naberia 13.05.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 I jeszcze zabudowa w kuchni: I co, dobrze, że nie zrobiłam obniżonego sufitu nad barkiem? I nasza sypialnia (zabudowa pod szafę): A takie dziś płytki mi wpadły w oko z myślą o kuchni. Szkoda, że nie widać jak w rzeczywistości pięknie się mienią (jakby kawałki szkła zatopione w płytce, a w tej ostatniej jakby brokat): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.05.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nasz kolejny zakup, choc to i tak nie wszystko: Dziś bedziemy sadzić Znalazłam jeszcze jedną szarą tapetę do salonu: A tu w porównaniu z ta poprzednią i z bielą (kartki): Chyba lepsza ta jaśniejsza. Tak ładnie połyskuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Naberia jeszcze raz grutuluję dzidzi Trzymałam kciuki i to chyba dobrze bo nawet zdjęcia są. Płytki super, ale te 2, tapeta zdecydowanie jaśniejsza Zabudowe na ściany tv zalecam zrobić w kolorze białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.05.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dziękuję Venus: za trzymanie kciuków i pomoc i gratulacje Bardzo się cieszę, że w końcu wszystko mi się składa pomalutku w całość Obawiam się tej jasnej podłogi... ale ona jeszcze nie jest postanowiona. Nie wiem czy wcześniej pisałam, ale oddałam tą lampę, która miała wisieć nad stołem w jadalni (a dokładnie j wymiesiłam na jodły kaukaskie!), więc do salonu jednak pójdzie inna lampa. Ostatnio wpadło mi kilka fajnych w oko, ale do rzadnej nie ma kinkietów w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Hnm....no ale to nawet zbrodnia dać wszystkie lampy z jednej rodziny Przynajmniej dla mnie to takie pójście na łatwizne, chyba że się komuś tak poprostu bardzo podoba to się nie czepiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Po prostu trudno jest połączyc lampy tak, żeby misz masz z tego nie wyszedł. Ale na pewno jest do zrobienia. Muszę się przejść po sklepach. A dziś jedziemy szukać płytek do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.05.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Póki co wklejam zdjęcie z naszych wczorajszych prac - do późna sadziliśmy roślinki i mamy już kolorowo:) A! i robi się pomieszczenie gospodarcze Tylko nie wiem czemu te płytki wydają się różowe, skoro kupowałam szare?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Naberia ale fajny ogródek Pomieszczenie gospodarcze nie może być smutne najwidoczniej i dlatego ten szary się zaróżowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.05.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Pewnie Venus masz rację z tym pomieszczeniem gospodarczym Ale dziwne te płytki, co tam wchodzę, to wyglądają inaczej. Zmieniają kolor jak... kameleon hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.05.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Chcę dziś zamówić ogrodzenie, ale wciąż mam dylemat pomiedzy tymi dwoma: 1. 2. Domek nie będzie jakiś nowoczesny, ani też mega tradycyjny. Prosty. Coś jak poniżej. Które ogrodzenie wybrac? (podmurówki nie będzie, tylko kostka granitowa duża): Edytowane 20 Maja 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.05.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Moim zdaniem chyba to pierwsze ogrodzenie jest lepsze. Badziej gęste dołem, więc zwierzyna nie przejdzie A kuleczki chyba dodadzą uroku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Mi się ogrodzenie namber 2 podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 24.05.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 No to mi teraz Venus narobiłaś Jednyka już zamówiona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Naberia ale to nie znaczy że mój wybór lepszy, wizualnie bardziej mi się podoba natomiast funkcjonalnie uważam że lepsza jest na pewno 1, jak sama mówiłaś o zwierzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 25.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No nic. Zobaczymy jak się prezentował przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.05.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Regipsy już troszkę przeschły i teraz wyglądają tak: Sypialnia - zabudowa pod szafę: Kuchnia: Salon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.05.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Tak szczerze mówiąc to bardzo mi się podoba jak teraz wygląda w domu. Jest tak jaśniutko. Sciany - zgaszona biel, szara posadzka. Super towyglada (lepiej niż na zdjęciach). Właściwie to mogłoby już tak zostać... Zauroczona tymi jasnymi wnętrzami, planuje zrobić tak: zimna biel, neutralna szarość i ciepły orzech: Mam jeszcze dylemat czy orzechowy stół nie będzie lepiej (bo cieplej) wyglądał, zamiast biało - chromowanego... Oczywiście krzesła bardziej nowoczesne! Edytowane 26 Maja 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.05.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Do tego szare kanapy. Koniecznie fotel bujany i jakieś super lampy. Tylko jakie? Nad barkiem planuje 3 długie nieduże zwisy massiva - coś podobnego do tego: lub coś takiego: Natomiast co nad stół i ławę w salonie? - nie mam jeszcze pojęcia! Chociaż... Ostatnio widziała lampę która mi się bardzo spodobała. W sumie to była lampa i plafon, ale nie umiem w necie znaleźć Coś podobnego do tej, też z ciemnym szkłem, tylko bardzie delikatna ( mniej kryształków miała): Ale podoba mi się też ta: (ale za droga:() Edytowane 26 Maja 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.05.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 A tak z innej beczki, to wciąż szukam płytek do wc i chyba do tej pory najbardziej mi przypadły do gustu Hanabi z Paradyża. A że paradyż ma na swojej stronie program do aranzacji, to się troszkę pobawiłam i wyszło coś takiego: 1. ciemna tylko zabudowa geberitu, boki jasne, ciemne lustro: 2. ciemna tylko zabudowa geberitu, boki jasne, jasne lustro 3. Cała jasna: 4. Cała ciemna: I chyba ta ciemna mi się najbardziej podoba. Tylko nie wiem czy nie pomniejszy i tak już maciupeńkiego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.05.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 I jeszcze raz jasna, ale z czarnym lustrem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts