naberia 14.11.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jeśli szarość kompletu się nie pogryzie z jasną szarością tapety i kominka, to chyba bym się skłaniała jednak ku tej wersji ciemniejszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Beatko poczytaj sobie zasady dobierania kolorów, jest ich kilka. Jedną z nich jest łączenie różnych odcieni tej samej barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wiesz Justynko, architektką wnętrz ani dekoratorką, to ja raczej nie zostanę. A zasad jest tak wiele i tak różnych, że wolę polegać po prostu na guście. Gorzej z moją wyobraźnią. Gdyby ktoś mi tu wstawił jeden komplet i drugi, to bym wiedziała, którą opcję wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 mnie sie bardziej podoba ten jasniejszy ale jako kolor sam w sobie...ale narożnik wybrałabym ciemniejszy bardzo elegancko sie prezentuje ten narożnik, możesz przypomnieć jaki masz wymiar salonu ? a jaką planujesz ławe do niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Co do lamp, znalazłam ostatnio jeszcze taką: (bardzo podobna do markslojda, chociaż markslojd mi się bardziej podoba) Do tego nad stół mogłaby iść ta: plus kinkiet: Podoba mi się również ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 spodobały mi się jeszcze takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No niestety też mamy często ten sam problem, gdyby tak zobaczyć obok siebie we własnym wnętrzu Ja przy ciemniejszej wersji obawiałabym się tylko rozmiaru wypoczynku, najlepiej jakbyście to sobie nakreślili w miejscu gdzie ma stanąć np kartonami. Szarość do szarości pasuje, zawsze taki ciemniejszy kolor szarosci możesz jeszcze wykorzystać w podładkach na stole, poduszkach czy doniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Lampy wszystkie do siebie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Pati, salon mam mały: 4,1 m x 6,2 m (do 3 metrowej ścianki z tapetą, reszta otwarta na jadalnię). Ława jak narazie wenge (razem s szafką tv, komodą, stołem i krzesłami). Jak znajdę coś ciekawego to zmienię, ale póki co zostają (poza tym ładnie kontrastują z podłogą) Szafkę tv planowałam wcześniej biała lakierowana, ale teraz chyba nie za bardzo mi się taka widzi. Już prędzej coś w orzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Lampy wszystkie mi się podobają w moim guście ,choć faktycznie podobne do siebie;).Muszę Ci powiedzieć Naberko ,że dzisiaj patrzyłam na te ostatnie i właśnie miałam zaproponować he he;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Tak te ostatnie faktycznie bardzo eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Co do kanap - będzie to wyglądało podobnie do tego co jest teraz z tą wstrętna brązową kanapą i fotelem, z tym że rogówka będzie niższa, a głębsza o 10 cm i zajmie róg: (klatka ze świnką - tymczasowo!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 14.11.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 oj naberio to sie działo u ciebie. W kwesti sypialni to rzeczwiście czegoś brakuje nad łóżkiem, ale to jak rozumiem to tymczasowo. Brakuje mi też jakiegoś mocniejszego akcentu np jakiś duży wazon, zmiana poduch tez jest dobrym pomyslem. mebelki dla malej jednak romantyczne i super. ja jestem jak najbardziej za masz zielone ściany do tego dobrała bym jakieś np kwiecisto rozowe dodatki i bylo by elegancko. w lampach chyba malo wybredna jestem bo wszystkie mi sie podobają, chociaż najbardziej ten pierwszy zestaw. a kanapa... ja wybrala bym material ciemny ze wzgledow praktycznych. mysle jednak ze jasny tez by fajnie wygladal jakbys dobrala do niego ciemne poduchy, zaslony, ciemny dywanik (o ile planujesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 heloł Pszczółko właśnie siedzę w necie i szukam jakichś fajnych różowych naklejek - motylków, kwiatuszków (coś delikatnego). Może masz jakiś sklep internetowy, który możesz polecić? W salonie planuje ciemnofioletowe dodatki. Dywanik fioletowy zostaje, bo jest dla naszych stóp boski! Właśnie z oknami mam problem. Myślałam o białych roletach rzymskich... ale może być mdło. Może lepiej szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 a może by tak roleta i zasłony? rzymska oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.11.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 tzn. zasłony przy tarasie, a roleta w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 jeśli szare to zasłony, ja ogólnie nie przepadam za roletami rzymskimi, najbardziej lubie luzno cos zwisajace po bokach ale chyba wolałabym białe...za dużo tego szarego z zasłonami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.11.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hmn...o oknie tarasowym jeszcze nie myślałam, ja uwielbiam w jednym oknie i roletę rzymską i zasłony pytanie czy robiłabyś tak w każdym salonowym, bo jeżeli nie to nie ma ciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ale ciężko chyba otworzyc okno/drzwi przy takiej rolecie....no chyba ze sie myle bo nigdzie nie mam takich rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.11.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hmn...no ale jeżeli roletę zamontujesz nad glifem to jaki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts