naberia 17.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 dzięki Pati za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ale ja serio...i zupełnie nie wiem dlaczego nie jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Beatko teraz jak pokazałaś zdjęcia w dalszej perspektywie, naprawdę wygląda to dobrze, może lepiej byłoby z białym szkłem na całej ścianie do sufitu ale to też koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 17.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ja tez nie wiem czemu ci sie nie podoba. jest tylko jedna rzecz ktora bym zmienila to te biale gniazdka na srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 mi też się podoba i jako posiadaczka (wciąż jeszcze) paskudnych białych kontaktów na czarnym szkle zgadzam się z pszczółką - lepsze będą zlewające się ze ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to prawda - teraz te gniazdka wyglądają koszmarnie. Cholera I czajnik muszę wymienić, bo biały teraz się też rzuca w oczy. Dzięki dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 czajnik niekoniecznie - wiesz, on jest jednak 3D, a pstryczki mają się wtopić w ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Naberia ...zmieniam zdanie Jest fajnie....nawet bardzo! A zrób jeszcze zdjęcie z lampkami nad barkiem I nie zmieniaj czajniczka.Pokaz go na zdjęciu, będzie napewno pasował do lampek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 dodasz białą roletę,, jeszcze dała bym jakies srebrne literki na parapet (chociaż to chyba ni jest minimalistycznie), albo tego storczyka w srebrnej doniczce i będzie świetnie. szkoda ze tam pod barkiem nie daliscie tez tego szkla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tak! Literki na parapecie. Popieram pszczółkę m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hmn...jako posiadaczka dwóch napisów literkowych to hm..poleciłabym gdyby napis był złączony w jedną całość - łatwiej przestawić, umyć, wytrzeć parapet. U nas akurat literki stoją na wystawowych półkach przy okapie więc nikt ich nie rusza, bo nie ma czego tam szukać. Każda literka jest oddzielnie. Powiem szczerze, że literki to bym u Beatki widziała ale na łączeniu barku ze ścianą np COOK lub EAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.11.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tylko żadnych srebrnych literek na parapecie Jak już to są gołe miejsca po obu stronach szkła pod okapem. Tam mi się coś prosi... A da się je montować do ściany? Czajnik - nic specjalnego (prezent ślubny), więc nowy się i tak przyda choć Agi masz rację - jest biały więc generalnie pasuje. Agi - wklejam zdjęcie z lampkami, jak prosiłaś. Nie wiem czy kolory nie są przekłamane. Szkło jest ewidentnie szare z perłowymi drobinkami, ale nie srebrne. A Pszczółko, gdzie pod barkiem mówisz, że nie ma szkła? Od strony kuchni jest: A myślicie, żeby roletkę białą dać czy szarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 białą jak dasz szarą to moim zdaniem za dużo szarości w jednym obrębie będzie, chociaż jasny szary...no ja w każdym razie za bielą jestem. Literki nie mają mocowań do ściany, ale pewnie jakaś silna taśma dwustronna dałaby radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.11.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A przypomnisz mi gdzie mogłabym takie kupić? tylko ja jestem ze śląska, nie Warsaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 chodzilo mi o ten waski paseczek co masz teraz na bialo pomalowany miedzy szarym blatem szafki a brazowym blatem barku. a pomysl z przyklejeniem literek swietny. mi sie na scianach u ciebie pusto wydaje, ale ze chcesz minimalistycznie to cicho siedzialam, bo ja to na bardziej bogato wole co do przyklejenia literek to z taśmą może być ciężko. ja male plastkowe kubusie puchatki przyklejałam i niektore mi odpadły, a literki pewnie cięższe. może jest jakiś klej jest specjalny. a na co ci szklo montowali? A ja jestem za białą roletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 18.11.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Naberia no super z tymi lampkami...teraz podobaja mi się jeszcze bardziej. ja tez głosuje za białą roletą. A przypomnij mi jeszcze co to za uchwyty masz w szufladach? to Zobal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.11.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Agi - dzięks Uchwyty - Zobal. Literki może na jakimś silikonie chwycą. Tylko czy je można w necie kupić? Pszczółko - ten widoczny pasek to jest barek - zamknięty płytą lakierowaną. Pod barkiem jest szkło, które dochodzi do samego barku, ściany i blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko literek poszukaj na allegro lub w TK maxx jeżeli macie coś takiego Mnie zastanawia funkcjonalność tych literek, one odstają na jakieś 1,5 cm na pewno. Montaż w okolicy płyty, a co jak się pochlapią? jak je wtedy wyczyścić? odrywać ze ściany / brudzić ścianę/ czy robić meandry szmatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) będę robić meandry szmatką A tak serio, to TK Maxxa mamy więc muszę się im przyjrzeć. No i jeszcze małżonek musi zaakceptować. Ale myślę, że nie będzie na nie chlapać. Ściany po bokach są czyste, tak to bym myślała o szerszym szkle. Ale wiadomo kurz i tłuszcz będą osiadać. PRZYKŁADOWO: Edytowane 18 Listopada 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Beatko moim zdaniem w tym przypadku litery na tej samej wysokości po dwóch stronach P.S. Cook oraz EAT to któtkie wyrazy, można pokusić się o ich ułożenie w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts