mrow007 03.03.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum. Piszę z racji iż potrzebuje pomocy, zawsze wszystko znajdywałem więc i nie musiałem się zgłaszać na forum. Potrzebuje przekrój garażu, zwyklego z jedną bramą i okenem. Oczywiście z wymiarami. Najlepiej jakby było napisane jakie fundamenty, sciany i dach. Potrzebuje ponieważ będziemy robić projekt realizacji i w tym kosztorys. Ja wybrałem sobie takie coś i chce po prostu zrobić kosztorys na garaż, na wszystkie prace. Koszty robocizny nam poda pani nauczycielka, co do kosztów poszczególnych mat. musimy znaleść sami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 03.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie prościej kupić katalog projektów [kosztuje ze 2 dychy]Tam jest kilka projektów pom. gospodarczych i kilka garaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 kup sobie metr:http://www.yoobee.pl/galerie/m/miarka-zwijana-5-m_37167.jpg i zmierz jakiś garaż, takie obiekty masowo występują w Polsce... /chyba w nauce chodzi żeby się czegoś nauczyć, a nie zerżnąć z internetu, przyda się/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 03.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 zawsze mozna samemu narysowac projekt garazu do celow dydaktycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.03.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Panowie za dużo wymagacie od tego pilnego ucznia. Już sam fakt że musiał napisać prośbe na forum to dla niego wysiłek. Miarka i mierzenie nie wchodzi w grę, spoci się. Rysowanie, też nie bo można się kolnąć ołówkiem w oko. Ech i dziwić się potem że przyjdzie taki do roboty z dwoma lewymi rękami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek 1973 13.12.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 hehe, wszystko po najmniejszej lini oporu, wystarczy wpisac w google projekty garaży http://projekty-domow.dom.pl/projekty_garaze.html i masz tysiac garaży do wyboru do koloru. ale skoro najpierw szukasz informacji na forach i czekasz za odpiwiedzia to gratuluje :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts