Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

moim zdaniem i jedno i drugie okno (tj. to za fotelem i to tarasowe) aż się proszą o długie elegancie zasłony (w przypadku tego za fotelem - zrobiłabym zasłonę przez całą ścianę, zresztą chwiliwo ten patent praktykuję w swojej sypialni tyle że z firanką). nie muszą być żadne glamourowe czy mega ozdobne - proste, eleganckie, bedące obramowaniem dla widoków za oknem.

(i zdecydowanie pozakrywałabym zasłonami kosmiczną ilość pstryczków elektryczków - szkoda, że nie zrobiliście ich na listwach pionowych, optycznie zajmowałaby mniej miejsca)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzien-noc wyglądaja bardzo lekko, na dodatek w kolorze białym :) No wiecie jak to jest - każdemu się co innego podoba. Zazwyczaj dziewczyny proponują to, co same wybrały do swojego domu. Ale każda z nas ma inny dom. U mnie zasłony na całej ścianie odpadają totalnie, bo nie taki efekt chcę uzyskać. Nie to ma się rzucać w oczy, że tak powiem ;)

Tak samo jak pionowe pstryczki nam się w ogóle nie podobają. Kojarzą nam się z windą ;) Nam wystarczy, że są białe pod kolor ścian i się nie rzucają w oczy. Jednak jeśli wybiorę zasłony, to będą zakryte. Natomiast oba okna: w kuchni i salonie, chcę żeby maiły to samo w oknach, bo się na nie patrzy jednocześnie z jadalni.

co do wózka to dobra rada ciocina ;) sprawdź wagę. dziecko szybko przybiera i się nie obejrzysz jak będzesz musiala nosic z wozkiem ze 30 kg:) chociaz w sumie mieszkAcie w domu wiec t co innego niz ja w bloku.

a kolor ja mam zielony i jestem zadowolona, nie przyciąga muszek, uniwersalny. a jak chcesz cos spokojniejszego to najlepiej podoba mi się szary ten brąz ma dość dziwny odcień. mozesz wziasc nawet fioletowy, bo kupujesz go dla siebie ;), chlopcu czy dziewczynce będzie bez róznicy. a swoją drogą jaka disajnerska torebka ;):):)

Dzięki ciotka za radę ;) Wózek jest średnio-ciężki. Ale nosić go nie będę. Mam jedynie schodek do pokonania przy wyjściu. Zależało mi na dobrej amortyzacji i pompowanych kołach. Ale owszem - lekki wózek w blokach to podstawa. Mówisz, że do zielonego muszki nie ciągną? Bo właśnie tak wyczytałam na jakimś forum...

jakie piękne motyli :) widzę że hello kity też musi być ;) chociaż u mnie od jakiegoś czasu jest miłość do świnki peppy.

komódka będzie ładnie wyglądać z tymi uchwytami, napewno nie ikeowo.

A z muszkami nie miałam problemu. Napewno nie leciały jakoś specjalnie do wózka, a to juz bylo nasze 2 lato. A mogę Ci jeszcze polecić fajną zabawkę dla córci. Pana metkę, albo jakiś kocyk z taką dużą ilością metek. Wszystkie dzieci przejawiają miłość do brania do buzi metek.:) Te z pana metki sa bezpieczne dla dziecka, gorsze sa te z pluszaków bo nie wiadomo z czego wykonane. Napewno też przejdziecie ten etap

Dzięki Pszczółko :) O Panu Metce nigdy nie słyszałam!!! zaraz poszukam w necie :) Hello Kitty teraz jest po prostu wszędzie! :) Tak się nie mogę doczekać, jak Mała już będzie! Zostały dokładnie 2 kalendarzowe miesiące :)

A Twój wózek też miał taki jaskrawy odcień?

Właśnie się nam montuje szkło w kuchni, ale już wiem, że mi się nie będzie podobać :( Może trzeb było wybrać białe?

Chcę też dziś zamówić hokery. Wybrałam taki wzór tylko w kolorze białym.

ley_pre_003_amb.jpg

ley_w_z_6_amb.jpg

Myślałam jeszcze o tym:

hoker 1.jpg

oj naberio co ty gadasz??? Ładnie wygląda. Surowo, trochę mi się kojarzy jak w kuchniach z metalem na ścianie. Zrób nam kilka zdjec w dalszej perspektywy, moze z salonu. a tak mysle ze chyba by ci pasowaly takie literki jak ma Venus.

wózek mam takiego koloru http://www.tosia.pl/upload/product-127-l-1.jpg

Edytowane przez pszczolka m