duś1719506024 16.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 moim zdaniem i jedno i drugie okno (tj. to za fotelem i to tarasowe) aż się proszą o długie elegancie zasłony (w przypadku tego za fotelem - zrobiłabym zasłonę przez całą ścianę, zresztą chwiliwo ten patent praktykuję w swojej sypialni tyle że z firanką). nie muszą być żadne glamourowe czy mega ozdobne - proste, eleganckie, bedące obramowaniem dla widoków za oknem. (i zdecydowanie pozakrywałabym zasłonami kosmiczną ilość pstryczków elektryczków - szkoda, że nie zrobiliście ich na listwach pionowych, optycznie zajmowałaby mniej miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 chyba nie przekonamy naberii mi tez tam pasuje gruba zasłona i prosta niewzorzysta, gładka firana. z tym ze ja na stylu minimalistycznym to mało się znam, ale roletom dzien noc to mowie nie bo one dla mnie to napewno nie sa minimalistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) ta no ja podobnie jak wy ale zasłony panelowe też będą dobre, chociaż już nie tak eleganckie P.S. a wózek w kolejności zdjęć, ten beż i szary Edytowane 16 Listopada 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 dzien-noc wyglądaja bardzo lekko, na dodatek w kolorze białym No wiecie jak to jest - każdemu się co innego podoba. Zazwyczaj dziewczyny proponują to, co same wybrały do swojego domu. Ale każda z nas ma inny dom. U mnie zasłony na całej ścianie odpadają totalnie, bo nie taki efekt chcę uzyskać. Nie to ma się rzucać w oczy, że tak powiem Tak samo jak pionowe pstryczki nam się w ogóle nie podobają. Kojarzą nam się z windą Nam wystarczy, że są białe pod kolor ścian i się nie rzucają w oczy. Jednak jeśli wybiorę zasłony, to będą zakryte. Natomiast oba okna: w kuchni i salonie, chcę żeby maiły to samo w oknach, bo się na nie patrzy jednocześnie z jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 wóżek zielony mi najbardziej podchodzi chociaz nigdy nie miałam zielonego syn miał beżowy a córka turkusowy...ale Maja jest antyróżowa wiec tylko turkus wchodził w gre dlatego jako drugi kolor to turkus albo beż ten szary za smutny na maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 co do wózka to dobra rada ciocina sprawdź wagę. dziecko szybko przybiera i się nie obejrzysz jak będzesz musiala nosic z wozkiem ze 30 kg:) chociaz w sumie mieszkAcie w domu wiec t co innego niz ja w bloku. a kolor ja mam zielony i jestem zadowolona, nie przyciąga muszek, uniwersalny. a jak chcesz cos spokojniejszego to najlepiej podoba mi się szary ten brąz ma dość dziwny odcień. mozesz wziasc nawet fioletowy, bo kupujesz go dla siebie , chlopcu czy dziewczynce będzie bez róznicy. a swoją drogą jaka disajnerska torebka :) Dzięki ciotka za radę Wózek jest średnio-ciężki. Ale nosić go nie będę. Mam jedynie schodek do pokonania przy wyjściu. Zależało mi na dobrej amortyzacji i pompowanych kołach. Ale owszem - lekki wózek w blokach to podstawa. Mówisz, że do zielonego muszki nie ciągną? Bo właśnie tak wyczytałam na jakimś forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Kupiliśmy dziś parę drobiazgów i muszę się nimi pochwalić Zacznę od tematyki dziecięcej: Naklejki i pudełka. Komódka jest już skręcona, ale dokupiliśmy uchwyty do niej i do szafy. Taki delikatniutki kwiatuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Udało mi się w końcu kupić wazon do wc i dozownik na mydełko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 jakie piękne motyli widzę że hello kity też musi być chociaż u mnie od jakiegoś czasu jest miłość do świnki peppy. komódka będzie ładnie wyglądać z tymi uchwytami, napewno nie ikeowo. A z muszkami nie miałam problemu. Napewno nie leciały jakoś specjalnie do wózka, a to juz bylo nasze 2 lato. A mogę Ci jeszcze polecić fajną zabawkę dla córci. Pana metkę, albo jakiś kocyk z taką dużą ilością metek. Wszystkie dzieci przejawiają miłość do brania do buzi metek. Te z pana metki sa bezpieczne dla dziecka, gorsze sa te z pluszaków bo nie wiadomo z czego wykonane. Napewno też przejdziecie ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki Pszczółko O Panu Metce nigdy nie słyszałam!!! zaraz poszukam w necie Hello Kitty teraz jest po prostu wszędzie! Tak się nie mogę doczekać, jak Mała już będzie! Zostały dokładnie 2 kalendarzowe miesiące A Twój wózek też miał taki jaskrawy odcień? Właśnie się nam montuje szkło w kuchni, ale już wiem, że mi się nie będzie podobać Może trzeb było wybrać białe? Chcę też dziś zamówić hokery. Wybrałam taki wzór tylko w kolorze białym. Myślałam jeszcze o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Lepiej było bez szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) oj naberio co ty gadasz??? Ładnie wygląda. Surowo, trochę mi się kojarzy jak w kuchniach z metalem na ścianie. Zrób nam kilka zdjec w dalszej perspektywy, moze z salonu. a tak mysle ze chyba by ci pasowaly takie literki jak ma Venus. wózek mam takiego koloru http://www.tosia.pl/upload/product-127-l-1.jpg Edytowane 17 Listopada 2011 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Beatko uchwyty kwiatuszki śliczne Hokery każdy ładny, ale jesteś pewna wygody? Ja mam z oparciem i na pewno nie zdecydowałabym się na takie bez dozownik w łazience śliczny, a to szkło...no cóż mi też się nie za bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Naberia uchwyty kwiatuszki bomba a hokery wybrałabym zdecydowanie pierwsze. No i ja też stwierdzam, ze chyba lepiej by było dać szkło na całości równo z dołem okapu.Ale wklej zdjęcia z dalszej perspektywy. Musimy zobaczyć całą kuchnie żeby się optymalnie do tego szkła odnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jeszcze mała poprawka, kolor szkła mi się podoba, jego sylwetka mniej, chociaż widzę,że zrobiliście to symetrycznie z barkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.11.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 zgadzam się kolor jest dobry jedynie te boki są jakby za wąskie do szerokości szkła gdzie jest okap. ale z drugiej strony jakbyś zrobiła to powyżej linii barku pewnie by dziwnie z dalszej perspektywy wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a mnie sie podoba tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 no to wklejam resztę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Szkło jest na jednej linii z barkiem i parapetem. Ładniej by było gdyby nie szło do góry do okapu, ale niestety niepraktycznie. Tam miałam wiecznie upaćkaną ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 i teraz podoba mi sie jeszcze bardziej idealnie połączenie parapetu i barku...mistrzostwo swiata zeby wszystko tak dograć szkło fajnie łączy sie z blatem i nawet dobrze że nie różnią sie odcieniami, tak jest spójnie i jednolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts