amalfi 18.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Justyna dziś była rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Pobiegła dziś na maksa. Szkoda, że Terese nie dała rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 20.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ciekawe, jak będzie dalej... Przewaga jest niewielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.02.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nie lubię programów Tomasza Lisa, ale dzisiejszy wywiad z Justyną Kowalczyk obejrzałam z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Niestety nie oglądałam, bo nie wiedziałam, że Justyna będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 moim zdaniem Justyna będzie zmieniała się koszulką lidera PŚ ale definitywnie wygra kryształową kulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Niestety nie oglądałam, bo nie wiedziałam, że Justyna będzie. Ja akurat przypadkiem włączyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Tylko właśnie chodziło o coś co jest zgodne z przepisami a mimo to bardzo nie fair. Ale mowimy w dalszym ciagu o odczuciach wzgledem sportowcow - chyba mam prawo kogos nie lubic i nie akceptowac jego zachowania? Mnie sie takie gadanie (o astmie itp.) nie podoba i juz. Tobie to pasuje i ok. Tak jak kombinowanie podczas wypuszczania skoczków (ktoś już wspomniał, że Adam nie raz o tym mówił może słabo słuchałeś). Mogl mowic o kombinowaniu podczas wypuszczania skoczkow, ale nie wypowiadal sie zle o innych skoczkach - jest roznica. No i widze, ze za dlugie przerwy mam na forum, bo kiedys rozmawialysmy sporo w roznych watkach, a widze, ze mi plec zmienilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.03.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No i widze, ze za dlugie przerwy mam na forum, bo kiedys rozmawialysmy sporo w roznych watkach, a widze, ze mi plec zmienilas O bardzo za to przepraszam. A co do meritum. To, że się z Tobą nie zgadzam nie oznacza, że odmawiam Ci prawa do własnego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.03.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No cóż. Trzeba sobie to powiedzieć wprost, że Marit w tym sezonie jest nie do pokonania. Dla Justyny brawa za zwycięski "sprint" z Terese do mety i drugie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doniu0908 23.11.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 CZekam na kolejne wyczyny ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.11.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 CZekam na kolejne wyczyny ;p Tak, ja też. Jedna z niewielu przyjemności w zimie (nie cierpię zimy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Justyna wystartowała w biegu ostatniej szansy na medal. Ale narty się ślizgają. Marit chyba to widzi i chce uciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziś było pieknie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 13.02.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 jeden komentator w radiu fajnie to podsumował "jakby mi się urodziła dziś córka to dałbym jej Justyna, a jak chłopak to Kowalczyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 14.02.2014 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Dziś było pieknie!!!!!! Pieknie to bylo jak powiedziala, ze Tajner sie zna na astronomii... kiedy ten beton skruszeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts