naberia 10.11.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 dorkaK, właśnie w tym problem, że salon nie jest za duży 4,1 x 6,20 m. Chciałabym 2+ 3 ale boję się, że zagracę... Kolor jasny. Ten by fajnie pasował do paneli, ale zastanawiam się jeszcze nad jasnym szarym (pod kolor kominka i tapety) lub ciemnym szarym - tak dla kontrastu (choć już okna stanowią kontrast chyba). Biały/kremowy przy kominku odpada. Pszczółko, dywanik rewelacyjny - choć zwierzak też mi raczej przypomina konia niż żyrafę, ale ja się nie znam Justyś, też o tym myślałam - że łóżeczko będzie pasowało do sypialni, ale chyba raczej wezmę tam kołyskę, bo mniej miejsca zajmuje... Kolor ścian na pewno po czasie zmienimy, ale myśle, że ten zielony nie jest taki zły (na tej fotce z lwem też są zielone elementy - zasłonka, dywanik)... Z tą żyrafką, boję się, że za smutno lub za poważnie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Zastanawiałam się jeszcze nad tym kompletem (Helvetia), ale ma funkcję spania, której nie potrzebuję, a boję się, że z czasem będzie się rozjeżdżał Aha, odebrałam dziś skróconą firanę do sypialni i karnisz, a przy okazji zrobiłam fotkę tej firance, o której wcześniej pisałam, że idealna do pokoju dziewczynki. Miała być uszyta na styl wenecki, ale teraz to już chyba do mebelków z lewkiem stylem nie będzie pasować Cały czas biję się sama ze sobą, czy wolę bardziej styl romantyczny - dziewczęcy, czy raczej neutralny - taki typowo dziecięcy... A może lepiej na początek zrobić typowo dziecięco, a potem dla panienki bardziej romantycznie...? Edytowane 10 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 cudo nie firanka! przepiekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Fakt ale czy będzie pasować stylem do mebelków z lewkiem:???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 do lwa nie ale ta firanka jest tak cudna, ze ja bym była gotowa podporządkować jej wystrój pokoju (mebelki mi się akurat średnio podobają, ale w kwestiach dziecięcych zypelnie nie jestem zorientowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.11.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 firanka cudowna. a mebelki to już sama musisz podjąć decyzję ja wolę "romantyczne" drewniane. Te ze zwierzęcymi motywami, które wybrałaś są ładne i pokój z nimi plus jakieś fajne dodatki napewno będzie ładnie wyglądać. Mnie jednak ciągnie w inne klimaty. Więc nie doradzam bo jestem nieobiektywna A kolor ścian też planuje zielony, ale bardziej taka brudna zieleń co do narożników to lepiej podoba mi się pierwszy bo wygląda na lżejszy, obawiam się jednak czy one nie są za duże do waszego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Chyba się zdecydujemy na narożnik... zamiast 2 + 3, bo faktycznie zagraci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Myślę ,że narożnik będzie lepiej pasował ....a co do kolorku to mnie się podobają szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Mnie też. Aczkolwiek ku mojemu zdziwieniu niewiele firm oferuje skórę w kolorze szarym Nie wiem czy wcześniej pisałam, ale widziałam ostatnio w Katowicach lampę z Komy, która mi się bardzo podobała i chciałam wziąć większą nad ławę, a mniejszą nad stół. Niestety okazało się, że w necie wygląda zdecydowanie lepiej niż w realu Naprawdę, za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego... Teraz z kolei zastanawiam się nad Tiempo z LM, które już wcześniej pokazywałam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 nieeee ja protestuję, w tych lampach nie ma nic ładnego - ja nie mogę się przynajmniej doszukać. Beatko taki macie ładny dom, a tymi lampami tylko zepsujesz, sorry za moją szczerą opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja też chyba juz to pisałam.....ale do mnie te lampy tez nie przemawiaja widziałam je na żywo i myślę ze znajdziesz cos bardziej dizajnerskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.11.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tylko gdzie ja w końcu znajdę coś ładnego???? Już mam dość tych kabelków i gołych żarówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 te lampy na żywo są żółtawe, ale nie cytrynowe tylko... zdechło-cytrynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 wrzuć jakies inspiracje co Ci sie podoba, pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Naberio a co do sof to może jakiś tapicer zrobi wam z szarej skóry? co do lamp to czemu zrezygnowałaś z marksjolda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Beatko a tak na szybko zobacz sobie Italux Vapor lub Markslojd Toulon Toulon na żywo bardzo efektowny, choć wydaje się skromny ja rozważam go do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.11.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 te lampy na żywo są żółtawe, ale nie cytrynowe tylko... zdechło-cytrynowe nie zgodzę się z Tobą, Duśku. One są bialutkie. I ładnie świecą. Też je widziałam na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.11.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) Naberio a co do sof to może jakiś tapicer zrobi wam z szarej skóry? co do lamp to czemu zrezygnowałaś z marksjolda? Queenie, inspiracje lampowe wklejałam - niestety zawsze z nimi było coś nie tak, ale wkleję jeszcze raz jutro. Oraz sypialnię (bo mam już zasłonkę). Pszczółko, niestety nie mam zaufanego tapicera, więc bałabym się zaryzykować Z markslojda zrezygnowałam, bo nie mogłam dopasować czegoś nad stól, co by do niej pasował. Justynko, niestety nie bardzo mi się Twoje propozycje pasują. Tzn. są owszem bardzo łądne, ale jakoś nam do salonu nie bardzo pasują Edytowane 11 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.11.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) pamiętam ze wklejałas...ale pojawiło sie tyle nowości...........że ja załuję ze je oglądałam co nie zmienia faktu ze dalej mi sie moje podobają.......no ale... edit: rozumiem, że na abażurowe nie mam Cie co namawiać ?? Edytowane 11 Listopada 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.11.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 no abażurowe nie bardzo... Muszę znaleźć jakieś o prostek formie. Kurcze, najbardziej do mnie przemawia ta z komy. Ale tak jak pisałam - kurcze, szału nie było jak ją zobaczyłam. Ale może to przez to, że wisiała wśród wytwornych kryształowych...? a w skromnym salonie będzie jednak pasować...? szkoda tylko, że cena taka wysoka. Dla przy pomnienia wstawiam jeszcze raz: Ten Markslojd też mi chodzi po głowie... Tylko nie mogę dopasować do niego lampy nad stół Inne, które mi się w jakimś stopniu podobają, ale nie do konca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts