naberia 21.11.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki Pszczolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.11.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Z racji tego, że zostało nam 7 tygodni do rozwiązania, pomalutku zapełniamy pokój Małej. Dziś się pojawiły firanki. Niestety z wygody zrezygnowałam z tych weneckich, co wcześniej pokazywałam materiał. Może jak mała będzie większa, to je dam uszyć. Uchwyty w komódce już są zmienione. Teraz czekam aż mąż skręci resztę mebelków. Postanowiłam, że łóżeczko wezmę do nas do sypialni, a w pokoju Małej będzie stać kołyska (w miejscu gdzie na zdjęciu leży materacyk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzisiaj w końcu zamówiliśmy lampy do salonu Stanęło na Italuxie: Magic nad stół i kinkiety. Nad ławę - Cristal Ring. Zrezygnowaliśmy z Markslojda, ponieważ miał ohydne mocowanie do sufitu (z taką siateczką). A ostatnio jak zamawialiśmy rogówkę, wpadły nam w oko takie krzesła (oczywiście, preferowałabym białe): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.11.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pokój Małej w dzień: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.11.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A to tak na chwilkę: Zaczynamy 32 tc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 o maj Beatka i Emilka(?? czy coś pokręciłam?) na raz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.11.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 hihihi chyba Emilka Blanka mi jeszcze chodzi po głowie A na zdjęciu jeszcze Pan MIŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 :)Blanka też ładnie, zależy czy dobrze brzmi z nazwiskiem My kiedyś będziemy musieli wybierać krótkie imiona bo nazwisko dłuugie Krzesełka na płozach super, mogą być też szare - jasne czy ciemne nie ma różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 W końcu odebraliśmy kinkiety zewnętrzne Zamontowany został narazie jeden, ale świeci ślicznie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ale ładny brzuszek! Ja takiego ładnego nie miałam Mi sie rozlewał na boki Kinkiet super! Zrób zdjęcie jeszcze w dzień razem z drzwiami. pokój malutkiej słodziutki, mi osobiście nie pasuje tam tylko ta sciana zielonkawa.ja bym do tej fajnej delikatnej żółci dodała jasno szarą scianę - a moze tapete szarą w żółte kropeczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A i krzesełka bomba! Ile za sztukę? i gdzie je można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 fajne krzesła na płozach znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.11.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O! witam Cię pepejeans Krzesła były w promocji - 399 zł/szt. (AMT Bielsko-Biała). Agi, to już nie brzuszek, a brzuszysko! Co do kolorku zielonego - masz rację. Mi się on od początku nie podobał Ale ostatnio mąż wprowadzał ostatnie poprawki i nie miałabym sumienia prosić go o przemalowanie Pocieszam się tym, że pewnie po 2 latach i tak trzeba będzie znowu malować A na ściany kupiłam kolorowe naklejki (głównie żółto - różowo - zielone motylki i kwiatuszki), więc mam nadzieję, że jakoś połączą tą zieleń z całością, choć szczerze mówiąc bardziej mi odpowiada tylko ten melon i biel. Jest tak schludnie i elegancko... Z drugiej strony, pomyślałam, że tak właśnie urządzę Małej pokój jak troszkę podrośnie (taki typowy pokoik dla panienki), a teraz powinno być bardziej słodko... Co do kinkietu - wisi narazie tylko jeden, ale daję fotkę. Potem wkleję najwyżej fotkę z dwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Naberia bardzo mi się podoba komplet lampka - drzwi. Twoje drzwi w ogóle wyglądaja tak rasowo w porównaniu do moich mimo, że to ta sama firma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.11.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A no przestań! Przecież Twoje też są bardzo ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.11.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 wow! dawno znow mnie tutaj nie bylo a tu takie postepy! super bedzie ta kanapa i mam nadzieje ze wybralas ten ciemny szary zdecydowanie fajnie bedzie wygladal i lepiej niz jasny. to okno tez mi sie jakies takie male widzi, ale jak pisalas, skoro takie CI sie podoba i takie chcieliscie to jest gites pokoj dla malej fajny i fajnie widziec brak rozowego albo - brak przytlaczajacej ilosci rozowego. zielenie to moje kolory - w sensie - malo tego u nas,ale mi sie podobaja. a moge zapytac o cene tego naroznika i dokladne wymiary? wiem ze 360cm, ale ile w druga strone? moze byc na priv. a jak samopoczucie - kregoslup daje rade? trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.11.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 hej Nicol! Narożnik zamówiliśmy w tym ciemniejszym odcieniu. Dokładne wymiary: 229 x 358 cm plus pufa 80 x 80 cm. Cena samego narożnika w tkaninie carabu 7582 zł + 666 zł pufa (ceny w promocji -10% - promocja w Bizzarto do końca grudnia). P.S. Dzięki, kręgosłup jakoś się trzyma Generalnie czuję się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.11.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Rany to super Już niedługo będziecie razem we trójkę, cieszę się bardzo i trzymam kciuki dbaj o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.11.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki Justynko! Tak się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki Justynko! Tak się nie mogę doczekać! jeszcza zatesknisz za tym błogim spokojem jaki masz teraz ja sie już cieszę ze moja 3-latka jest coraz bardziej samodzielna i ZACZYNA bawić sie sama...bo tak to albo siedzi u syna w pokoju mu na głowie albo mnie ciągnie... zawsze chciałam mieć 3 dzieci...ale po tej szogunicy którą mam teraz juz mi wystarczy dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts