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Oki...czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a dziś jest jutro dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Już piszę Dorotko, płytki w wiatrołapie łączą się z panelami (bo nie mam płytek w salonie) listwą. Nie wygląda to źle, a jak są drzwi zamknięte to nie widać jej wcale: Agi, cieszę się, że Ci przypadł do gustu kinkiet nad lustrem, bo ja do końca nie jestem do niego przekonana... choć świeci świetnie. Jest to Eden z Massiva: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziś w końcu odbieram karnisz do sypialni! Może jutro zawiśnie... Tak się nie mogę doczekać A póki co w dalszym ciągu poszukuję mebelków dziecięcych, bo już mi się trochę rzeczy uzbierało dla dziecka. Mam dylemat między tymi dwoma zestawami z Klupsia: 1. Żyrafa 2. Lew Żyrafka ładnie będzie pasować do orzechowych drzwi i okna, ale może zaciemnić małe pomieszczenie. Lewek jest jaśniejszy, ale nie wiem czy nie będzie wyglądał mdło na jasnej podłodze... Mebelki są fajne - bo takie neutralne - dla chłopca i dla dziewczynki, jak Mała wyrośnie, to będzie dla drugiego dziecka. Mimo iż żyrafka mi się bardziej podoba, chyba jednak lepszy będzie lewek. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 W kwestii salonu, a dokładniej kompletu wypoczynkowego - mój zdecydowanie faworyt - Ascot z Bizzarto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jestem za lewkiem dziecko ma tyle dupereli w pokoju ze tak czy siak bedzie pstrokato, biel mebli to zneutralizuje a wypoczynek - fantastyczny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Naberia dziękuję za zdjęcia fajnie wyszło to łączenie i muszę powiedzieć ,że kolorystycznie pasują płytki do paneli:) Komplet wypoczynkowy super tylko zajmie dużo miejsca .....chyba że masz bardzo duży salon;)....a w jakim kolorku ten komplet planujesz? w takim samym jak na zdjęciu czy może innym? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a ja jestem za żyrafką, do tych zielonych ścian taki blady szary jakoś nie za bardzo...żyrafka nawiązuje też do waszych sypialnianych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 to ja głosuje za lwem. a to dlatego, ze do dziecięcego pokoju nie bardzo mi pasują takie ciemno brązowe elementy w meblach. a jak ma być żyrafka to może taka chociaż to chyba bardziej koń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts