TAJA01 07.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 o rany julek!Ale mimo wszystko gratulacje:)może jakieś zdjęcia z tego placu budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irud77 14.09.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Cieszę się bardzo że chociaż Ty mnie czytasz TAJA01, dzieki!!Fotki bedą obiecuję jutro postaram się. Ludzie dodajcie otuchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJA01 19.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hej, irud77 co się tam u Ciebie dzieje???Miałybyć zdjęcia...zaglądam, zaglądam i nic nadal nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irud77 25.10.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam!oj dzieje się dzieję. Aparat zaginął w czeluściach garażu, w którym stoją jeszcze nie rozpakowane worki z naszym dobytkiem, więc fotek brak. Od 21.09.11 mam schody! po trzy tygodniowej banicji dzieci wróciły do domu, ależ była radość. Drzwi zew i wew na dole mam dopiero od półtora tygodnia, w miedzy czasie zdążyliśmy wszyscy się rozchorować. Pan hydraulik olał mnie przez trzy tyg nie odbierał moich telefonów, a tak mu dobrze z oczu patrzało!! Udało się zorganizować innego, ale jeszcze nie odpalaliśmy defro, na razie palimy w kominku i mamy ciepłą wodę i ciepłe kaloryfery, ale kosztem tego że mam kotłownię w salonie. Tak więc nadal plac budowy, ale ta przestrzeń!!! nikt nie siedzi nikomu na głowie, przeprowadzka z 38mkw na prawie 200 to jest luksus.Jedyny mankament to sprzątanie, na okrągło, tym bardziej że ciągle są wykonywane jakieś prace budowlane.No i mniejsza młodzież coś cholerka ciągle kaszle, coś go uczula w tym nowym domu, brak pomysłów na to co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJA01 21.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej irud77, Jak się mieszka? Aparat już namierzyłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts