Sharlotka 04.02.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziękuję Ci STRASZNIE za info - cieszę się, że to Balterio, bo w tą markę "celujemy" - czy panele są matowe, z taką wyczuwalną strukturą drewna?? Wyglądają jak prawdziwa deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.02.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 donica prezentuje sie swietnie rama na pewno sprawi ze zdjecie bedzie sie dobrze prezentowac, ale jesli dodasz jeszcze jakies zdjecia/grafiki to bedzie bardziej klimatycznie ale wiesz...ja minimalistka nie jestem - u mnie duzo wszedzie wszystiego, obrazy, zdjecia, grafiki, ceramika, ksiazki nie wszystko moze do siebie pasuje ale pracuje nad tym intensywnie a o ozdoby bym sie nie martwila - skoro moja mala szatanica niczego do tej pory nie rozbil to twoje dwie tez nie zrobia wiekszych szkod ps. podoba mi sie tez twoja lampa - formą przypomina moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 04.02.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziękuję Ci STRASZNIE za info - cieszę się, że to Balterio, bo w tą markę "celujemy" - czy panele są matowe, z taką wyczuwalną strukturą drewna?? Wyglądają jak prawdziwa deska? Tak, dokładnie tak. Czterostronna V fuga. Nie są śliskie. Struktura drewna. Jesteśmy z nich zadowoleni, są twarde, ale dlatego jak spadnie coś cięższego - robi się odprysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.02.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Jest i rama Dokupimy czarne poduchy i powinno być ok Edytowane 5 Lutego 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 05.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 czy na oknie bedziesz zakladac jakies rolety/zaslony ? a jak ta lampa swieci ? nie razi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.02.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 W oknach mam rolety dzień/noc. W rogowym nic nie planujemy dawać (mamy rolety zewnętrzne). Może kiedyś... jak mi się znudzi pucowanie szyb Lampa świeci super, ale rzadko ją włączamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W oknach mam rolety dzień/noc. W rogowym nic nie planujemy dawać (mamy rolety zewnętrzne). Może kiedyś... jak mi się znudzi pucowanie szyb Lampa świeci super, ale rzadko ją włączamy. no wlasnie ja sie zastanawiam nad takimi duzymi oknami w salonie, czy wieszac zaslony, czy rolety, czy cos innego, czy nic... tez mam zewnetrzne wiec te w srodku bylyby tylko do dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.02.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jeśli nie jesteś zdecydowana, to warto poczekać i zatęsknić za czymś konkretnym, a póki co, cieszyć się widokiem i światłem A tak w ogóle, śliczny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 11.02.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zamówiliśmy w końcu stół i krzesła. Stół Toronto z Paged Meble 140 (rozkładany do 230 cm) x 90 cm, taki jak poniżej tylko w kolorze orzech. Do tego białe krzesła, o takie: Niestety trzeba czekać 6-8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Beatka będzie ślicznie Kochana czy ten obraz nad sofą nie wisi za wysoko? Macie go na poziomie wzroku? Może to kwestia zdjęć, ale wydaje mi się za wysoko. Donica i palma super, widzę, że rękę do kwiatów masz jak ja Wydaje mi się, że kwiat lepiej wyglądałby bliżej narożnego okna aniżeli sofy, ale mogę się mylić. Jak znudzi Ci się pucowanie szyb w narożniku rozważ albo marszczone leciutkie firanki np dymione albo zasłony (też raczej z tych lekkich) Czekam z Tobą na stół i krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.02.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Cześć Justynko! Dawno Cię tu nie widziałam. Dziękuję za dobre słowa. Też mam nadzieję, że będzie ok. Nie mogę jednak nigdzie znaleźć całych czarnych poduch... :/ Roślina czasem stoi w rogu (łapie promienie słońca ), ale wtedy wydaje mi się pusto przy kanapie. Kiedyś myslałam i jakimś barku w tym miejscu, ale przy palmie się zdecydowanie lepiej siedzi. Co do wysokości obrazu, to myślę, że jest ok. Na zdjęciach zawsze wszystko trochę inaczej wygląda. Pomysł z marszczoną firaną jest super. Ale problem jest z montażem. Jest to okno rogowe i nie wiadomo jak zamontować karnisz, żeby fajnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Naberia na rynku są rozwiązania na okna narożne Ja bym widziała maleńką listwę mocowaną do sufitu jak najbardziej dyskretną, bez ozdobnych końcówek, maskowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Neberia czarna rama z obrazem fajnie wygląda kwiat w donicy super wypełnia miejsce przy kanapie i nie jest tak pusto Stół i krzesła na pewno ładnie będą się prezentować Bardzo jestem ciekawa efektu i czekam na fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.02.2014 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dzięki Dorka Otrzymaliśmy wiadomość, że krzesła już są. Ale dalej na stół czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.03.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Od wczoraj wieczora mamy stół i krzesła Edytowane 6 Marca 2014 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.03.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pozostaje mi jeszcze znaleźć COŚ na ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.03.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jako że wiosnę już czuć w powietrzu, zamówiliśmy zestaw ogrodowy dla dziewczynek Mam nadzieję, że się im spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.03.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 naberia, a cóż tak okopcone nad obudową wkładu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.03.2014 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ach, Kori, szkoda mówić. Z zeszłym sezonie się ściany tak okopciły, że latem musimy malować Okazało się, że jakiejś części nam brakowało wewnątrz wkładu. Ale prawdę mówiąc i tak się jeszcze trochę kopci, kiedy chcemy dołożyć do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.03.2014 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zastanawiam się nad takimi obrazami. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts