naberia 04.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki Nocol i Tobię życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Oba materiały są w 3 grupie cenowej. Plisy są firmy ANWIS, a zamawiamy przez pośrednika ArtRoll. Jeśli chodzi o ceny, to nie znam za metr kw, ale 2 okna (te poziome w kuchni i salonie - czyli 4 szyby o wym. 75 cm x 90 cm) wycenili na 1462 zł z montażem, natomiast to rogowe ( 3 szyby ok. 100 cm x 220 cm) 1856 zł z montażem. Wciąż mamy dylemat czy nie wziąć rolety dzień - noc, bo najlepiej widać co się dzieje przed domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzieki wielkie. nie wiem o co chodzi z ta 3cia grupa cenowa,ael rozumiem ze to znaczy "drozej". Czy mozesz mi przeslac namiar na tego sprzedawce? Jako ze u nich sie zastanawiacie rozumiem ze sa dobrej jakosci [mam na mysli rowniez ramy i cale wykonanie]. Jak dostane namiar to zapytam o wycene [ale bez montazu niestety]. Lookne tez - moze uda mi sie ich strone znalezc, jesli maja A nad dzien-noc bede sie zastanawiac do kuchni moze. Ale poki co kurna kuchni nei ma!!!! moj pan sie nie odzywa a ja z utesknieniem czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 to ich strona http://www.artroll.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.01.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 tak Nicol, to ta strona, ale nie wiem czy lepiej nie poprosić o wycenę producenta tych plis (Anwis), skoro byś zamawiała i tak bez montażu. Aha, co do materiału - to tak - masz rację - wyższa półka niestety, a co za tym idzie - cena P.S. Pana od kuchni ścigaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzieki naberia! wsumie racja - choc bylam na strnie producenta i nawet jakos nie widzialam tego materialu, ale pozno bylo. sprawdze potem jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ehh nie wyglada zeby prowadzili sprzedaz sami, na stronie podaja liste sprzedawcow. ale moze napisze im mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.01.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zawsze warto spróbować. Albo zapytanie wysłać do kilku sprzedawców - zobaczysz, u którego będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.01.2012 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dziewczyny, mam okropny dylemat i potrzebuję Waszej rady - szczególnie rad mam... Nie wiem jak ustawić mebelki, żeby pokój dla Małej był funkcjonalny i ładny. Pomożecie?? Pokoik jak wygląda - pewnie pamiętacie - jest mały, na przeciwko okna są drzwi. Mebelki są takie: Szafa (bo komoda kąpielowa będzie w łazience, a łóżeczko i lampa stojąca - w sypialni): Regał, kołyska, komoda z przewijakiem: Stolik i krzesełko: Fotel (wiem, że przydałby się inny - stylowy, ale taki mam, więc go wykorzystam): Więc reasumując, docelowo w pokoju ma stać: - szafa (nie mieści wszystkich ubranek i kocyków, więc nie wiem czy ich część nie dać do regału????????) - regał (częściowo na zabawki, które z czasem uzbiera, a póki co chyba na podręczne rzeczy-może dać tu część ciuszków, ale obawiam się bałaganu?????????) - komódka (na niej przewijak, więc myślę, żeby w niej trzymać pieluszki tetrowe, flanelowe, część pampersów i chusteczki - generalnie wszystko do przewijania????????) - kołyska (w niej planuję kłaść Małą w dzień, a na noc zabierać do łóżeczka - do naszej sypialni) - biały fotel (żeby sobie móc usiąść na chwilkę lub nakarmić) - krzesełko i stolik (jeszcze na nie za wcześnie, ale skoro już ma Poradźcie Kochane, bo pewnie macie już obcykane, co gdzie dać, gdzie co trzymać, co mieć najlepiej pod ręką, co się przydaje, a co nie. Gdzie postawić kołyskę??? W pobliżu fotela? Komodę i szafę pewnie dobrze mieć blisko siebie. Gdzie regał postawić? Blisko fotela i kołyski? czy może raczej bliżej przewijaka? Gdzie powiesieć obrazek? gdzie lampkę (różowy kwiatuszek)? Będę wdzięczna za każdą radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.01.2012 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tak myślę i myślę, i co wymyśliłam to to, żeby regał został w rogu tam gdzie jest, obok dać fotel i kołyskę (z fotela łatwo będzie sięgnąć do regału, żeby coś wziąć lub odstawić, a z drugiej strony fotela będzie łatwy dostęp do kołyski, żeby pobujać). Po drugiej stronie zostawiłabym szafę tam, gdzie jest teraz (prawy róg), a obok niej bym dała komodę z przewijakiem (z lewej strony). Będzie łatwiej sięgać po ubranka stojąc przy przewijaku. W lewym rogu postawiłabym stolik z krzesełkiem. Chyba tak będzie najpraktyczniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 06.01.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Naberia, ja się nie znam i nie wiem jak będzie ładniej. Ale jeśli chodzi o praktyczność to dobrze kombinujesz. Koło przewijaka musisz mieć pampersy i inne akcesoria niezbędne do przewijania. Ale też i ubranka powinnaś mieć w zasięgu ręki, więc ta szafa obok powinna być. Niby mozna przed przebieraniem przygotować sobie wszystkie ciuchy, ale moja praktyka mówi,ze czasem trzeba kolejny zestaw ciuchów:rolleyes: aa, i jeszcze jedno. Pamiętaj,że przy dzieciach plany planami (np gdzie będzie spać ), a życie swoje;) MOja dwójka mi to udowodniła:) Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na sygnał,że rodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.01.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 dzięki żonko Na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 naberio wydaje mi sie ze postaw to narazie tak jak myslisz, a jak juz zaczniesz zajmowc sie mala to wtedy zobaczysz jak ci bedzie najwygodniej i wtedy przestawisz. jak masz ochotę to wybierz się do h&M ja kupilam corce parę rzeczy duuuuzo taniej. dla maluchów bylo tez duzo i tez duzo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 hm, do H&M? ale chodzi Ci o ciuszki, że tam kupowałaś? Ja ostatnio tam kupiłam staniki do karmienia (ale cenowego szału nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Widziałam kombinezony zimowe - ocieplane dla niemowlaków za 30 zl (sliczne). Bluzeczki - tuniki z hello kitty za 10 zl - rozmiary do roczku. czapeczki za 5 zl (różowe wełniane z polarem - ale zawyzona rozmiarówka na moją 2 latkę kupiłam rozmiar 3-6 lat i trochę przymała), 10 zl i 20 zl pilotki z futerkiem. Golfiki 2 szt za 10 zl i więcej jeszcze ale nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 10.01.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ojej! Tak tanio? O kurczę! A w Bielsku nie widziałam takich okazji No nic. Narazie i tak się szybko na zakupy nie wybiorę. Byłam dziś u lekarza i kazał mi się jutro wstawić w szpitalu. Jak dobrze pójdzie w czwartek zostanę mamą Nie mogę się doczekać. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 11.01.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Trzymam kciuki!!!!! I niech mąż nam się tu w czwartek pochwali!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No kochani to bezproblemowego porodu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Naberia to życzę szczęśliwego i bezproblemowego porodu:)....trzymam mocno kciuki i czekam na wieści!!! Pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 no to wszystkiego dobrego mamuśko! przyłączam się do kciuków za pomyślne rozwiązanie no i będziemy cierpliwie czekać na kolejne meldunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no to czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts