Venus_m 21.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a tam ogród, Emi pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Naberio u mnie ogród to narazie klepowisko, więc temat jest mi odległy nawet baaaardzo odległy. Nic nie wiem i nic nie doradzę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.03.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Szkoda. Może komuś coś jeszcze przyjdzie do głowy... A póki co - dla cioć - Emilka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ciocią języczek pokazuje ale już urosła teraz czekamy na pierwszego ząbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ooooo tak proszę wycałować ode mnie ten na pewno okrutnie mięciutki, milutki brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 27.03.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Emilka cudna ! Z ogrodem nie pomogę, bo ze mnie taki ogrodnik jak z Ciebie fizyk jądrowy Venus, szykować się do obrony a nie o brzuszkach myśleć! A potem bierz się do roboty, bo ewidentnie kotek to dla Ciebie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Mi na razie w głowie całowanie cudzych brzuszków dzidziowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.03.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Emilka wycałowana i zadowolona Pozdrawia ciocie cieplutko A ja dumam dalej nad ogrodem. Dużo róż mi pomarzło Szafka pod tv zamówiona. A co do rolet - odpowiedzi dalej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Naberio może jak po dobroci nie działa to porozmawiaj z Panami inaczej - argumenty np inspekcja handlowa, federacja konsumentów. Ja kiedyś nawet skarbówką straszyłam i było to bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 naberia współczuję z tymi roletami problemów . Laleczkę ucałuj też od cioci Mireli I powiedz proszę jak Ci wyszła ta wycena na stolik RTV ? Będziesz mieć jakieś szyby ? Pytałaś, czy pilot przez nie działa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.03.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dzięki Mirela, Lalunia wycałowana Wycena wyszła 2 tys. Cała z lakieru, bez szyb. Będzie jedna półeczka odkryta, tak jak na rysunku, który wcześniej zamieszczałam. Czas oczekiwania niestety przeszło miesiąc. Pszczołko, właśnie takich argumentów użyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 hej, kurcze i dalej nic z tymi roletami? tez bym sie klocila ze facet zrobil zniszczenia na koszt wiekszy niz koszt rolet [no chyba ze az tak zle nie jest] sprawa wiadoma ze on sie nie bedize chcial ugiac.... ale trzeba walczyc o swoje! a Emilka - super1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No w końcu wczoraj przyszły nieszczęsne rolety. Z Panem się jakoś dogadaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.04.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tu z bliska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.04.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Naberio wszystko super u was pasuje. Oświetlenie nad barkiem do doniczek w salonie, blat z szybą nad do sofy, rolety do drzwi Jedynie na ścianach czegoś mi brakuje, ale jak miało być minimalistycznie to napewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 bardzo ładnie. A napiszesz jak się z Panem dogadaliście? To są te rolety dzień i noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 fajne te roletki. pasują idealnie. a dalabyś je na zbliżenie? zastanawiam się co to dokładnie za rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Naberio bardzo ładnie prezentują się rolety fajnie ,że zamontowali wam na święta tak wszystko u ciebie pasuje... super!!! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Dziękuję Dziewczyny i bardzo się cieszę, że Wam się też podoba. To są zwykłe roletki Dzień-Noc. Duśku - czego Ci zrobić zbliżenie? Materiału czy rolki? Z Panem dogadaliśmy się tak, że zatrzymuje 300zł zaliczki jako całkowitą zapłatę. Czekam jeszcze na szafkę pod tv i będę myśleć, co na ścianę. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 no to jest super wiadomośc:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts