ikusia 05.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Jestem na etapie tworzenia projektu indywidualnego. Przewiduję szerokość korytarza 1,5 metra. Mąż twierdzi, że to za wąsko. Stąd moje pytanie. Jakiej szerokości macie korytarze i czy wybrana szerokość u was się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.03.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 U nas korytarz ma rowniez szerokosc 1.5 m. Nie mamy w nim zadnych mebli a wszystkie drzwi wewnetrzne oprocz lazienkowych otwieraja sie do srodka. W zwiazku z powyzszym ta szerokosc gwarantuje wygodne korzystanie z korytarza przez dwie osoby rownoczesnie, co moge potwierdzic z wlasnego doswiadczenia. Dla naszej rodziny jest to wystarczajace. Podobne watki na FM:optymalna szerokość korytarzaszerokość korytarza, szerokość drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mamy korytarz 1,2 ale w mieszkaniu...jest wąsko. Nic tam nie stoi, można jedynie przejść. Do przechodzenia wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikusia 05.03.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Dziękuję za pierwsze wypowiedzi. Ja też nie zamierzam niczego stawiać w tym korytarzu:) i bardzo dziękuję za linki. Szukałam podobnych tematów ale widać jestem ślepa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikusia 06.03.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ha! pewnie , że szerokaśne korytarze są fajne tylko j wolę taki no.. optymalny bo domek będzie niewielki ( żeby nie powiedzieć : malutki) i metrażu szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts