Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosba o ocenę kredytu

enata

Recommended Posts

Dziś dostalismy decyzję kretytową z PKO BP

Warunki :

kwota 150 000

ubezpieczenie na 5 lat o d utraty pracy 4875 PLN

karencja 10 miesięcy,

na 20 lat,

oprocentowanie wibor 3 M - aktualnie 4,16%,

marża 1,55 %.

Wdzięczna bedę za opnie na temat warunków.

Jak na PKO to warunki ok, natomiast widze że chyba trzeba było korzystać z wszystkich dodatków aby tak zejść z marży.... Trudno porównać innymi bankami tylko na podstawie tych informacji...

Prowizja pewnie jak to w PKO jest 2% + konto które jest płatne 9 zł... jak dobrze pamiętam.

Jak na PKO to warunki ok, natomiast widze że chyba trzeba było korzystać z wszystkich dodatków aby tak zejść z marży.... Trudno porównać innymi bankami tylko na podstawie tych informacji...

Prowizja pewnie jak to w PKO jest 2% + konto które jest płatne 9 zł... jak dobrze pamiętam.

Panie Baroszu,

nie mam prowizji, natomiast mam konto Superkonto[Nowy]+ Dostęp przez Internet (+ rezygnacja z papierowych wyciągów) [Nowy] - z tego co udało mi się ustalić to koszt miesiączny prowadzenia konta to 6,90 PLN + dostep przez internet 2,00PLN.

Jakich informacji potrzebowałby Pan aby porownąć warunki z innymi bankami?

• 3 years później...
  • 4 weeks później...
Moim zdaniem pchanie sie w kredyty mieszkaniowe i hipoteczne jest bez sensu. Lepiej odkładać kasę. Ja odkładałem 10 lat na mieszkanie i udało się teraz muszę wziąć tylko małą pożyczkę na wykończenie go Przeglądałem dzisiaj ranking pożyczek na [spam] i chyba zdecyduję się na vivus, ich oferta jest całkiem niezła według mnie.

A może zdecyduj się na kredycik w Getinie :-) :-) :-)

Edytowane przez Elfir

Moim zdaniem pchanie sie w kredyty mieszkaniowe i hipoteczne jest bez sensu. Lepiej odkładać kasę. Ja odkładałem 10 lat na mieszkanie i udało się teraz muszę wziąć tylko małą pożyczkę na wykończenie go Przeglądałem dzisiaj ranking pożyczek na [[sPAM]i chyba zdecyduję się na vivus, ich oferta jest całkiem niezła według mnie.

nie wiem dlaczego darecki wprowadzasz ludzi w błąd.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
no czasami faktycznie dopatruję się w tych porównywarkach błędów, jednak to też kwestie tego, że oferty na bieżąco się zmieniają i jak wiadomo trzeba za tym nadążać a może widocznie osoby prowadzące stronę nie robią tego cały czas tylko orientacyjnie. Jeśli chodzi o ocenę samej oferty to odsyłam tu na forum kredytowe, będziesz miał wszystko podane jak na tacy http://www.portfel24.eu/forum/Chwilowki-bez-oplaty-weryfikacyjnej