Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj naberio,

ja pierwszy raz u Ciebie "goszczę". Masz pięknie urządzony domek - gratuluję efektu i konsekwencji w urządzaniu !!

Oglądając Twój ogród , chciałam spytać, czy widziałaś może pomysły kropki z forum : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69925-Moj-kawałek-ziemi-a-na-nim-PRZYTULNY/page14 .

Ogród naprawdę wart "podpatrzenia"- super inspiracja. Zamiast kamienia ogrodowego, jest użyty żwirek - wyszło bardzo fajnie i kolorowo.

Pozdrawiam Świątecznie

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=109964&d=1333634751

Witam się poświątecznie i wszystkim dziękuję ślicznie za życzenia.

Konwalia, cieszę się, że za witałaś w naszych skromnych progach :) Muszę przyznać, że kiedyś pilnie śledziłam dziennik forumowej Kropki, ale od jakiegoś czasu zaprzestałam. Dzięki za przypomnienie :) Domek ma śliczny, a ogród jeszcze piękniejszy! Naprawdę wart podpatrzenia. Ach, jak ja bym chciała mieć taka rękę do urządzania ogródów jak ona. Ale niestety :(

nie mam pojęcia. a masz z nimi jakąś umowę pisemną? A może masz jakąś ulotkę, info, że można nad indukcją stosować? Ja obstawiam że skoro pękło nad indukcją to od ciepła. Złożyła bym reklamację, ale najlepiej pisemnie pocztą za potwierdzeniem odbioru lub e-mailem i czekała na rozwój sytuacji.

• 2 weeks później...