Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmn...jako posiadaczka dwóch napisów literkowych to hm..poleciłabym gdyby napis był złączony w jedną całość - łatwiej przestawić, umyć, wytrzeć parapet. U nas akurat literki stoją na wystawowych półkach przy okapie więc nikt ich nie rusza, bo nie ma czego tam szukać. Każda literka jest oddzielnie.

Powiem szczerze, że literki to bym u Beatki widziała ale na łączeniu barku ze ścianą np COOK lub EAT :yes:

Tylko żadnych srebrnych literek na parapecie :no: Jak już to są gołe miejsca po obu stronach szkła pod okapem. Tam mi się coś prosi... A da się je montować do ściany?

Czajnik - nic specjalnego (prezent ślubny), więc nowy się i tak przyda ;) choć Agi masz rację - jest biały więc generalnie pasuje.

Agi - wklejam zdjęcie z lampkami, jak prosiłaś. Nie wiem czy kolory nie są przekłamane. Szkło jest ewidentnie szare z perłowymi drobinkami, ale nie srebrne.

Zdjęcie1789.jpg

Zdjęcie1788.jpg

A Pszczółko, gdzie pod barkiem mówisz, że nie ma szkła?

Od strony kuchni jest:

Zdjęcie1791.jpg

A myślicie, żeby roletkę białą dać czy szarą?

chodzilo mi o ten waski paseczek co masz teraz na bialo pomalowany miedzy szarym blatem szafki a brazowym blatem barku.

a pomysl z przyklejeniem literek swietny. mi sie na scianach u ciebie pusto wydaje, ale ze chcesz minimalistycznie to cicho siedzialam, bo ja to na bardziej bogato wole ;) co do przyklejenia literek to z taśmą może być ciężko. ja male plastkowe kubusie puchatki przyklejałam i niektore mi odpadły, a literki pewnie cięższe. może jest jakiś klej jest specjalny. a na co ci szklo montowali?

A ja jestem za białą roletą.

Beatko literek poszukaj na allegro lub w TK maxx jeżeli macie coś takiego :)

Mnie zastanawia funkcjonalność tych literek, one odstają na jakieś 1,5 cm na pewno. Montaż w okolicy płyty, a co jak się pochlapią? jak je wtedy wyczyścić? odrywać ze ściany / brudzić ścianę/ czy robić meandry szmatką? :jawdrop:

będę robić meandry szmatką ;)

A tak serio, to TK Maxxa mamy więc muszę się im przyjrzeć. No i jeszcze małżonek musi zaakceptować. Ale myślę, że nie będzie na nie chlapać. Ściany po bokach są czyste, tak to bym myślała o szerszym szkle. Ale wiadomo kurz i tłuszcz będą osiadać.

PRZYKŁADOWO:

Zdjęcie1786 Z LITERKAMI 2.jpg

Edytowane przez naberia