Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

Oj, Venusku, imiona to wybieracie intrygujące ;)

Dziękuję dziewczyny za komplementy. Fakt, Mała to cały tata (albo teściowa) ;)

Bardzo szybko rośnie i się rozwija. Aż trudno w to uwierzyć. Każdego dnia coś nowego...

Szkoda, że ciotki tak daleko, bo chętnie na chwilkę bym dała pobawić (ale tylko na chwilkę!) ;)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczna córcia!!! :yes: Jak już pieknie głowke podnosi :)

Co do ciotek to mnie masz całkiem blisko :p Moi chłopcy byliby zachcwyceni ;)

Venus, a ja mam nadzieję,że Ci się upodobania zmienią :D Imię jak imię, ale mam tą "przyjemność" znać dwie Stefanie. Niech Bóg Cię chroni,żeby Twoje dziecko miało taki charakter:D

Beatko przepraszam, że w waszym wątku ;)

Rutinka zawsze tak jest że jakieś imię kojarzy Ci się z wujkiem, ciocią która głośno je przy stole lub szatańskim dzieciem koleżanki, ja już przestałam na to patrzeć ;)

No co Ty, czujcie się jak u siebie. A temat całkiem na czasie :) A tak z ciekawości, aż sobie sprawdzę jak dała Skrzynecka swojej córze na imię...

Rutinowa żonko, to wpadaj na kawkę! :) Venusku, Ciebie oczywiście taż zapraszam :)

ważniejsze moim zdaniem zeby imie pasowało do nazwiska i było pisane po polsku jeśli oboje rodziców jest Polakami, nie wiem skąd ta moda na obcojęzyczne ...potem wychodzą takie kwiatki jak np Jessika Kluska czy Angelica Pytlik...no ale może ja się nie znam ;)

nazwiska się nie wybiera, ale nieprzemyslane decyzje rodzicow powoduja, ze na liście osób nagrodzonych w jakimś konkursie pojawia się ni stad ni zowąd fiut alberta :)))))

No to faktycznie u nas prędko :) Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce...

Dostałam wycenę szafki rtv od firmy co mi kuchnię robiła. Cena niezbyt ciekawa, ale wiem, że w sklepie takiej nie kupię. Zastanawiam się nad koncepcją. Co powiecie na coś takiego? (telewizor nie może być na środku)

Myślicie, że lepszy będzie cokół czy nóżki???? (podwieszenie niestety odpada) :(

projekt szafki 2 new.JPG

Edytowane przez naberia