pszczolka m 25.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja kładłam bluzkę którą nosiłam albo biustonosz czasem działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.01.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Będę musiała spróbować A póki co - mamy rogówkę. Skoro obiecałam, że pokażę, to pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.01.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Coś mi ostrość nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 jakiż mebel-gigant! ale wygląda na bardzo wygodnie i kolor mi sie bardzo pofoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 29.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Naberia, suuper narożnik! Ogromny! Mozecie się dalej rozmnażać, spokojnie sie pomieścicie;)Zdjęcia pokazują też cały urok paneli, szkoda że dla nas one jednak trochę za drogie..Bardzo podoba mi się też stolik kawowy. Jakie ma wymiary? Zwłaszcza chodzi mi o wysokość. A jak córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Beatko narożnik fantastyczny, chociaż ja wolałabym kanciasty róg Kolor pięknie się zgrywa z waszymi szarościami, pomyśleć że jak pokazywałaś próbkę to mi ten ciemniejszy który macie kolor obicia wyglądał na grafit Co będzie nad kanapą? P.S. Beatko a może młoda ma refluks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.01.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Beatko piękny narożnik:jawdrop:) i ten kolorek fajny super wszystko pasuje do siebie:)... wygląda na wygodny i na pewno taki jest....nic więcej nie dodam po prostu ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dołączam się do grona zachwyconych super A zdecydowałaś już coś w sprawie rolet? Bo brakuje tylko ich i czegoś na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.01.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny. Obawiałam się czy narożnik nie będzie za duży... Sama nie wiem. Myślę, że może jest ok, tylko salon jest trochę za mały Co do wygody - naprawdę polecam Co do okien, to chyba się zdecyduję na rolety dzień-noc. Widziałam próbkę takiego ślicznego szarego materiału. Myślę, że byłby idealny. A Mała już lepiej - kolki przeszły, problemy z brzuszkiem już też mniejsze, ale z kolei dzień w dzień nie chce spać w dzień, tylko popłakuje, bo che cyca albo na ręce Zasypia dopiero późnym popołudniem Suszarka nie pomaga, moja bluzka też nie. Masakra. Nie mam na nic czasu. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ja się nie znam, ale niestety musisz być twarda i nie dać się małej z tym noszeniem na rękach nie mówię, że wcale bo dziecko czasem płacze bo się np czegoś w śnie przestraszyło, ale zwykle (tyle co ja miałam okazję widzieć) to płacze ze złości...bo chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Ha, nie chcę zanudzać, ale może Ci pomoże So urodziła się malutka i po wydaleniu wody ważyła 1600g. Inkubator, karmienie sztuczne, potem udało nam się przejść na natutalne. Minęły 3 tygodnie i się zaczęło - co chwyciła pierś to się prężyła, płakała. Nie chciała pić. Z butelki to samo. Byłam załamana, Sonia nie przybierała, potrafiła przez cały weekend ani razu się nie napić. Lekarka sama się wystraszyła, mieliśmy szereg badań (było przypuszczenie jakiegoś niedorozwoju układu pokarmowego), leki sprowadzane z Niemiec, z Czech, masaże itp. Moja lekarka była na neonatologii ordynatorem, kobieta bardzo doświadczona, miałam do niej zaufanie. I ... przyniosła mi rurkę ze szpitala, taką przezroczystą, wyglądająca jak słomka tylko gumową. Mieliśmy So wkładać ją w takich tragicznych momentach do pupci. W nocy było najgorzej, wstawaliśmy z mężem 5-6 razy w ciągu nocy i za pomoca tej rureczki "spuszczaliśmy" So powietrze z jelitek. Oczywiscie płaczu było co niemiara, ale pomagało na 2 godzinki. Dzięki tej rureczce przetrzymaliśmy jakoś te 3 miesiące (dokałdnie TRZY, jak mówiłą lekarka). Do dzisiaj ją mam w lekach schowaną, taki mam do niej sentyment. narożnik boski . Jaki to materiał ? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 31.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ta rurka to vindi. ten sam producent co fridy do nosa. ale jak kolki przeszly to chyba nie ma sensu. Naberio nie pocieszę Cię będzie jeszcze gorzej. może niektórzy mają idealne posłuszne dzieci, które same potrafią się sobą zająć ja nie. Bo i chyba takich dzieci nie ma Od porodu praktycznie na palcach jednej ręki mogę policzyć jak spałam do 8. naogół wstaję koło 6. do 2 latek praktycznie zapomnij ze mala sama będzie się bawić dłużej niż 10-15 min (tyle to i tak sukces). Niestety masz już rzepa u nogi Jedyne pocieszenie to jak troszkę urośnie bajkę możesz włączyć i jaka wtedy cisza i czas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Hehe, u mnie najpierw w ruch poszło DVD (wsaję do pracy o 5:30 - So jest tak też nauczona, więc każdy weekend jest na nogach przed 6), trzeba było tylko płyty zmieniać. Najlepszy był moment, kiedy sama sobie już potrafiła właczyć dvd. Od tego czasu mama z tatą mogą spać ... i do 12 . Z biegiem czasu coraz więcej się sama bawiła i teraz nawet tv rzadko włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.01.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Naberia, suuper narożnik! Ogromny! Mozecie się dalej rozmnażać, spokojnie sie pomieścicie;) Zdjęcia pokazują też cały urok paneli, szkoda że dla nas one jednak trochę za drogie.. Bardzo podoba mi się też stolik kawowy. Jakie ma wymiary? Zwłaszcza chodzi mi o wysokość. A jak córcia? zapomniałam napisać o ławie - jest z BRW. Wymiary 120 x 65 cm, wys. 38 cm Justynko, nad narożnikiem jeszcze nie wiem co powieszę ale mam poważny dylemat jaki kolor szafki pod tv by pasował, bo najpierw ją chcielibyśmy wymienić, bo troszkę nam się salon zagracony zrobił. Macie jakieś pomysły? biały? szary? w orzechu wolałabym uniknąć. Szafka długa, niska, prosta, głęboka na max 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 31.01.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A propos tej rurki, rodzice opowiadali, że kiedyś to się termometr lekko wkładało do pupci i tak samo skutkował - pomagał wypuścić gazy. Ale tak jak Pszczółko piszesz - teraz znowu pojawił się problem z płaczem z nudy Jak to mówią - jak nie urok, to sraczka Cieszę się, że małej już przeszedł ból brzuszka, tylko myślałam, że płaczu będzie teraz mniej u tu taki zonk. Na szczęście w nocy po karmieniu dość szybko usypia i śpi ładnie. Ta 6 rano u Was mnie trochę przeraziła! Ja o 6 wystawiam cyca i śpi jeszcze do 9 Oby to tak trwało aż zacznie na bajki reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.02.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Powiesz jaki materiał masz na narożniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.02.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A może będziesz należeć do grona rodziców dzieci śpiochów. Są takie chociaż w mniejszości:). Kuzynka ma córkę (niedługo skończy 3 lata), a odkąd pamiętam to śpią razem rano do 9, 10. Wieczorem też potrafi pójść szybko spać bo 7, 8. Musisz mieć nadzieję Najgorzej jak w nocy długo będziesz musiała wstawać. Moja w tym mnie oszczędziła i przesypiała całą noc od 4 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Beatko moim zdaniem tylko biała szafka pod TV, bez żadnych dodatków kolorystycznych bo zrobi się za pstrokato Biała najlepiej taka jak meble w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.02.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) może coś w tym stylu http://mebel4u.pl/_var/gfx/878796d9330c8ce568058986d9192836.jpg tylko chyba lepiej żeby nie było widać uchwytów http://modo4u.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Szafka_Tv_Line_W_4e79ae6d27fe2.jpg Edytowane 1 Lutego 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 01.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A ja tak z czystej ciekawości- dlaczego nie moze byc szafki w orzechu? Pasującej do okien i ławy? Jak sobie próbuje wyobrazi swój salon to własnie biorę pod uwagę dwie wersje- orzech lub biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts