naberia 25.02.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Oj, Venusku, imiona to wybieracie intrygujące Dziękuję dziewczyny za komplementy. Fakt, Mała to cały tata (albo teściowa) Bardzo szybko rośnie i się rozwija. Aż trudno w to uwierzyć. Każdego dnia coś nowego... Szkoda, że ciotki tak daleko, bo chętnie na chwilkę bym dała pobawić (ale tylko na chwilkę!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 jak będę w waszych okolicach to się odezwę ale po mojej wizycie młoda będzie chciała być ciągle noszona, bo zanim ja się nacałuje za wszystkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 piękne dziecko naberio w tych oczkach można utonąć i silna bardzo, dzielna...jak to dziewczyny a Stefanię to chyba Ania Mucha tez ma z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 tak mi to imię krążyło po głowie i już wiem Pati dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 heh przynajmniej da sie wymówic a nie to co Kasia Skrzynecka wymysliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 26.02.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Śliczna córcia!!! Jak już pieknie głowke podnosi Co do ciotek to mnie masz całkiem blisko Moi chłopcy byliby zachcwyceni Venus, a ja mam nadzieję,że Ci się upodobania zmienią Imię jak imię, ale mam tą "przyjemność" znać dwie Stefanie. Niech Bóg Cię chroni,żeby Twoje dziecko miało taki charakter:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Beatko przepraszam, że w waszym wątku Rutinka zawsze tak jest że jakieś imię kojarzy Ci się z wujkiem, ciocią która głośno je przy stole lub szatańskim dzieciem koleżanki, ja już przestałam na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ważniejsze moim zdaniem zeby imie pasowało do nazwiska i było pisane po polsku jeśli oboje rodziców jest Polakami, nie wiem skąd ta moda na obcojęzyczne ...potem wychodzą takie kwiatki jak np Jessika Kluska czy Angelica Pytlik...no ale może ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.02.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Beatko przepraszam, że w waszym wątku Rutinka zawsze tak jest że jakieś imię kojarzy Ci się z wujkiem, ciocią która głośno je przy stole lub szatańskim dzieciem koleżanki, ja już przestałam na to patrzeć No co Ty, czujcie się jak u siebie. A temat całkiem na czasie A tak z ciekawości, aż sobie sprawdzę jak dała Skrzynecka swojej córze na imię... Rutinowa żonko, to wpadaj na kawkę! Venusku, Ciebie oczywiście taż zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ważniejsze moim zdaniem zeby imie pasowało do nazwiska i było pisane po polsku jeśli oboje rodziców jest Polakami, nie wiem skąd ta moda na obcojęzyczne ...potem wychodzą takie kwiatki jak np Jessika Kluska czy Angelica Pytlik...no ale może ja się nie znam nazwiska się nie wybiera, ale nieprzemyslane decyzje rodzicow powoduja, ze na liście osób nagrodzonych w jakimś konkursie pojawia się ni stad ni zowąd fiut alberta )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale się uśmiałam. Stefania Stefcia Nie dla mnie, bo ja odmęskich imion nie lubię. A miało być o wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.02.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A to taka mała odskocznia od wnętrz Sprawdziłam imię córki Skrzyneckiej - brzmi ładnie ale nie zrobiłabym tego mojej córce... A powracając do wnętrz. Zamówiłam dziś rolety dzień-noc (szare) do kuchni i salonu Może za tydzień uda się montaż!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 o to u was prędko ja w lipcu zamówiłam i dopiero teraz będę montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.03.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) No to faktycznie u nas prędko Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce... Dostałam wycenę szafki rtv od firmy co mi kuchnię robiła. Cena niezbyt ciekawa, ale wiem, że w sklepie takiej nie kupię. Zastanawiam się nad koncepcją. Co powiecie na coś takiego? (telewizor nie może być na środku) Myślicie, że lepszy będzie cokół czy nóżki???? (podwieszenie niestety odpada) Edytowane 1 Marca 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 cokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 01.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 też bym była za cokołem ale co ja tam wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 01.03.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 danke dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 fajna szafka Naberia - i kto powiedzial ze tv musi byc na srodku. ja bym dala cokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 05.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 a ja nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 cokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts