asia_michal 06.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witaj Naberia, przeglądałam Twoje posty i zainteresowały mnie płytki na tarasie i schodach wejściowych. Mogłabyś zdradzić z jakiej firmy i kolekcji pochodzą? Jak się sprawdzają w użytkowaniu? PS. Domek wyszedł super. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.10.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 hej Naberia - dawno tutaj znow nie zaglądałam, ale chyba i Twoja aktywność na forum jest mniejsza? pewnie oddajesz sie teraz byciu mamą - co też na pewno jest super sprawą. Mówisz że już wszystko pokończone super! a może zbierzesz/zrobisz nowe zdjecia całości i wrzucisz na net? u nas zastój remontowy trwa, choć małe postępy są. czekam az będzie po egzaminie [ w ten czw] żeby zabrać się za próby szycia zasłon i firan, malowanie etc.... egzaminów mi się zachciało! a u nas ogródek niestety nie będzie w tym roku ruszony - ot brak czasu i mojej ostatecznej koncepcji. Chyba teżmusimy wstawić rurę odwadniającą [która już graci w garażu!] nic nie sadzę, choć teraz bardzo żałuje że nie kupiłam sadzonek traw, żeby już u nas zaczeły rosnąć i żeby były większe przy przesadzaniu! No ale - wszystko przed nami! pozdr i odezwij się, pochwal się całością! i ogródkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 witaj Naberiościągnął mnie do Ciebie Twój wpis: Mieszkamy od 31.08.2011 r. To data moich urodzinŻyczę Ci by przyniosła Ci szczęście NIECH WAM SIĘ PIĘKNIE MIESZKA!!!Pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 hej Naberia! bywasz jeszcze na FM? jak poszlo jesienne sadzenie drzewek? ehhhh zazdraszczam tego ogrodu! no i tego ze juz daaawno skonczyliscie domek!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam się serdecznie z wszystkimi Cieszę się, że czasem ktoś tu jeszcze zagląda Ja bywam rzadko, a to dlatego, że nie mam nic nowego do pokazania, a po drugie córcia wypełnia cały mój czas. Niedawno skończyła roczek - bardzo absorbujący czas. Wczoraj się okazało, że drugie w drodze Ostatnio się troszkę ociepliło - już miałam nadzieję, że wiosenka zawita, a tu proszę - dalej zima ;/ Nicol, nie ma czego zazdrościć. Ja najchętniej znowu bym się budowała A przynajmniej już parę rzeczy zmieniła... Ogród dalej nieskończony. Co prawda udało nam się zasiać trawę oraz posadzić rząd tujek i parę drzewek, ale efektu jeszcze nie widać. Ach, byle do wiosny! Mariolka, dziękuję za odwiedziny Asia_Mic hal - pewnie pytanie już nieaktualne? Na chwilę obecną nie pamiętam firmy płytek Wiem, że były jeszcze ciemniejsze, ale na pewno gdzieś w dzienniku zamieściłam tą informację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Wohooooo to gratuluję!!! Niech Mamusia i maluch trzymają się zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 wow to i ja gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Beatko ja również gratuluję zaraziłaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Beatko wielkie gratulacje zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.02.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dziękuję Wam dziewczyny! Jesteście kochane Nie sądziłam, że tu zaglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Gratulacje Beatko!!! a zagladamy bo ciekawie u Ciebie. Ale spoczko, rozumiem ze energia teraz i na panienke i na nowe malenstwo zupelnie pojdzie Zdrowka zycze w ten prawie juz wiosenny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://i43.tinypic.com/15twqr.jpg Zyczy Dorka z rodzina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.03.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img69.imageshack.us/img69/7091/wielkanocnetulipanyjajk.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy familia Rutinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Beatko kiedy rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.04.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oj, jeszcze, jeszcze! Termin mam na 14.10. No i druga córcia się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.05.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 to super wiadomość Jak Emilka się zapatruje na podzielnie się mamusią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 09.05.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 chyba jeszcze tego nie rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 hej Naberia! co u Was slychac? jak przygotowania do drugiego bobaska? moze masz jakies nowsze zdjęcia domku po tym jak tam juz mieszkacie? moze cos dorzuciliscie z dekoracji? chwilę temu spojrzałam na Twoje zdjęcia i jeszcze pachniało świeżością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.08.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Hej Nicol No niestety u nas to się wiele nie zmieniło. Z dekoracji, w salonie w końcu coś zawisło nad kanapą. Wcześniej myślałam o galerii zdjęć, ale jednak zdecydowaliśmy się na to szkło. Przygotowania do drugiej córci kiepsko idą A tu jeszcze tylko 5 tygodni zostało. Ale są mocne postanowienia poprawy Nie wiem czy pokazywałam pokój Emi, więc wstawiam aktualne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.12.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Cześć Dziewczyny! Co prawda chyba nikt tu już nie zagląda i ja rzadko tu bywam, ale potrzebuję Waszej rady. Zamierzamy kupić stół rozkładany + krzesła do naszego "kącika jadalnianego". Myślimy o stole w kolorze orzech (tak jak barek), resztę mebli mamy w białym lakierze. Myślicie, że będzie to wyglądało dobrze?? Podobają mi się też białe stoły, ale podobno bardzo się rysują... Krzesła planujmy z szarym obiciem (tak jak kanapa). I tak mi jeszcze czegoś brakuje nad stołem do powieszenia... Macie jakiś pomysł - zdjęcie/ obraz/ lustro (lustro raczej nie)? Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts