Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szogunicy :lol2:

Wobec tego życzę aby nam się tylko potulne aniołki rodziły :D

no no no.... a czemu macie sie miec lepiej ode mnie :D (ostatni wyczyn - spuściła w WC korek-zatyczkę z bidetu...nie wiem jakim cudem rury sie nie zatkały...koszt nowego....50 zł, chyba ładnie go zapakuje i dostanie go na Mikołaja z poleceniem naprawienia szkody ;) )

Edytowane przez queene

Naberia mam do Ciebie pytanie jeszcze apropos kuchni.Napisałas u mnie , że mówisz stanowcze nie clik=clakom i pewnie masz rację.Moze zdecyduje sie jednak na takie uchwyty jak Ty - to jest zobal - Dobrze pamietam? I mam jeszcze prośbę.Napisz proszę na mój priv jak była cena za Twoja kuchnię.....oczywiście bez sprzętów. A co do dzieci to mam nadzieję, ze moje drugie dziecko bedzie aniołem bo pierwsze było wcielonym diabełkiem do tego ciągle płaczącym ( juz jest lepiej ;-) )

Co do dzieci, to u mnie sprawdziła się reguła,ze drugie spokojniejsze ;)

Naberia, korzystaj z ostatnich dni spokoju :) Potem wszystko się zmieni, niezależnie od charakteru dziecka. Absolutnie nie na gorsze, po prostu będzie inaczej :) Człowiek juz nie jest odpowiedzialny tylko za siebie, ale też za swoje dziecko. Nie moze być juz takim egoistą jak wczesniej ;) I nie da się relacji rodzica z dzieckiem porównać do relacji mąż- zona. Ale kurcze, nawet jak jest cięzko, to nie wyobrazam sobie zycia bez dzieciaków :)

Napisała co wiedziała, a teraz na temat: czekam z niecierpliwością na Twój narożnik :)

fajowo ze poszedl na ten ciemniejszy:D nie bede tutaj sie rozwodzic ze czekam na fotorelacje! ciesz sie tym ze mozesz sie wyspac i w miare odpoczac. malenstwo bedzie z wami w trymiga. i dobrze ze czujesz sie dobrze :D

ja mam siostry blizniaczki - i mialy 2 ksywki - szpieg szoguna albo meserszmity :D sa o 6 lat mlodsze odemnie i ciagle za mna sie ciagnely i kolega nawal ich szpiegami szoguna :D a messerszmity bo byly superszybkie w wyrzadzaniu szkod!

o kurcze. to czuję się nieswojo bo moja córka to aniolek :)

W sumie to wiekszych szkod nie wyrządzila. raz zjadla mi gumke od telefonu (dalej opis nie dla wrażliwych) :) wymazala kupą taty telefon ;) pomazala kanapę flamastrem (przezornie kupilam zmywalne) i chyba to wszystko. Noce przesypia od 4 mies. nigdy nie wstawala co 2-3 godz a przesypiala nawet ok 6, a potem zjadala podwojna porcję. polozna srodowiskowa mowila ze pierwszy raz takie dziecko widziala :) jedyny minus to to ze wstaje przed 7 i w dzien juz nie spi (ma 2 latka) no i jest niejadkiem.

rutinowa zono zgadzam się nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka. na poczatku bylo ciężko (naberio nie przejmuj sie ze zaraz po porodzie moze byc róznie), czym dziecko starsze tym fajniejsze :)

a mebelki juz zlozone?

Co do dzieci, to u mnie sprawdziła się reguła,ze drugie spokojniejsze ;)

Naberia, korzystaj z ostatnich dni spokoju :) Potem wszystko się zmieni, niezależnie od charakteru dziecka. Absolutnie nie na gorsze, po prostu będzie inaczej :) Człowiek juz nie jest odpowiedzialny tylko za siebie, ale też za swoje dziecko. Nie moze być juz takim egoistą jak wczesniej ;) I nie da się relacji rodzica z dzieckiem porównać do relacji mąż- zona. Ale kurcze, nawet jak jest cięzko, to nie wyobrazam sobie zycia bez dzieciaków :)

Napisała co wiedziała, a teraz na temat: czekam z niecierpliwością na Twój narożnik :)

Korzystam z tych dni, oj, korzystam ;) Wiem jak to różnie potem może być, ale i tak już się nie mogę doczekać! ;)

Wczoraj byliśmy na USG 4D - polecam gorąco! Jakie wrażenie zrobiła na mnie twarzyczka Małej. Taka Bunia! A ja myślałam, że chudzinka po mamie będzie... Naprawdę, super, że coś takiego wymyślili!

Co do narożnika - też na niego czekam z niecierpliwością!

Póki co - mamy lampy do odebrania. Ciekawa jestem kiedy zawisną!

A! Mamy też hokery:

Zdjęcie1841.jpg

Zdjęcie1839.jpg

Zdjęcie1840.jpg

Zdjęcie1842.jpg

Zdjęcie1843.jpg

PS>

Gniazdka w kuchni też już wymienione na srebrne :)

Edytowane przez naberia

o kurcze. to czuję się nieswojo bo moja córka to aniolek :)

W sumie to wiekszych szkod nie wyrządzila. raz zjadla mi gumke od telefonu (dalej opis nie dla wrażliwych) :) wymazala kupą taty telefon ;) pomazala kanapę flamastrem (przezornie kupilam zmywalne) i chyba to wszystko. Noce przesypia od 4 mies. nigdy nie wstawala co 2-3 godz a przesypiala nawet ok 6, a potem zjadala podwojna porcję. polozna srodowiskowa mowila ze pierwszy raz takie dziecko widziala :) jedyny minus to to ze wstaje przed 7 i w dzien juz nie spi (ma 2 latka) no i jest niejadkiem.

rutinowa zono zgadzam się nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka. na poczatku bylo ciężko (naberio nie przejmuj sie ze zaraz po porodzie moze byc róznie), czym dziecko starsze tym fajniejsze :)

a mebelki juz zlozone?

Nicol, Pszczółko - kocham takie historie!!! :rotfl:

A mebelki jeszcze nie złożone! Wrrrr....

Ciągły brak czasu :mad:

Może w weekend coś się ruszy...

Jakoś tu wcześniej nie trafiłam, a tu tyle ładnych rzeczy, no i brzuch, wychodzi na to ze termin musimy mieć podobny, ja na 15-tego, a jeszcze całe piętro rozbabrane, się stresuje jak sto diabli, tym bardziej ze już nic nie mogę robić, jak już wstaje to poruszamy się jak paralityk i mam zaraz skurcze :(

Mam nadzieję, że tak szybko u mnie nie popękaja... A może jest coś do "impregnacji"?

E-mólu, witam Cię serdecznie u mnie :) Bardzo się cieszę, że jakoś do mnie trafiłaś :) Ja kiedyś bywałam Twoim częstym gościem :)

Termin mamy faktycznie bardzo podobny. Ja mam na 23.01., ale rozwiązanie będzie na początku drugiej połowy stycznia :) Przykro mi, ze za bardzo nie możesz się poruszać... Wiem jak to trudno, tym bardziej jak człowiek ma jeszcze tyle do zrobienia. Ale pamiętaj - robota - nie zając - nie ucieknie! ;) Możesz wszystko nadrobić po rozwiązaniu :) A ciekawa jestem jak tam Twoje przygotowania na przyjecie maluszka? Chłopczyk czy dziewczynka będzie?

o tak kanapy moich rodziców po 2,5 roku wyladowaly u tapicera. w stanie beznadziejnym (dzieci dorosłe, psa brak czyli całe zużycie powstało wskutek takiego całkiem zwykłego gapienia się w tv)

Moi rodzice w zeszłym tygodniu dali do obicia swoje krzesła. Wywiązała się rozmowa na temat ekoskóry. Tapicer przyznał, że ekoskóra nie wytrzyma dłużej niż 4 lata :(