Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzeda? We?ny Isover Rockwool Ursa PROMOCJA NA ROCKWOOL

Jakiej firmy stosujecie?  

164 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej firmy stosujecie?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 275
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam Pana Panie Marcinie,

Andrzej Bartosik z Dobiesza.

1 września mam sztywno ustalony termin wylewek, więc do tego czasu (gdzieś pod sam koniec sierpnia) zechciałbym odebrać od Pana styropian. Wszystko oprócz tej 12 z filcem. Ten będzie odbierany i wykorzystywany na ocieplenie gdzieś ok. połowy września.

W tej sprawie jeszcze się odezwę.

Widzę, że drożeje wełna.

Może byśmy zrobili interes też z wełną?

Pan się dobrze zastanowi i powie mi po ile by mi Pan wełnę do ocieplenia poddasza sprzedał.

Póki co nie podjąłem decyzji co do producenta, dlatego proszę o wyceny dla Rockwoola, Isovera i Ursy.

Dawałbym wełnę o grubości 15+10.

W tej chwili nie potrafię dokładnie podać zapotrzebowania w m2.

Widział Pan moją chałupę. Dach dwuspadowy o powierzchni ok. 220 m2, powierzchnia stropu 100 m2.

Myślę, że odliczając to co jest na zewnątrz, zostanie ok. 130-140 m2 do zrobienia karton gipsów i ocieplenia (wełny 15+10 cm), a dodatkowo będę potrzebował ok. 25m2 wełny 15 na ściany w środek karton-gipsów.

Ale to nie wszystko, jakbyśmy się dogadali dodatkowo wełnę (myślę, że w podobnej do mnie ilości zakupiłby kolega, który buduje się obok w Dobieszu.

Razem byłoby więc ok 300 m2 materiału.

Ponadto proszę o podanie oferty na profile + płyty GK (łazienkowe i zwykłe).

Jak mniemam promocja kończy się do końca tygodnia (którzy producenci planują podwyżki?), dlatego trzeba by się dogadać i ew. przesłać zamówienie jeszcze dzisiaj lub jutro.

Czekam na odpowiedź

Pozdrawiam

Andrzej Bartosik

tel. 695 668 589

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...