cienki66 05.03.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witajcie,Mam pytanie do instalatorów i serwisantów (i innych mających wiedzę w temacie) odnośnie kotła olejowego GTU 1200 V.Kocioł został odpalony ponad trzy miesiące temu i wszystko git - ogrzewanie działa.Obecnie uruchomiłem podgrzewanie ciepłej wody użytkowej (wcześniej domek się wykańczał i działało tylko ogrzewanko a teraz czas na sprzątanko) i zaobserwowałem dziwne wskazania temperatury cwu, a mianowicie jest ona taka sama jak temperatura kotła, a powinna być inna. Ustawiłem temperaturę np. na 35 stopni, a konsola (DIEMATIC 3) pokazuje np. 30 stopni, a później 50 stopni jak kocioł się nagrzeje - dokładnie temperatury kotła.Ktoś może wie o co chodzi - wzywać serwis, czy może trzeba coś przeprogramować? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 07.03.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 08.03.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 09.03.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 To może jeszcze raz do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 22.03.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Może ktoś coś pomoże? Wezwałem wprwadzie serwis, ale chciałbym trochę wiedzy nabyć. Mam przypuszczenia, że to chyba konsola nawala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts