naberia 11.05.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzięki dziewczyny za cenne wskazówki Pszczolko, co do lacobela to dalej czekamy. Podobno przez to, że produkcja tego szkła została zawieszona, tak się to wszystko opóźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.05.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 kurczakos - ale masz super ogrod! duze odgrodzenie od sasiadow/ulicy i duuuuzo przestrzeni! zazdraszczam (ale pozytywnie) a pannica tez super sie prezentuje i super ze umie sie sama zajac z tym lacobelem to pechowa sprawa, mam nadzieje ze plyta indukcyjna i lacobel sobie moga zyc spokojnie obok siebie z tego co dziewczyny pisza to tak moze byc. co tam wiecej porabiasz w domowych czelusciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.05.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nicol! Ale Cię tu dawno nie widziałam! Cieszę się, że wpadłaś Na lacobela czekam i czekam. Mam nadzieję, że się w końcu doczekam na tą wymianę. Dobrze, że sami przyznali, że to ich wina (wykonania), bo nie wiem co bym zrobiła... A tak poza tym, co porabiam? hm... oprócz tego, że bawię (i gotuję, i prasuję, i sprzątam) to... myślę właśnie nad tą drugą częścią ogrodu, bo straszy niemiłosiernie! Gdyby tam chociaż trawa była! No i kombinuję jak się obsadzić od strony drogi. Patrzę też na różne przepisy, bo smaki mam straszne, ale jeść nie mogę A w niedzielę nam się imprezka szykuje: męża 30-tka i pierwsze imieninki Emilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.05.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 hej, dawno to sie nie wpisywalam.czasem zagladalam na biegu... bo ciagle w rozjazdach, duzo parcy w pracy oraz ciut remontu po drodze. a ten remoncina kulej i to strasznie. spoko, ogrod sie zrobi i tak masz zupelnei spory kawalek ladnie zadbanego ogrodu. pokazuj co tam porabiasz bo zdjecia zawsze ciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.05.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 oj tam, oj tam Nicol... ale jakie efekty! Kuchnia się zapowiada przecudnie A co z Twoim ogródkiem? Zostajesz przy trawach? Mi sporo padło przez tą naszą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.05.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A propos ogrodu, doszło nam parę drzewek przed domem: I w końcu łezkę wypełniliśmy kamykami: Jodełka dała piękne przyrosty: Rozkwitła też krzewuszka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.05.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Zaczynają rozkwitać róże A w salonie w końcu się pojawiła szafka pod tv: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.05.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Co do krzesełka dla Emi, to niestety lipa. Oglądałam w sklepie ten zielony a la hoker -jest strasznie brzydko wykonany. Tak tandetnie Poszukiwania więc dalej trwają. Jeśli mamy mogą coś polecić, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Beatko pięknie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.05.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Beatko pięknie u ciebie bardzo fajnie wygląda ta szafka super się prezentuje:) a w ogrodzie ładnie i roślinki pięknie rosną Pozdrawiam i przytulasy dla Emilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.05.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dzięki Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.05.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Przybieżałam podziękować za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniami z betonem . Strasznie mi się podoba Twój kominek i jak tu zrezygnować? Kuchnia też piękna. Podoba mi się to zlicowanie wysokiej zabudowy - super . Salon w moich kolorach, a przed domem przepięknie Zostawiam serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 piekny macie ogrod i jaka powierzchnia!! ehhh a szafka rtv super! mam nadzieje ze jestes zadowolona ze jednak jest cala biala i tak dostojnie sie prezentuje na tle tej tapety i z czernia tv nasz ogrod? ehhh malo sie klaruje, jeszcze nie skopany, bo luby uczy sie do egzaminu a potem dziala z parkietem, a niedlugo ja zaczynam sie uczyc do egzaminu [nie wiem co z nami nie tak!] wiec moze jesienia jakies drzewka posadze dopiero . poki co jako takie tymczasowe rozwiazanie wsadzilam jakies cebulowate wiosna, plus 2 trwawy pampasowe czy jakos tak. ale cos nie rosna za bardzo :/ mam wrazenie ze sa takei same jak w dniu kiedy je kupilam a ponad miesiac juz sa w ziemi! zima powinno byc ok, u nas nie am tak duzych mrozow jak w PL, choc ostatni zima byla wyjatkowa i bylo z -15 nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 06.06.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Przybiegłam z rewizytą i zostałam na dłużej. Bardzo mi się u Was podoba. Szafka tv świetna, wogóle cały kąt wypoczynkowy wygląda super. Kuchnia też bardzo mi się podoba. A Emilcia sama słodycz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.06.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 hej, coś milczysz moja panno! co u Was słychać? coś więcej działacie? pokażesz? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.06.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Milczę, bo niestety nic się u nas nowego nie dzieje Jedynie kwiaty w ogrodzie jedne kwitną, drugie przekwitają. Na nic czasu nie mam W niedzielę czekają nas chrzciny Małej, a od rana ma katarek i kaszle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.09.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam:) Zajrzałam przypadkiem, szukając inspiracji tarasowych ( myślałam, że masz płyty beton/kamień, ponieważ właśnie takich szukam) ale jesli pozwolisz będę tu cześciej bywać. Domek fantastyczny, urządzony z klasą, bardzo mi się podoba Pozdrawiam serdecznie, a śliczną córunię całuję zwyczajowo w piętkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.09.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witaj Ewanz serdecznie i oczywiście zapraszam z tym, że jakoś nic się u nas szczególnego nie dzieje.Ale cieszę się, że domek Ci się spodobał Pozdrawiam, a córcię ucałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Rozumiem, ze letni zastroj wykonczeniowy u Ciebie nastapil... zupelnie rozumiem, bo u nas to samo i przeciagnie sie na kawalek prawie-jesieni niestety... ale moze pozniejsza jesien zmobilizuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.09.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hej Nicol. No u nas wszystko pokończone, więc w domu nic nie kombinuje. Na przemeblowania czy przemalowania - za wcześnie jeszcze A u Ciebie się coraz śliczniej robi Ciekawe kiedy zaczniesz działać w ogródku. Ja czekam na jesień, coby brzózki zasadzić i posiać trawę w drugiej części ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts