naberia 02.12.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no to mnie atika pocieszyłaś Ze względa na to, że te hokery nie maja gąbeczki pod ekoskórą, myślę, że może przetrwają dłużej, bo nie będzie ekoskóra tak pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.12.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W końcu mam powieszone lampy w salonie! Można powiedzieć, że pozbyliśmy się ostatnich kabelków Zdjęcia kiepskiej jakości, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.12.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Niestety zdjęcia nie oddają piękna kryształków, które pięknie migocą przy dziennym świetle, natomiast zapalone wieczorem, dają piękna poświatę, tworząc wspaniały klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.12.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Aha, mamy już szafę dla Małej skręconą Pozostał jeszcze regał do skręcenia i łóżeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 06.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Naberia ta lampa przy cudnej szafie u małej bardzo mi nie pasuje ! natomiast lampy w salonie mimo kryształków sa piekne w swojej prostocie. Czegos mi brakuje na scianach za sofa i przy stole . Na osi symetrii stołu na scianie, o która się on opiera dałabym lustro w jakiejś fajnej srebrnej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.12.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lampa tymczasowa -wcześniej stała w salonie. W pokoju Małej planuję fotel - lampa się przyda do czytania, a kiedyś zastąpię ją jakąś inną. Co do salonu - narazie nie chcę nic dawać, póki kanap nie ma. Potem się zobaczy Ale przy stole lustro odpada. Generalnie lubię prostotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Naberia no powiem Ci ,że super to oświetlenie wybrałas :)fajnie wygląda i pasuje do siebie:) i bardzo ładnie się prezentuje....gdzie było kupowane? W twoim domku widze dużo rzeczy ,które mi się podobają i jak najbardziej w moim guście:) Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.12.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję Dorka. Cieszę się, że Ci się podoba Namiary sklepu wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 bardzo ciekawie wyszło te światło, swietne refleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.12.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oświetlenie świetnie i ta lampka wisząca u malej tez Ściany rzeczywiście puste, ale masz rację dopóki nie ma kanap nie ma co kombinować. i jak zdecydowałaś się na wózek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.12.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cały czas chodzi mi po głowie Laret z Tako... Sazro-czarny. Ale jeszcze nie kupiliśmy, choć czasu coraz mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.12.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 naberia - ja mam narożnik około 10 lat z ekoskóry i nie licząc dziury którą zrobiłam zmywaczem - nic się z nią nie dzieje. Uszy do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzięki Mirela. Właśnie spotkałam się z różnymi opiniami na temat ekoskóry. Jedni chwalą, drudzy nie. Będzie co ma być. To tylko hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 masz racje, nie ma co nic dawac dopoki kanapa nie zagosci w salonie! a ekoskora - jak sama mowisz - to tylko hookery i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.12.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Chodziłam dziś po sklepach troszkę i bardzo spodobały mi się o dziwo plisy do okien (wcześniej byłam zdecydowanie na NIE). Mają bardzo duży wybór tkanin i duuużo różnych szarości. Do salonu i kuchni na poziome okna wzięłabym pajączka - można zasłonić całe okno, lub tylko górną lub dolną część... Na tarasowe wzięłabym montowane do górnej części okna i spuszczane na sznureczku w dół... Były też dość ciekawe rolety rzymskie. Zamontowałabym je zaraz nad szpaletą okna. Byłby tylko problem przy otwieraniu okien na oścież (bo z uchyłem nie byłoby problemu). No i oczywiście roleta dzień noc. Była w kasecie orzechowej Ale chyba najbardziej odpowiadają mi plisy i ich nieinwazyjność przy otwieraniu okna, myciu oraz duża ich sterowność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 mam dokładnie te same odczucia o plisach. nie podobały mi się, wręcz uważałam je za wstrętne. a teraz się nimi zachwycam i szczerze żaluję, że dla ochrony przed słońcem (mam okna od południa, ale nie chodziło mi o totalną ciemnicę) nie wybrałam plis właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wesolych_i_spokojnych_swiat_bozego_narodzenia_3.jpg życzy Dorota z rodzinką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 23.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img.1gif.pl/boze-narodzenie-dom/boze-narodzenie-dom-19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.12.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt oraz rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole życzy Patihttp://www.edycja.pl/images/kartki/duze/227.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts