Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naberii wykończeniówka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

donica prezentuje sie swietnie :)

rama na pewno sprawi ze zdjecie bedzie sie dobrze prezentowac, ale jesli dodasz jeszcze jakies zdjecia/grafiki to bedzie bardziej klimatycznie :) ale wiesz...ja minimalistka nie jestem - u mnie duzo wszedzie wszystiego, obrazy, zdjecia, grafiki, ceramika, ksiazki :) nie wszystko moze do siebie pasuje ale pracuje nad tym intensywnie ;)

a o ozdoby bym sie nie martwila - skoro moja mala szatanica niczego do tej pory nie rozbil to twoje dwie tez nie zrobia wiekszych szkod :D

ps. podoba mi sie tez twoja lampa - formą przypomina moja :)

Dziękuję Ci STRASZNIE za info - cieszę się, że to Balterio, bo w tą markę "celujemy" - czy panele są matowe, z taką wyczuwalną strukturą drewna?? Wyglądają jak prawdziwa deska?

Tak, dokładnie tak. Czterostronna V fuga. Nie są śliskie. Struktura drewna. Jesteśmy z nich zadowoleni, są twarde, ale dlatego jak spadnie coś cięższego - robi się odprysk :(

W oknach mam rolety dzień/noc. W rogowym nic nie planujemy dawać (mamy rolety zewnętrzne). Może kiedyś... jak mi się znudzi pucowanie szyb ;)

Lampa świeci super, ale rzadko ją włączamy.

no wlasnie ja sie zastanawiam nad takimi duzymi oknami w salonie, czy wieszac zaslony, czy rolety, czy cos innego, czy nic...

tez mam zewnetrzne wiec te w srodku bylyby tylko do dekoracji :)

Beatka będzie ślicznie :hug:

Kochana czy ten obraz nad sofą nie wisi za wysoko? Macie go na poziomie wzroku? Może to kwestia zdjęć, ale wydaje mi się za wysoko. Donica i palma super, widzę, że rękę do kwiatów masz jak ja :cool:

Wydaje mi się, że kwiat lepiej wyglądałby bliżej narożnego okna aniżeli sofy, ale mogę się mylić. Jak znudzi Ci się pucowanie szyb w narożniku rozważ albo marszczone leciutkie firanki np dymione :rolleyes: albo zasłony (też raczej z tych lekkich) :yes:

Czekam z Tobą na stół i krzesła :wave:

Cześć Justynko! Dawno Cię tu nie widziałam. Dziękuję za dobre słowa. Też mam nadzieję, że będzie ok. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć całych czarnych poduch... :/ Roślina czasem stoi w rogu (łapie promienie słońca ;) ), ale wtedy wydaje mi się pusto przy kanapie. Kiedyś myslałam i jakimś barku w tym miejscu, ale przy palmie się zdecydowanie lepiej siedzi.

Co do wysokości obrazu, to myślę, że jest ok. Na zdjęciach zawsze wszystko trochę inaczej wygląda.

Pomysł z marszczoną firaną jest super. Ale problem jest z montażem. Jest to okno rogowe i nie wiadomo jak zamontować karnisz, żeby fajnie to wyglądało.

• 2 weeks później...