kalio 05.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam Jak w temacie wiem że wavin to marka ale te tytany mam po 1,36 pytanie jak się sprawowały i czy nie było problemów przy podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 05.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) przecież to mega chińczyk - jak większość produktów perfeximu... Czytając forum ogarnia mnie coraz to większe zdziwienie. Wiadomo - każdy chce zaoszczędzić ale czy inwestując w budowe co najmniej 400 tys złotych - warto oszczędzać na tym co kładziemy pod podłogą i tynkiem??? Na domek idzie średnio powiedzmy 600m pexa + 400 na podłogówkę. Razem mamy 1000m i powiedzmy jak kupimy jakąś szajsrurkę o 1zł tańszą niz w miarę przyzwoity produkt - cały tysiaczek ląduje w kieszeni. Dodajemy do tego powiedzmy 20 zaworków kulowych tańszych o 3-4zł na sztuce, chińskie mosieżne rozdzielaczew których zawartość mosiądzu jest większa w nazwie "mosiężny" niż w samym produkcie no robi się niebagatelna kwota 1500-2000zł na całej inwestycji stanowiąca powiedzmy 0,5% wartości całości robót. Jeśli ktoś nigdy nie miał doczynienia z takimi akcjami jak rwanie podłogi z parkietem, płytkami i szlichtą to może cieżko będzie zrozumieć moja słowa. Jako ciekawostkę mogę opisać przypadek gdzie jedna firma zamontowała chiński zaworek. Nie wiem czy przypadkiem na taki trafili czy celowo chcieli zaoszczedzić ale zworek średnicy fi 25 pękł zalewając mieszkania od bodajże 5 piętra w dół. Jako że były to świeta ludzie powyjezdzali a woda się lała. Budynek apartamentowy, mieszkania drogo wykonczone, egzotyczne parkiety i straty na kilkaset tysięcy złotych........ Edytowane 6 Marca 2011 przez Artis0 ortografia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 06.03.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A wavin gdzie jest produkowany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 06.03.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wavin w PL akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 w Strzelinie, tam gdzie TECE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 06.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 dokładnie - TECE również system godny polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts