pepe2009 04.03.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witam... Wiem,że temat okien był na forum wałkowany setki razy ale mam spory dylemat.Dostałem bardzo podobną wycenę na okna ww. firm(profil 5 komorowy w Avante to IDEA a Żory Elegance, oba 5-komorowe 70mm pakiet 3-szybowy 0.6,ciepła ramka, 3 uszczelki, kolor obustronny niestandardowy, ......Cena niemała bo ok 40tys stąd dodatkowy dylemat który wybór będzie lepszy....Inni producenci odpadają (Jezierski,Eurocolor i Budvar wycenili na ok 60tys, oknoplast nie wycenił wcale, a Dobroplast,bo...dal cenę 30% niższą od faworytów i ze względu na opinie .....będe wdzięczny za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 14.11.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?332654-Okna-AVANTE-Forte-odradzam-!!!!&highlight=avante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts