Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurczakos - ale masz super ogrod! duze odgrodzenie od sasiadow/ulicy i duuuuzo przestrzeni! zazdraszczam (ale pozytywnie) a pannica tez super sie prezentuje i super ze umie sie sama zajac :)

z tym lacobelem to pechowa sprawa, mam nadzieje ze plyta indukcyjna i lacobel sobie moga zyc spokojnie obok siebie z tego co dziewczyny pisza to tak moze byc.

co tam wiecej porabiasz w domowych czelusciach?

Nicol! :hug: Ale Cię tu dawno nie widziałam! Cieszę się, że wpadłaś :)

Na lacobela czekam i czekam. Mam nadzieję, że się w końcu doczekam na tą wymianę. Dobrze, że sami przyznali, że to ich wina (wykonania), bo nie wiem co bym zrobiła...

A tak poza tym, co porabiam? hm... oprócz tego, że bawię (i gotuję, i prasuję, i sprzątam) to... myślę właśnie nad tą drugą częścią ogrodu, bo straszy niemiłosiernie! Gdyby tam chociaż trawa była! No i kombinuję jak się obsadzić od strony drogi. Patrzę też na różne przepisy, bo smaki mam straszne, ale jeść nie mogę :( A w niedzielę nam się imprezka szykuje: męża 30-tka i pierwsze imieninki Emilki :)

hej, dawno to sie nie wpisywalam.czasem zagladalam na biegu... bo ciagle w rozjazdach, duzo parcy w pracy oraz ciut remontu po drodze. a ten remoncina kulej i to strasznie.

spoko, ogrod sie zrobi i tak masz zupelnei spory kawalek ladnie zadbanego ogrodu.

pokazuj co tam porabiasz bo zdjecia zawsze ciesza :D

Przybieżałam podziękować za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniami z betonem :).

Strasznie mi się podoba Twój kominek i jak tu zrezygnować?

Kuchnia też piękna. Podoba mi się to zlicowanie wysokiej zabudowy - super :).

Salon w moich kolorach, a przed domem przepięknie :)

Zostawiam serdeczności :)

piekny macie ogrod i jaka powierzchnia!! ehhh

a szafka rtv super! mam nadzieje ze jestes zadowolona ze jednak jest cala biala i tak dostojnie sie prezentuje na tle tej tapety i z czernia tv :)

nasz ogrod? ehhh malo sie klaruje, jeszcze nie skopany, bo luby uczy sie do egzaminu a potem dziala z parkietem, a niedlugo ja zaczynam sie uczyc do egzaminu [nie wiem co z nami nie tak!] wiec moze jesienia jakies drzewka posadze dopiero :(. poki co jako takie tymczasowe rozwiazanie wsadzilam jakies cebulowate wiosna, plus 2 trwawy pampasowe czy jakos tak. ale cos nie rosna za bardzo :/ mam wrazenie ze sa takei same jak w dniu kiedy je kupilam a ponad miesiac juz sa w ziemi! zima powinno byc ok, u nas nie am tak duzych mrozow jak w PL, choc ostatni zima byla wyjatkowa i bylo z -15 nawet!

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
Witam:) Zajrzałam przypadkiem, szukając inspiracji tarasowych ( myślałam, że masz płyty beton/kamień, ponieważ właśnie takich szukam) ale jesli pozwolisz będę tu cześciej bywać. Domek fantastyczny, urządzony z klasą, bardzo mi się podoba :D Pozdrawiam serdecznie, a śliczną córunię całuję zwyczajowo w piętkę :D :D

Hej Nicol. No u nas wszystko pokończone, więc w domu nic nie kombinuje. Na przemeblowania czy przemalowania - za wcześnie jeszcze ;) A u Ciebie się coraz śliczniej robi :) Ciekawe kiedy zaczniesz działać w ogródku. Ja czekam na jesień, coby brzózki zasadzić i posiać trawę w drugiej części ogrodu :)