Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela, mam złą wiadomość odnośnie tych lampek na PowerLed - wyobraź sobie, że mnie dziś w sklepie poinformowali, że tych ledów się nie da wymienić, bo są na stałe montowane. Porażka jakaś. W każdym bądź razie u mnie zwyciężyła lampeczka no. 1 z Massiva, a i cena okazała się dość atrakcyjna :)

Ja nie chcę kupować od razu ledowych. Kupię na końcówki GU-10 lub MR16 i wkręcę ledowe żarówki - tak będzie łatwiej i taniej i większy wybór.

Myślę o :

Riga:

góra-dół

http://www.graswiatel.pl/2132-2010-large/kinkiet-riga-84003-eglo.jpg

dół:

http://www.graswiatel.pl/2129-2007-thickbox/kinkiet-riga-83999-eglo.jpg

Tabo (dół)

http://www.graswiatel.pl/2114-1992-large/kinkiet-tabo-1-88099-eglo.jpg

Jak jesteś zainteresowana to jeszcze wrzucę jakieś, ale nie wiem, chyba już jesteś zdecydowana na 100% ?

Te ciemne super. Podobne do tych, co zamówiłam. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą do sklepu (były tylko pod zamówienie).

Póki co - mam zawieszony storczyk i kinkieciki w wiatrołapie :) Teraz całość wygląda tak (przy sztucznym świetle):

Zdjęcie1684.jpg

Zdjęcie1693.jpg

Zdjęcie1686.jpg

Zdjęcie1689.jpg

Zdjęcie1685.jpg

Edytowane przez naberia

Trochę mnie nie było, a tu tyle nowych zdjęć.

Prysznic wygląda super. Nie mam napewno wrażenia że jest za duży.

Kafelki w wiatrołapie świetne, a storczyk miodzio... :)

Pomieszczenie gospodarcze tylko zazdrościć, elegancko jak w pokoju ;)

A i bym zapomniała. Oświetlenie w łazience fantasyczne.

Coś chyba za dużo wychwaliłam wszystko :), ale naprawdę super się to prezentuje

Witaj Naberia :)obraz ze storczykiem prezentuje się ślicznie:) naprawdę domek urządzony ze smakiem i gustem:yes:

Ja mam jeszcze jedno pytanko do ciebie odnośnie płytek. A mianowicie czy mogła byś pokazać zdjęcie jak łączone są płytki z wiatrołapu z płytkami salonowymi ,bo masz tam chyba inne w salonie i chciała bym zobaczyć jak się komponują ze sobą ;)

plissss będę bardzo wdzięczna;) Pozdrawiam serdecznie!!!:D

Już piszę :)

Dorotko, płytki w wiatrołapie łączą się z panelami (bo nie mam płytek w salonie) listwą. Nie wygląda to źle, a jak są drzwi zamknięte to nie widać jej wcale:

Zdjęcie1701.jpg

Zdjęcie1702.jpg

Agi, cieszę się, że Ci przypadł do gustu kinkiet nad lustrem, bo ja do końca nie jestem do niego przekonana... choć świeci świetnie.

Jest to Eden z Massiva:

Zdjęcie1704.jpg

Zdjęcie1703.jpg

Dziś w końcu odbieram karnisz do sypialni! Może jutro zawiśnie... Tak się nie mogę doczekać :)

A póki co w dalszym ciągu poszukuję mebelków dziecięcych, bo już mi się trochę rzeczy uzbierało dla dziecka.

Mam dylemat między tymi dwoma zestawami z Klupsia:

1. Żyrafa

1916680076 żyrafa.jpg

2. Lew

1904349421 lew.jpg

Żyrafka ładnie będzie pasować do orzechowych drzwi i okna, ale może zaciemnić małe pomieszczenie.

Lewek jest jaśniejszy, ale nie wiem czy nie będzie wyglądał mdło na jasnej podłodze...

Mebelki są fajne - bo takie neutralne - dla chłopca i dla dziewczynki, jak Mała wyrośnie, to będzie dla drugiego dziecka.

Mimo iż żyrafka mi się bardziej podoba, chyba jednak lepszy będzie lewek. Jak myślicie?

Naberia dziękuję za zdjęcia :) fajnie wyszło to łączenie i muszę powiedzieć ,że kolorystycznie pasują płytki do paneli:)

Komplet wypoczynkowy super tylko zajmie dużo miejsca .....chyba że masz bardzo duży salon;)....a w jakim kolorku ten komplet planujesz? w takim samym jak na zdjęciu czy może innym?

Pozdrawiam!!! :D