Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niestety też mamy często ten sam problem, gdyby tak zobaczyć obok siebie we własnym wnętrzu ;)

Ja przy ciemniejszej wersji obawiałabym się tylko rozmiaru wypoczynku, najlepiej jakbyście to sobie nakreślili w miejscu gdzie ma stanąć np kartonami. Szarość do szarości pasuje, zawsze taki ciemniejszy kolor szarosci możesz jeszcze wykorzystać w podładkach na stole, poduszkach czy doniczkach ;)

Pati, salon mam mały: 4,1 m x 6,2 m (do 3 metrowej ścianki z tapetą, reszta otwarta na jadalnię). Ława jak narazie wenge (razem s szafką tv, komodą, stołem i krzesłami). Jak znajdę coś ciekawego to zmienię, ale póki co zostają (poza tym ładnie kontrastują z podłogą) ;) Szafkę tv planowałam wcześniej biała lakierowana, ale teraz chyba nie za bardzo mi się taka widzi. Już prędzej coś w orzechu.

oj naberio to sie działo u ciebie.

W kwesti sypialni to rzeczwiście czegoś brakuje nad łóżkiem, ale to jak rozumiem to tymczasowo. Brakuje mi też jakiegoś mocniejszego akcentu np jakiś duży wazon, zmiana poduch tez jest dobrym pomyslem.

mebelki dla malej jednak romantyczne i super. ja jestem jak najbardziej za :) masz zielone ściany do tego dobrała bym jakieś np kwiecisto rozowe dodatki i bylo by elegancko.

w lampach chyba malo wybredna jestem bo wszystkie mi sie podobają, chociaż najbardziej ten pierwszy zestaw.

a kanapa...

ja wybrala bym material ciemny ze wzgledow praktycznych. mysle jednak ze jasny tez by fajnie wygladal jakbys dobrala do niego ciemne poduchy, zaslony, ciemny dywanik (o ile planujesz).

heloł Pszczółko :)

właśnie siedzę w necie i szukam jakichś fajnych różowych naklejek - motylków, kwiatuszków (coś delikatnego). Może masz jakiś sklep internetowy, który możesz polecić?

W salonie planuje ciemnofioletowe dodatki. Dywanik fioletowy zostaje, bo jest dla naszych stóp boski! ;) Właśnie z oknami mam problem. Myślałam o białych roletach rzymskich... ale może być mdło. Może lepiej szare?