naberia 02.05.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 zdjęć Emilki? a nie ogrodu?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Naberio poprosimy zdjęcia i Emilki i ogrodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.05.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dobra, dobra. Wstawię A apropos Emilki - może polecicie coś na bolesne ząbkowanie? Jak w ogóle rozpoznać, że sie już zaczęło? Dziąsełek nie ma jakichś nabrzmiałych, ale czasem krzyczy mocno pocierając dziąsłami o rączkę... Czy to TO? I jeszcze ważna rzecz. Ostatnio zastanawiamy się jaką jednostkę centralną wybrać? Macie odkurzacz centralny? Możecie coś polecić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.05.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Właśnie też miałam się domagać zdjęć Emilki, ale dziewczyny szybsze były Co do dziąseł, ja bobodentu używałam, pomaga trochę. Logopeda polecała mi też takie specjalnie patyczki z wypustkami (podobne do szczoteczki do zębów, ale na końcu zamiast włosia mają różne plastikowe końcówki). Można kupić w rossmanie. Odwrażliwiają buzię wewnątrz i sprawiają, że mniej dziąsła swędzą. A jakie drzewka sadzicie? Ja powoli zbieram pomysły na ogród i chętnie się czegoś dowiem. Dobrze, że reklamacja uznana. Firma porządna. Odkurzacza nie mam i nie planuję więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.05.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzięki Pszczołko Właśnie bobodent kupilismy Tylko nie wiem od kiedy go używać - jak Mała zacznie płakać? Co do drzewek - większość była posadzona w zeszłym roku. Teraz tylko parę świerków serbskich dosadziliśmy bo nam dużo padło i kilka drzewek na przód - wiąza Wredei, wiśnię amanogawę i cyprysika. Z resztą czekam na natchnienie Owocowe posadzimy dopiero chyba w przyszłym roku, bo na drugiej połowie działki jeszcze nie mamy trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.05.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 ja smarowałam jak płakała. on działa prawie natychmiast (możesz na sobie spróbować). Jak posmarujesz i będzie dalej płakać to niestety pewnie inne źródło płaczu. Ale pięknie kwitnie ta wiśnia U mnie drzewka to wiedza tajemna, ale mam już kilka pewniaków, które pewnie znasz . Będzie wisteria, różanecznik, azalia, bez i kalina. Drzewek nie kwitnących jeszcze nie szukałam, ale ten wasz wiąz ma fantastyczny kolor liści więc go dorzucę do swojej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.05.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Fakt, ślicznie kwitnie ale krótko. Mam też wiśnię Kiku shidare, ale przez ostatnie upały kwiaty przekwitły po 3 dniach Wiąz bardzo mi się podoba. Niestety nasz jest narazie malutki. Mam nadzieję, że szybko urośnie. A póki co - Emi: Edytowane 28 Stycznia 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 jest królewna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 dokładnie to samo pomyślałam KROLEWNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 05.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 śliczna i bobaskowych kształtów nabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 To prawda. Przeszło 7 kg juz wazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.05.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Emilka ,to piękna princessa rośnie a gdzie zdjęcia z ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 ach zamotana dziś byłam Poza tym mąż robił obrzeże. Co prawda jeszcze nie wszystko gotowe, ale jutro zrobię jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 05.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Emilka przeurocza!!! Zdjęcia ogrodu zrób koniecznie. A póki pamiętam, jaki kolor fugi masz do płytek w kuchni? I czy jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Zonko, fugi w kuchni mamy chyba Mapei - kolor Manhatan (ale ręki nie dam sobie uciąć). Jak narazie nie narzekam W ogrodzie dużo jeszcze do zrobienia: Trzeba parę jeszcze drzewek i krzaczków dosadzić, korę dosypać, dokończyć obrzeże z kamienia, wysypać biały kamyk w "łezce" z trawami przy tarasie... Oj sporo jeszcze roboty. Poza tym cała druga część ogrodu jest jeszcze do zagospodarowania (większa część). Nie wspominając już o przodzie ogrodzenia do obsadzenia, a na projektowaniu się niestety nie znam. Poza tym wszystko robimy o własnych rękach. Bądź co bądź, jak narazie jest tak: Edytowane 6 Maja 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) cd Tu obrzeże jeszcze niedokończone. I kamyk biały do wsypania. http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Na szczęście dużo roślinek nam nie padło przez te mrozy. Nie mogę się doczekać aż świerki na tyle urosną, że zasłonią sąsiadów Edytowane 6 Maja 2012 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ło matko 7 kg? znajomych chłopczyk prawie roczny waży 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.05.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 To po mamusi Też była klockiem (okrągłym) jak była dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 to jak Ty Emi dźwigasz? dla mnie te blond 9 kg było jak kłoda ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.05.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No jest... ciężko Na szczęście nie trzeba jej dużo nosić. Pięknie się bawi na macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts