enata 03.03.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dziś dostalismy decyzję kretytową z PKO BPWarunki :kwota 150 000 ubezpieczenie na 5 lat o d utraty pracy 4875 PLNkarencja 10 miesięcy,na 20 lat,oprocentowanie wibor 3 M - aktualnie 4,16%,marża 1,55 %.Wdzięczna bedę za opnie na temat warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 04.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dziś dostalismy decyzję kretytową z PKO BP Warunki : kwota 150 000 ubezpieczenie na 5 lat o d utraty pracy 4875 PLN karencja 10 miesięcy, na 20 lat, oprocentowanie wibor 3 M - aktualnie 4,16%, marża 1,55 %. Wdzięczna bedę za opnie na temat warunków. Jak na PKO to warunki ok, natomiast widze że chyba trzeba było korzystać z wszystkich dodatków aby tak zejść z marży.... Trudno porównać innymi bankami tylko na podstawie tych informacji... Prowizja pewnie jak to w PKO jest 2% + konto które jest płatne 9 zł... jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 04.03.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Jak na PKO to warunki ok, natomiast widze że chyba trzeba było korzystać z wszystkich dodatków aby tak zejść z marży.... Trudno porównać innymi bankami tylko na podstawie tych informacji... Prowizja pewnie jak to w PKO jest 2% + konto które jest płatne 9 zł... jak dobrze pamiętam. Panie Baroszu, nie mam prowizji, natomiast mam konto Superkonto[Nowy]+ Dostęp przez Internet (+ rezygnacja z papierowych wyciągów) [Nowy] - z tego co udało mi się ustalić to koszt miesiączny prowadzenia konta to 6,90 PLN + dostep przez internet 2,00PLN. Jakich informacji potrzebowałby Pan aby porownąć warunki z innymi bankami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 04.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Trzeba, sprawdzić zdolność kredytową i możliwości kredytobiorcy. Dochód, ilość osób w gospodarstwie, aktualnie kredyty, karty itp.na maila, postram się przesłać wszystkie informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreditto99 07.01.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 o takich rzeczach najlepiej sie dyskutuje jednak na forach kredytowych, ludzie tam mają więcej wiadomości i większe doświadczenie w temacie i obowiązujących ofertach także może lepiej tam popytaj o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolek 02.02.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja zawsze porównuję sobie kredyty, raty i oferty banków w kalkulatorze kredytowym http://www.kalkulator.pl/kredyty-hipoteczne to bardzo proste a można się dużo dowiedzieć. Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 02.02.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Bzdurne narzędzie. Masa błędów w ofertach... Kiepsko zaspamowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 10.02.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Korzytam z takich porównywarek, kupiłem tak nawet ubezpieczenia auta. Jakie tu są błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 10.02.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na stronie podanej przez zolek jest masa błędów w ofertach - złe marże, prowizje...Porównywarki nie uwzględniają wielu czynników. Osoba, która skorzysta z tego narzędzia często jest zadowolona choć w rzeczywistości najlepiej nie wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.02.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 nie wiem jak oni liczą to oprocentowanie skoro aktualnie wibor 3M to coś około 1,92%. Marża wysoka - dla kredytu hipotecznego w PLN powinna być raczej poniżej (albo blisko) 1% . Kilka lat temu marża dla k.hip. pln była ponad 50% niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 18.02.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 WIBOR w każdym banku aktualizowany jest w innym momencie. Obecnie można zapomnieć o marżach na poziomie 1%, a nawet zbliżonych do tego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 24.02.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 darecki ile zarabiasz na tym spamie, który roznosisz po forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Kasia K. 25.02.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Moim zdaniem pchanie sie w kredyty mieszkaniowe i hipoteczne jest bez sensu. Lepiej odkładać kasę. Ja odkładałem 10 lat na mieszkanie i udało się teraz muszę wziąć tylko małą pożyczkę na wykończenie go Przeglądałem dzisiaj ranking pożyczek na [spam] i chyba zdecyduję się na vivus, ich oferta jest całkiem niezła według mnie. A może zdecyduj się na kredycik w Getinie :-) Edytowane 26 Lutego 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 03.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Moim zdaniem pchanie sie w kredyty mieszkaniowe i hipoteczne jest bez sensu. Lepiej odkładać kasę. Ja odkładałem 10 lat na mieszkanie i udało się teraz muszę wziąć tylko małą pożyczkę na wykończenie go Przeglądałem dzisiaj ranking pożyczek na [[sPAM]i chyba zdecyduję się na vivus, ich oferta jest całkiem niezła według mnie. nie wiem dlaczego darecki wprowadzasz ludzi w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veulkol 20.03.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Co do kredytu rzuć sobie okiem tutaj kredyt z wyceną i kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 20.03.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Spam ponownie, przestańcie zaśmiecać to forum. Co do kredytu rzuć sobie okiem tutaj kredyt z wyceną i kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 20.03.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A może zdecyduj się na kredycik w Getinie :-) nawet zdesperowanym nie polecam kredytu w getinie - przy braniu cud miód malina potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 02.04.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych życzę w imieniu całego zespołu Murator Finanse spokoju, radościoraz wielu wyjątkowych chwil spędzonych w gronie najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemko 09.07.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 no czasami faktycznie dopatruję się w tych porównywarkach błędów, jednak to też kwestie tego, że oferty na bieżąco się zmieniają i jak wiadomo trzeba za tym nadążać a może widocznie osoby prowadzące stronę nie robią tego cały czas tylko orientacyjnie. Jeśli chodzi o ocenę samej oferty to odsyłam tu na forum kredytowe, będziesz miał wszystko podane jak na tacy http://www.portfel24.eu/forum/Chwilowki-bez-oplaty-weryfikacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts