naberia 12.11.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A teraz sypialnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.11.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 cd. kinkiecik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.11.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 a gdyby coś w tym guście ? http://www.elektryczny.com/photo/product_big/a/a/c/1_aac75d3932f8.jpg http://www.elektryczny.com/photo/product_big/5/a/a/1_5aa1187255b2.jpg a tą bardzo chciałam ale nie miałam już gdzie jej powiesić http://img.bazarek.pl/213051/14238/2690822/19037459294e8c7d76ddf75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 @queene co to za lampeczki? mów zaraz... nie zgodzę się z Tobą, Duśku. One są bialutkie. I ładnie świecą. Też je widziałam na żywo. hmmm... to w takim razie muszą istnieć również jakieś bardzo podobne lampy. widziałam dokładnie taką jak pokazałaś i po zapaleniu żarówek była delikatnie mówiąc "beżowo". świeciły ładnie, tylko ten kolor nijak mi pasował do tego, co znam ze zdjęć producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wszystko zbyt małe co do formy łóżka.Nie ma tu nastroju i intymności wogóle. Taka sypialnia z lat 30-tych ubiegłego wieku. Sorry, żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wszystko zbyt małe co do formy łóżka.Nie ma tu nastroju i intymności wogóle. Taka sypialnia z lat 30-tych ubiegłego wieku. Sorry, żenada proponuje zajrzeć do mojej sypialni...pewnie bedzie wszystkiego za dużo, z przepychem, z czasów baroku naberia - sypialnia prosta, niezagracona, sprzyja relaksowi - ja jestem na tak, tylko przydałoby sie moze jeszcze cos nad łóżkiem ? i może bardziej wyraziste poduchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 @queene co to za lampeczki? mów zaraz... ZUma Light Antarctica http://www.elektryczny.com/photo/product_info/a/a/c/1_aac75d3932f8.jpg producent Sinus model Botte (ale Zuma też chyba ma okrągłą) http://img1.burak.pl/img/e/b/e/9/lampa-wiszaca-botte-40.jpg Italux Bride http://img.bazarek.pl/213051/14238/2690822/250_19037459294e8c7d76ddf75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 pięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.11.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Dziękuję Queenie. Lampy, które wkleiłaś są śliczne! Tez na nie patrzyliśmy. Ale niestety - zbyt strojne do naszego salonu. Szukam jakichś prostszych, ale z pieprzykiem... Co do sypialni - to za poduchami się rozglądam. Te są tymczasowe - jeszcze z mieszkania. A nad łóżkiem zawiśnie zawiśnie... - prezent od przyjaciół (jestem ciekawa jak wyszedł). Pokażę, jak tylko dostanę Iza, cóż - jakoś przeżyję, że Ci się nasza sypialnia nie podoba. My jednak odnajdujemy w niej intymny nastrój Co prawda nie rozumiem stwierdzenia: "wszystko zbyt małe co do formy łóżka", bo łóżko ma zaledwie 160 cm, a w formie jest baaardzo proste. Nie mniej jednak dziękuję za opinię Edytowane 12 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 one są moze i strojne ale bardzo proste w kształcie więc równowaga zachowana poza tym - salon to salon...reprezentacyjny sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.11.2011 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kurcze, może jak w końcu wybiorę komplet wypoczynkowy, to jakoś się przekonam do jakiejś lampy, bo narazie jak tak patrzę na ten brąz to.... brrrr!!! Mam dylemat czy lepszy komplet z materiału czy ze skóry i czy szary nie bedzie za mdły na tych jasnych panelach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 u nas w salonie jest skóra...ale salon jest zrobiony pod gości ze tak powiem imprezy, wizyty itp, dlatego reprezentacyjna skóra na co dzień użytkujemy tzw pokój tv w którym pozwalam jeść, rozwalać zabawki i trzymac nogi na stole...i tam przepastna rogówka z materiału dla mnie na co dzień skóra nie jest przyjemna w użytkowaniu, za to ładniejsza i bardziej elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Hmn...a ja właśnie Beatko tą z Komy widziałam i umarłam z wrażenia, a mąż zawsze twierdził że mnie chyba już żadne oświetlenie dostępne w salonach nie może zaskoczyć Widziałam na żywo i uważam że jest piękna. Przy dobieraniu lamp za bardzo się przejmujesz tym aby były identyczne, bo dwie różne kolekcje identyczne nie będą Znajdź element łączący i gotowe A sypialnia hmn no jak pisałam wcześniej, mi te meble (szafki i uchwyty) nie pasują do tapety. Firanka skromna, ładna. P.S. Takie "soczyste" komentarze zawsze są najlepsze, zwłaszcza jak nie ma się co u siebie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 oj, pracowitą niedzielę mieliśmy W kwestii kompletu wypoczynkowego - postanowione - Genesis z Bizzarto w formie rogówki: Był najbardziej wygodny. Mechanizm zagłówka dopracowany. Odpowiednia wysokość zagłówka. Idealna miękkość pod dupcią i poducha w części lędźwiowej! Po prostu dla nas bomba. Będziemy zamawiać w przyszłym tygodniu, ale prędko do nas nie dotrze, bo dopiero w 3. tygodniu styczna (czyli po rozwiązaniu). Nadal mamy dylemat: skóra czy materiał. Ale z racji tego, że skóra w kolorze szarym wydawała się bardzo ciemna, poza tym się naciąga, chyba weźmiemy jednak materiał. Sprzedawczyni bardzo polecała nam materiał hiszpański corian (czy jakoś tak), ten co tak łatwo się czyści i się nie naciąga, na dodatek jest milusi. I tu z kolei mieliśmy kolejny dylemat - który odcień szarości? Były dwa: jaśniejszy i ciemniejszy. - Jaśniejszy bardziej pasuje odcieniem do kominka i tapety, za to przy panelach i białych ścianach wygląda mdło. - Ciemniejszy natomiast odcieniem różni się od kominka i tapety, za do wygląda wyraźniej. Co nam doradzicie? W sklepie było ciemno, więc kolory trochę przekłamane (na tle kremowej kanapy): Wklejam jeszcze fotki skóry (z lewej) i materiałów. Była taka szarość, która mi się najbardziej podobała (ta górna w środku), ale materiał podobno kiepski - naciąga się i kiepsko czyści ( a przy małym dziecku wiecie jak to jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Odwiedziliśmy również Ikee. Ludzi jak mrówków! Ale warto było, bo kupiliśmy w końcu mebelki do pokoju Małej: Niestety dużo mebelków z tej serii zostało wycofanych, więc dokupiliśmy komodę z innej serii (ujednolicimy uchwyty i będzie git). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witaj Naberio:) Wypoczynek super wybraliście:)..... jeżeli chodzi o ten kolor skóry to faktycznie niezbyt ładnie się prezentuję Ja osobiście wybrała bym materiał i to ten ciemniejszy:yes: Ten jaśniejszy może wyglądać mdło przy jasnej podłodze:) ale wybór pozostawiam Tobie,bo wiadomo każdy ma inny gust:D.Najważniejsze byś Ty była zadowolona.Zyczę dobrze podjętej decyzji.....trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.11.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mebelki super:) tamte co pokazywałaś jakoś mi za bardzo nie pasiły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hmn...wypoczynek fajny, tylko jakiś olbrzymi się wydaję. Ja brałabym chyba jednak jaśniejszą wersję, niby ciemna fajniej się odcina ale przy dużym rozmiarze może nie być to trafiony wybór, jasna z kolei pewnie bardziej się brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny. Mąż woli ciemniejszą wersję. Ja z kolei nie wiem... ale przy kominku bardzo się kurzy, więc ciemniejsza na pewno będzie praktyczniejsza. Justynko, ten komplet na zdjęciu jest większy, bo to nie to samo zestawienie, co wybraliśmy. Przede wszystkim nie chcemy przedłużonego siedziska na nogi, który sprawia wrażenie ciężkości. U nas całkowity wymiar 314 x 229 cm. Ale owszem jest dość głęboki - ma 106 cm, Ascot miał 100. Ale wygoda najważniejsza Nasz moduł to ten na pierwszym zdjęciu z ich strony. Właściwie to obawiam się, że będzie za mało miejsca do siedzenia... Muszę gdzieś dokupić podwójną pufę, bo Bizzarto ma tylko pojedyncze. Edytowane 14 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 no jasne że wygoda ważna a nie tylko wygląd Jeżeli rozmiar wam odpowiada, natomiast w kwestii koloru cały czas się zastanawiam i nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts