Venus_m 29.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 szogunicy Wobec tego życzę aby nam się tylko potulne aniołki rodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) szogunicy Wobec tego życzę aby nam się tylko potulne aniołki rodziły no no no.... a czemu macie sie miec lepiej ode mnie (ostatni wyczyn - spuściła w WC korek-zatyczkę z bidetu...nie wiem jakim cudem rury sie nie zatkały...koszt nowego....50 zł, chyba ładnie go zapakuje i dostanie go na Mikołaja z poleceniem naprawienia szkody ) Edytowane 29 Listopada 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o rany a ja myślałam że Ty tak o niej szogunica mówisz z lekkim przekąsem a to taki mały zadzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.11.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no faktycznie macie ciekawie! Moja przyjaciółka, która jest baaardzo spokojną osobą (jak również jej mąż) i mają baaardzo "żywego" syna. My z mężem aniołkami nigdy nie byliśmy, więc obstawiam, że córa to będzie istny anioł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 30.11.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Naberia mam do Ciebie pytanie jeszcze apropos kuchni.Napisałas u mnie , że mówisz stanowcze nie clik=clakom i pewnie masz rację.Moze zdecyduje sie jednak na takie uchwyty jak Ty - to jest zobal - Dobrze pamietam? I mam jeszcze prośbę.Napisz proszę na mój priv jak była cena za Twoja kuchnię.....oczywiście bez sprzętów. A co do dzieci to mam nadzieję, ze moje drugie dziecko bedzie aniołem bo pierwsze było wcielonym diabełkiem do tego ciągle płaczącym ( juz jest lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Co do dzieci, to u mnie sprawdziła się reguła,ze drugie spokojniejsze Naberia, korzystaj z ostatnich dni spokoju Potem wszystko się zmieni, niezależnie od charakteru dziecka. Absolutnie nie na gorsze, po prostu będzie inaczej Człowiek juz nie jest odpowiedzialny tylko za siebie, ale też za swoje dziecko. Nie moze być juz takim egoistą jak wczesniej I nie da się relacji rodzica z dzieckiem porównać do relacji mąż- zona. Ale kurcze, nawet jak jest cięzko, to nie wyobrazam sobie zycia bez dzieciaków Napisała co wiedziała, a teraz na temat: czekam z niecierpliwością na Twój narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.12.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 fajowo ze poszedl na ten ciemniejszy:D nie bede tutaj sie rozwodzic ze czekam na fotorelacje! ciesz sie tym ze mozesz sie wyspac i w miare odpoczac. malenstwo bedzie z wami w trymiga. i dobrze ze czujesz sie dobrze ja mam siostry blizniaczki - i mialy 2 ksywki - szpieg szoguna albo meserszmity sa o 6 lat mlodsze odemnie i ciagle za mna sie ciagnely i kolega nawal ich szpiegami szoguna a messerszmity bo byly superszybkie w wyrzadzaniu szkod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 o kurcze. to czuję się nieswojo bo moja córka to aniolek W sumie to wiekszych szkod nie wyrządzila. raz zjadla mi gumke od telefonu (dalej opis nie dla wrażliwych) wymazala kupą taty telefon pomazala kanapę flamastrem (przezornie kupilam zmywalne) i chyba to wszystko. Noce przesypia od 4 mies. nigdy nie wstawala co 2-3 godz a przesypiala nawet ok 6, a potem zjadala podwojna porcję. polozna srodowiskowa mowila ze pierwszy raz takie dziecko widziala jedyny minus to to ze wstaje przed 7 i w dzien juz nie spi (ma 2 latka) no i jest niejadkiem. rutinowa zono zgadzam się nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka. na poczatku bylo ciężko (naberio nie przejmuj sie ze zaraz po porodzie moze byc róznie), czym dziecko starsze tym fajniejsze a mebelki juz zlozone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.12.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Co do dzieci, to u mnie sprawdziła się reguła,ze drugie spokojniejsze Naberia, korzystaj z ostatnich dni spokoju Potem wszystko się zmieni, niezależnie od charakteru dziecka. Absolutnie nie na gorsze, po prostu będzie inaczej Człowiek juz nie jest odpowiedzialny tylko za siebie, ale też za swoje dziecko. Nie moze być juz takim egoistą jak wczesniej I nie da się relacji rodzica z dzieckiem porównać do relacji mąż- zona. Ale kurcze, nawet jak jest cięzko, to nie wyobrazam sobie zycia bez dzieciaków Napisała co wiedziała, a teraz na temat: czekam z niecierpliwością na Twój narożnik Korzystam z tych dni, oj, korzystam Wiem jak to różnie potem może być, ale i tak już się nie mogę doczekać! Wczoraj byliśmy na USG 4D - polecam gorąco! Jakie wrażenie zrobiła na mnie twarzyczka Małej. Taka Bunia! A ja myślałam, że chudzinka po mamie będzie... Naprawdę, super, że coś takiego wymyślili! Co do narożnika - też na niego czekam z niecierpliwością! Póki co - mamy lampy do odebrania. Ciekawa jestem kiedy zawisną! A! Mamy też hokery: PS> Gniazdka w kuchni też już wymienione na srebrne Edytowane 1 Grudnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.12.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 o kurcze. to czuję się nieswojo bo moja córka to aniolek W sumie to wiekszych szkod nie wyrządzila. raz zjadla mi gumke od telefonu (dalej opis nie dla wrażliwych) wymazala kupą taty telefon pomazala kanapę flamastrem (przezornie kupilam zmywalne) i chyba to wszystko. Noce przesypia od 4 mies. nigdy nie wstawala co 2-3 godz a przesypiala nawet ok 6, a potem zjadala podwojna porcję. polozna srodowiskowa mowila ze pierwszy raz takie dziecko widziala jedyny minus to to ze wstaje przed 7 i w dzien juz nie spi (ma 2 latka) no i jest niejadkiem. rutinowa zono zgadzam się nie wyobrazam sobie zycia bez dziecka. na poczatku bylo ciężko (naberio nie przejmuj sie ze zaraz po porodzie moze byc róznie), czym dziecko starsze tym fajniejsze a mebelki juz zlozone? Nicol, Pszczółko - kocham takie historie!!! A mebelki jeszcze nie złożone! Wrrrr.... Ciągły brak czasu Może w weekend coś się ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 01.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Naberia hokery strzał w 10 .Cudnie pasuja do całości!!!!! A wygodne są? Bardzo mi sie podobają! A i dziekuję za kuchnię tzn. za wycenę.Będe mogła porównać jak dostanę swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.12.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie ma za co Hokery są bardzo wygodne, ale pewnie będą się szybko brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 oj ja też się o swoje białe bałam a ciągle odpukać są jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.12.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ale u nas niedaleko kominka stoją... Teraz się zastanawiam czy ekoskóra nie żółknie z czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jakoś tu wcześniej nie trafiłam, a tu tyle ładnych rzeczy, no i brzuch, wychodzi na to ze termin musimy mieć podobny, ja na 15-tego, a jeszcze całe piętro rozbabrane, się stresuje jak sto diabli, tym bardziej ze już nic nie mogę robić, jak już wstaje to poruszamy się jak paralityk i mam zaraz skurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ekoskóra podobno pęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ekoskóra podobno pęka... o tak kanapy moich rodziców po 2,5 roku wyladowaly u tapicera. w stanie beznadziejnym (dzieci dorosłe, psa brak czyli całe zużycie powstało wskutek takiego całkiem zwykłego gapienia się w tv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.12.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że tak szybko u mnie nie popękaja... A może jest coś do "impregnacji"? E-mólu, witam Cię serdecznie u mnie Bardzo się cieszę, że jakoś do mnie trafiłaś Ja kiedyś bywałam Twoim częstym gościem Termin mamy faktycznie bardzo podobny. Ja mam na 23.01., ale rozwiązanie będzie na początku drugiej połowy stycznia Przykro mi, ze za bardzo nie możesz się poruszać... Wiem jak to trudno, tym bardziej jak człowiek ma jeszcze tyle do zrobienia. Ale pamiętaj - robota - nie zając - nie ucieknie! Możesz wszystko nadrobić po rozwiązaniu A ciekawa jestem jak tam Twoje przygotowania na przyjecie maluszka? Chłopczyk czy dziewczynka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ubiegnę królową e-mól będzie mieć 2 dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 o tak kanapy moich rodziców po 2,5 roku wyladowaly u tapicera. w stanie beznadziejnym (dzieci dorosłe, psa brak czyli całe zużycie powstało wskutek takiego całkiem zwykłego gapienia się w tv) Moi rodzice w zeszłym tygodniu dali do obicia swoje krzesła. Wywiązała się rozmowa na temat ekoskóry. Tapicer przyznał, że ekoskóra nie wytrzyma dłużej niż 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts