Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

Witaj Naberia, przeglądałam Twoje posty i zainteresowały mnie płytki na tarasie i schodach wejściowych. Mogłabyś zdradzić z jakiej firmy i kolekcji pochodzą? Jak się sprawdzają w użytkowaniu?

PS. Domek wyszedł super. Zazdroszczę :)

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Naberia - dawno tutaj znow nie zaglądałam, ale chyba i Twoja aktywność na forum jest mniejsza? pewnie oddajesz sie teraz byciu mamą - co też na pewno jest super sprawą. Mówisz że już wszystko pokończone :D super! a może zbierzesz/zrobisz nowe zdjecia całości i wrzucisz na net?

u nas zastój remontowy trwa, choć małe postępy są. czekam az będzie po egzaminie [ w ten czw] żeby zabrać się za próby szycia zasłon i firan, malowanie etc.... egzaminów mi się zachciało!

a u nas ogródek niestety nie będzie w tym roku ruszony - ot brak czasu i mojej ostatecznej koncepcji. Chyba teżmusimy wstawić rurę odwadniającą [która już graci w garażu!] nic nie sadzę, choć teraz bardzo żałuje że nie kupiłam sadzonek traw, żeby już u nas zaczeły rosnąć i żeby były większe przy przesadzaniu! No ale - wszystko przed nami!

pozdr i odezwij się, pochwal się całością! i ogródkiem!

• 2 months później...
  • 1 month później...

Witam się serdecznie z wszystkimi :)

Cieszę się, że czasem ktoś tu jeszcze zagląda :) Ja bywam rzadko, a to dlatego, że nie mam nic nowego do pokazania, a po drugie córcia wypełnia cały mój czas. Niedawno skończyła roczek - bardzo absorbujący czas. Wczoraj się okazało, że drugie w drodze :)

Ostatnio się troszkę ociepliło - już miałam nadzieję, że wiosenka zawita, a tu proszę - dalej zima ;/

Nicol, nie ma czego zazdrościć. Ja najchętniej znowu bym się budowała ;) A przynajmniej już parę rzeczy zmieniła...

Ogród dalej nieskończony. Co prawda udało nam się zasiać trawę oraz posadzić rząd tujek i parę drzewek, ale efektu jeszcze nie widać. Ach, byle do wiosny!

Mariolka, dziękuję za odwiedziny :)

Asia_Mic hal - pewnie pytanie już nieaktualne? Na chwilę obecną nie pamiętam firmy płytek :( Wiem, że były jeszcze ciemniejsze, ale na pewno gdzieś w dzienniku zamieściłam tą informację...

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...

Hej Nicol :)

No niestety u nas to się wiele nie zmieniło. Z dekoracji, w salonie w końcu coś zawisło nad kanapą. Wcześniej myślałam o galerii zdjęć, ale jednak zdecydowaliśmy się na to szkło.

DSC00739zm.jpg

DSC00741zm.jpg

Przygotowania do drugiej córci kiepsko idą :( A tu jeszcze tylko 5 tygodni zostało. Ale są mocne postanowienia poprawy ;)

Nie wiem czy pokazywałam pokój Emi, więc wstawiam aktualne zdjęcia:

DSC00652zm.jpg

DSC00653zm.jpg

DSC00659zm.jpg

• 3 months później...

Cześć Dziewczyny! Co prawda chyba nikt tu już nie zagląda i ja rzadko tu bywam, ale potrzebuję Waszej rady.

Zamierzamy kupić stół rozkładany + krzesła do naszego "kącika jadalnianego". Myślimy o stole w kolorze orzech (tak jak barek), resztę mebli mamy w białym lakierze. Myślicie, że będzie to wyglądało dobrze?? Podobają mi się też białe stoły, ale podobno bardzo się rysują...

Krzesła planujmy z szarym obiciem (tak jak kanapa).

I tak mi jeszcze czegoś brakuje nad stołem do powieszenia... Macie jakiś pomysł - zdjęcie/ obraz/ lustro (lustro raczej nie)? Jaki rozmiar?

Zdjęcie1874zmobraz.jpg

Zdjęcie1866ssstolobraz.jpg