Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobra wróżba, oby szło jak w nazwie.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Witam!

oj dzieje się dzieję.

Aparat zaginął w czeluściach garażu, w którym stoją jeszcze nie rozpakowane worki z naszym dobytkiem, więc fotek brak.

Od 21.09.11 mam schody! po trzy tygodniowej banicji dzieci wróciły do domu, ależ była radość. Drzwi zew i wew na dole mam dopiero od półtora tygodnia, w miedzy czasie zdążyliśmy wszyscy się rozchorować. Pan hydraulik olał mnie przez trzy tyg nie odbierał moich telefonów, a tak mu dobrze z oczu patrzało!! Udało się zorganizować innego, ale jeszcze nie odpalaliśmy defro, na razie palimy w kominku i mamy ciepłą wodę i ciepłe kaloryfery, ale kosztem tego że mam kotłownię w salonie. Tak więc nadal plac budowy, ale ta przestrzeń!!!

nikt nie siedzi nikomu na głowie, przeprowadzka z 38mkw na prawie 200 to jest luksus.

Jedyny mankament to sprzątanie, na okrągło, tym bardziej że ciągle są wykonywane jakieś prace budowlane.No i mniejsza młodzież coś cholerka ciągle kaszle, coś go uczula w tym nowym domu, brak pomysłów na to co to może być???

• 1 month później...