naberia 04.02.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Pszczółko, ta pierwsza długa szafka super! Tylko gdzie taką można dostać? robiona na zamówienie, to pewnie dużo będzie kosztować. Chyba że faktycznie wstawić szafkę krótszą, a po bokach zostawić miejsce np na kino domowe? Jeszcze muszę oblukać szafkę, o której Duś pisze Queene, szafka obecna jest już po prostu w opłakanym stanie, poza tym, jest za masywna (albo salon za mały) więc nadaje się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 na fotkach tego nie widac a ile m2 ma salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 tak Naberio na zamówienie. to firma małysz ze Szczecina. Wycenę zawsze można zrobić. Szafki wyglądają na proste więc każdy stolarz zrobi. A myślałaś co będzie nad kanapą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.02.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie bardzo wiem jak mam liczyć powierzchnię salonu... Długa ściana ma 6,2 m (tam gdzie dłuższa część narożnika), krótsza ma 4,1 m (tam gdzie krótsza część narożnika) do tego dochodzi otwarta część na kominek i stół. Czyli ok. 25 m kw plus 9 m kw = 34 m kw. Jeśli chodzi o ścianę nad rogówką, to szczerze mówiąc - nie zastanawiałam się nad tym... jakoś nie brakuje mi tam narazie niczego... Muszę jeszcze poczekać na rolety i szafkę - może ewentualnie wtedy nad czymś pomyślę. Ale jak macie jakieś pomysły - chętnie wysłucham Natomiast zastanawiam się czy nie powiesić na tej ściance za stołem takiego a la obrazu - zdjęcie jak w awatarku drukowane na płótnie. Gdyby tak oprawić w chromowaną ramkę (jak lampa)? Na pewno napiszę do Małysza o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ja glosuje za biala szafka i to jaknajbardziej zamknieta czy wasz tv wisi na scianie czy moze bedzie stal na szafce - kwestia gdzie postawisz dekoder/dvd etc - czy na poleczce otwartej, czy moze obok tv na gorze szafki. ja bym najchetniej wsio zamknela, ale boje sie ze przez szklo piloty beda gorzej dziac wiec zostawie 1 otwarta poleczke. reszta zamknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.02.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Duśku, byłam na stronie tego Hazeta, ale nic w bieli nie widziałam... Jeśli chodzi o tego Małysza - piękne meble robi i na pewno będą sporo będą kosztować Nie pisałam z prośbą o wycenę, bo małżonek mi tu mówi, że może być kłopot z transportem - żeby mebli nie uszkodzić to raz, a dwa - pewnie transport będzie drogi, bo to drugi koniec Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Duśku, byłam na stronie tego Hazeta, ale nic w bieli nie widziałam... najbielszy jest u nich dąb bielony chyba. no ale szafki "najdłuższe" jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A czy szyba (np biała) może zakrywać tuner ? Chyba będą piloty działały ? Ja też czegoś do mnie szukam, ma być białe i jak najwięcej rzeczy w niej powinno być schowane. Chyba też zostanie mi zrobienie na zamówienie . Np. coś takiego tylko oszklone środkowe półki: http://modo4u.pl/zdjecia/SKLEP/stoliki_tv/stolik_tv_derby_white/stolik_tv_derby_white_1_700_466_85_85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Beatko ale może jednak warto trochę poczekać i zrobić na zamówienie? W końcu przestawiać jej nie będziesz i zostanie z wami na długo. 2,5 -3 tysiące za nią wyjdzie, jeżeli w lakierze. P.S. Jak Emilka? żadnych fotek nie ma Edytowane 23 Lutego 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Właśnie też się zastanawiałam co tam u naszej młodej mamusi? Pewnie już pierwsze szczepienia macie za sobą, a mała z leżeniem na brzuszku walczy Kurczę zazdroszczę Ci. Czas starać się o drugie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witaj Naberia jak zdróweczko malutkiej Emilki i czy przeszły już kolki? W sprawie rolet to juz postanowiłas jakie będą ? bo wspominałaś ,że miały byc rzymskie;) Może jakies fotki maleństwa wstawisz? Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę córuni i Tobie również!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.02.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Czesc Dziewczyny Jakoś mi ten czas ostatnio ucieka. Mała ma się dobrze. Na szczęście kolek nie ma, ale swoje wystękać musi Rośnie zdrowo i ładnie przybiera na wadze. Nie wstawiałam fotek, bo nie wiedziałam, że ciocie będą zainteresowane W końcu to forum wnętrzarskie. Ale skoro ciocie pytają, to oczywiście jutro wstawię, o ile Mała mi tylko pozwoli Pszczolko, na co czekasz??? Dzieci to prawdziwe cuda!!!! Co do szczepień, czekamy właśnie na termin w przychodni. Co do leżenia na brzuszku - oj, walczy Mała jak lew Venusku, W sprawie szafki, to fakt - czasem lepiej poczekać i dołożyć, niż kupić byle co i potem żałować. Duśku, musiałabym zobaczyć ten dąb bielony na żywo (może by pasował do paneli), ale na razie się nie zapowiada, żebym jechała na sklepy Mimo to, chyba jednak biel będzie bardziej neutralna. Bałabym się wprowadzać kolejnego koloru drewna. Mirela, pomysł z białą szybą jest super Napisałam do firmy, która robiła mi kuchnię - czekam na wycenę szafki (za przykład dałam tą ikeowską, tylko długą na 2,7 m). Do okien dam jednak rolety dzień-noc szare, ale jeszcze nie zamówiłam Edytowane 23 Lutego 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.02.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Edytowane 28 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Emilka skończyła 6 tygodni i waży 5 kg Edytowane 28 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Beatko fajna dzidzia i taka słodka:).....niech wam sie zdrowo chowa:)ucałuj i przytul od ciotki forumowej Pozdrawiam pa pa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Beatko a Ty nie chcesz trochę odpocząć? No wiesz wyspać się, spędzić czas z mężem...ja bym chętnie na trochę Emi pożyczyła, wycałowała wynosiła i oddała Śliczna jest i chyba cały z niej tatuś co? Mi dziś do głowy wpadło imię dla dziewczynki, bo w tej kwestii nie mogliśmy się dogadać (nie jestem w ciąży ani na razie nie planuję), powiedziałam w tramwaju mężowi a on...hmmm ładne, także aktualnie zamiast znienawidzonej przez męża Matyldy mamy plan na Stefanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 24.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Naberio, witam się po przerwie Sliczna i urocza dzidzia, Gratulacje dla Was i piękne zmiany w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.02.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 cud niemowle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ślicznie się uśmiecha, a jak zawodowo leży na brzuszku U mnie z tym był problem dlatego zawsze na to patrzę Z każdym dniem będzie coraz fajniejsza, a jak rok skończy to już szaleństwo będzie Venus poważnie z tą Stefanią ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 yhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts