Venus_m 01.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 bo, ława jest już ciemna, a salon nie jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.02.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Gratuluje Beatko - super niunia! i fajnie ze kolki zelzaly i mam nadziej ze zaraz zupelnie przejda! a co do trzymania jej blisko siebie - tak byc powinno niech malenstwo sie cieszy bliskoscia mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Powiesz jaki materiał masz na narożniku ? Przepraszam, zapomniałam napisać. Materiał nazywa się carabu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A może będziesz należeć do grona rodziców dzieci śpiochów. Są takie chociaż w mniejszości:). Kuzynka ma córkę (niedługo skończy 3 lata), a odkąd pamiętam to śpią razem rano do 9, 10. Wieczorem też potrafi pójść szybko spać bo 7, 8. Musisz mieć nadzieję Najgorzej jak w nocy długo będziesz musiała wstawać. Moja w tym mnie oszczędziła i przesypiała całą noc od 4 mies. Oj, jestem pełna nadziei i zazdroszczę tych przespanych nocy Może i moja córa mnie oszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 może coś w tym stylu http://mebel4u.pl/_var/gfx/878796d9330c8ce568058986d9192836.jpg tylko chyba lepiej żeby nie było widać uchwytów http://modo4u.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Szafka_Tv_Line_W_4e79ae6d27fe2.jpg Fajne te szafki Muszę poszukać gdzie je można dostać i jakie mają wymiary. Ale myślicie, że na pewno biała, a nie szara? nie będzie za bardzo nawiązywać do kuchni??? w sumie w salonie to nie mam nic białego prócz ścian i doniczek... Orzech odpada - bo strasznie kurz widać, a ława póki co - wenge, więc wolałabym coś neutralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Gratuluje Beatko - super niunia! i fajnie ze kolki zelzaly i mam nadziej ze zaraz zupelnie przejda! a co do trzymania jej blisko siebie - tak byc powinno niech malenstwo sie cieszy bliskoscia mamy dzięki Nicol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A może któraś z tych:??? Ta mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Beatko jak to za bardzo nawiązywać? Właśnie będzie nawiązywać AKURAT Mi u was zaoblone szafki w ogóle nie pasują. Te otwarte też sobie daruj. Ja bym wzięła tylko z szufladami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To prawda, zaoblona ni w pięść, ni w oko. A ta ostatnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Te przezroczyste kojarzy mi się z plastikiem. Dla mnie naprawdę tylko biała i to od brzegu do brzegu wnęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 co przezroczyste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 te szufladki? One mają jakieś dymione szkło? a nie!! to jest szary w polerze o ja durna Moim zdaniem zbyt pstrokato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Z tych Twoich to ostatnia najlepsza. A ten venge stolik to docelowo czy będziecie zmieniać ? Bo jak w przyszłości idzie do zmiany to ja bym z szarym szafkę wzięła. Jak nie to wolała bym białą (bo ma być oszczędnie i minimalistycznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 02.02.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 pewnie kiedyś pójdzie ława do wymiany, ale na pewno nie prędko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 02.02.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Naberko mnie sie podoba ta ostatnia;) mogłaby byc w takim zestawieniu albo cała biała:)...myślę że będzie pasować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) modo ma przecenę na jedną z tych szafek - zobacz na stronie. Kurcze carabou powiadzasz ... jesteś zadowolona ? Ja do dwoch tygodni mam mieć swoją i tez szare carabou (pewnie ten sam kolor) . A jaki wymiar masz narożnika ? Wygląda gigant ! Edytowane 3 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.02.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kurcze, może faktycznie ten biały kolor szafki byłby najlepszy...Szkoda, że nie znajdę takiej długiej jak wnęka. 180 cm długości były chyba najdłuższe z tego co widziałam, a wnęka ma ok. 270 cm. Z materiału rogówki jestem zadowolona, tylko w narożniku jakoś się dziwnie marszczy więc zareklamowaliśmy. I owszem - rogówka jest gigantyczna. Ale zależało nam, żeby było jak najwięcej miejsca do siedzenia. Ma 359 x 229 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a jakby dał 2 krótsze? tylko że wtedy na środku będą nóżki a to średnio będzie wyglądać. Chyba jednak lepiej jak krótsza i wolne przestrzenie po bokach. a może wiszące? http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmAKiX649E3MEhLlPkp-McHUKMDxhpFWHNeXVLHYvdtpSe_kcFbAalbo z takich elementów jak tu http://i1201.photobucket.com/albums/bb346/szara6/img_3872.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) co do szafki pod tv.......jesli chcesz trzymać tam sprzęt typu tuner, dvd i cała reszta to musisz mieć odkryte półki, do szuflady tego nie wsadzisz a poukładane na wierzchu tez jakos nie bardzo swoją drogą nie wiem co Ty chcesz od obecnej szafki ... obecnie mam prawie identyczną tylko bardziej masywną, widac kurz owszem ale przynajmniej wiem że jest i trzeba go wytrzeć a biały lakier.....bardziej kojarzy mi sie z kuchnią i łazienką niż z eleganckim salonem Edytowane 3 Lutego 2012 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.02.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 najdłuższa szafka pod tv jaka widziałam to była 2.10 (o ile nie przekrecam) firmy hazet (polska firma, maja swoje ekspozycje m.in. w salonach verso i top meblach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts