rutinowa żona 24.12.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych świąt życzą Rutiny dwa http://img192.imageshack.us/img192/9731/swiateczniepozdrawiamyi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 24.12.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img585.imageshack.us/img585/7169/imageoys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.12.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Kochani i ja Wam życzę Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 25.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Właśnie wesołych i szczęśliwego rozwiązania !! P.S. Venus z profilu męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.12.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Święta, święta i po świętach! No i nawet dobrze Pożyczyłam ze sklepu próbki plis. Muszę dziś zadecydować, które zamawiam. Spośród 4 szarości wybrałam 2. Przykleiłam na okno i... wygląda to tak: - po lewej - bardziej transparentna - po prawej - mniej transparentna Nie wiem, którą wybrać Plisy mają nas chronić od zewnątrz przed wzrokiem ciekawskich w ciągu dnia (parterówka blisko drogi). Jak jest ciemno i tak spuszczamy rolety zewnętrzne. Ta mniej transparentna bardziej mi się podoba, ale nic przez nią nie widać i obawiam się, że będzie mnie to denerwować, że nie będę widzieć co się przed domem dzieje. Z drugiej strony fajnie rozjaśnia wnętrze, dziwne, że ta bardziej przezroczysta wydaje się być ciemniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.12.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 W zbliżeniu: po lewej bardziej transparentna (krateczka) po prawej mniej transparentna (paseczki) - ładnie współgra z tapetą i szkłem w kuchni, ale nic przez nią nie widać Tu na tle tarasu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.12.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) I jeszcze od strony południa: Dziwne, że ta bardziej przeźroczysta wydaje się być ciemniejsza... Co poradzicie? Edytowane 28 Grudnia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Beatko ja myślałam, że wy już we 3 a tu jeszcze Z plisami do łazienki miałam podobny problem. Wybrałam ostatecznie tę bardziej transparentną, bo akurat nie potrzebuję w ciągu dnia mieć mroku. W sztucznym świetle wyglądała jak ta która transparenta nie jest. Na oko mi bardziej pasuje ta z prawej, ale wziełabym transparentną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.12.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Dzięki Justynko! Jeszcze 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.12.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 jak dla mnie lepsza ta bardziej transparentna nie lubie sie całkowicie zasłaniac...nawet firan jeszcze nie mam i jakos wcale mi ich nie brakuje..jak ktoś mnie podgląda...to jego problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witaj Naberko poświątecznie:) Oj masz ciężki orzech do zgryzienia;) Powiem Ci ,że podobają mi się obie:rolleyes:,ale wybrała bym chyba tą bardziej transparentną(krateczka).Oczywiście wybór należy do Ciebie:wiggle: Zyczę szczęśliwego rozwiązania, to już niedługo:wiggle: Pozdrawiam i przytulam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jeszcze dodam, że tu nie ma dobrego ani złego wyboru pomiędzy tymi materiałami plis. Musisz określić czego oczekujesz na co dzień, czy chcesz mieć odrobinę intymności ale też widoczność na okolicę, czy na co dzień wolisz mieć plis tylko w 1/3 okna który całkowicie izoluje. U nas w łazience akurat potrzebowaliśmy czegoś co zasłoni nas przed ciekawskimi (okno na ulicę, a obok sedesik ) ale wpuści trochę światła za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.12.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki Dziewczyny. I właśnie tu jest problemo - chciałabym coś pomiędzy jedną plisą a drugą. Żeby prześwitywała, ale rozjaśniała pomieszczenie. Wczoraj nie zamówiłam tych plis, ale umówiłam się, że Pan pożyczy mi cały katalog na weekend Porobię jeszcze zdjęcia z jakimiś jaśniejszymi, ale trochę się obawiam czyszczenia, bo przy kominku nam się baaaardzo kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.12.2011 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 NIECH NOWY ROK POZBAWIONY BEDZIE PRZYKROŚCI, A SKŁADA SIE Z SUKCESÓW I SAMYCH RADOŚCI!!! http://e-kartki.net.pl/kartki/58/4/d/4948.jpgżyczy Dorka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.12.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Stary Rok mija, lecz marzenia zostają. Niech one się wszystkie spełniają. I z Nowym Rokiem niech los się odmieni, a ogród życia wnet zazieleni. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 31.12.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Naberio kochana wszystkiego najlepszego w nowym roku. Oczywiście szczęśliwego rozwiązania, by cała Twoja rodzinna była zdrowa (bo to najważniejsze) i byście razem tworzyli szczęśliwą, zgraną rodzinkę. A wnętrzarsko to więcej tak fajnych pomysłów.http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSB3V1O3ZYwhd7ec1iP6tm4Lc9jy_exfT7KxQwcfyEYwj6-17tlOg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.01.2012 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dziękuję Pszczółko za tak piękne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 01.01.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, zeby malutka rosła zdrowo i dawała Wam duuużo radości! I zeby w domku cały czas cudownie się mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.01.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję ślicznie za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Naberia! wszystkiego dobrego w Nowym Roku! udanego rozwiazania! z nieba mi spadlas z tymi roletkami!!!!! bo jestem na etapie wahan - ale nie mam dostepu do probek, a juz pozyczenie na weekend - to juz no option. mi sie bardzo spodobal ten material co mniej przepuszcza swiatla. mowisz ze to jasny szary. mozesz mi powidziec co za firma je robi i w jakiej sa cenie (mniej wiecej) i jaka firma tego materialu? a za te wszyskieg zdjecia z przeswitami Cie po prostu uwielbiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts