JoShi 19.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dla mnie niestety takim sportowcem, jak wymienilas, jest wlasnie Justyna, na zupelnie przeciwnym biegunie niz np. Adam Malysz, ktory pokazywal klase nie wypowiadajac sie negatywnie o rywalach. Ale co masz na myśli? Że się wkurzyła i powiedziała co myśli o tej rzekomej astmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Z resztą jakoś nie zauważyłam, żeby wypowiadała się o jakiejś zawodniczce źle tylko dlatego, że z nią przegrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 19.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 W skokach każdy jest sam na skoczni, żaden z przeciwników nie deklaruje, że będzie pomagał koledze ze swojej drużyny "pilnując" jego rywala. W zasadzie skoczkowie zmagają się z własnymi możliwościami technicznymi. To jednak trochę inaczej niż "czuć" na plecach oddech rywala lub gonić go, albo jeszcze nie dać się "pilnować" przez kolegów z drużyny rywala. Poza tym nie słyszałam o tak masowych zachorowaniach na astmę wśród skoczków;). A Marit zrobiła niezłą reklamę fotografce, która robiła jej zdjęcie z gali. Powiedziała, że nie ma takich mięśni, to tylko fotografka tak zdjęcie zrobiła. No to będzie miała teraz ta fotografka duże powodzenie w sesjach na zamówienie, jak tak "potrafi" mięśnie wyeksponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna_lodz 20.01.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Justyna jest super! Wiecie ile spędza czasu na treningi? Prawie cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 20.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Przecież to jej praca. Ja też spędzam w robocie cały rok! Adam też skarżył się na Mirana Tepesza czy Waltera Hofera za wypuszczenie w nieodpowiednich warunkach czyli faworyzowanie Austriaków. Jeżeli dzieje się źle to trzeba o tym mówić. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziś było o ułamej sekundy, ale Justyna dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziś było o ułamej sekundy, ale Justyna dała radę. Zacznijmy od tego, że Norweżka dostała się do finału szczęśliwym trafem. No ale biceps i tak jej nie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.01.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Zacznijmy od tego, że Norweżka dostała się do finału szczęśliwym trafem. No ale biceps i tak jej nie pomógł. No i Justyna od eliminacji aż do finału była pierwsza, a Marit nie. Oby w Szklarskiej Porębie udało sie Justynie wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No cóż. Norweżka znów dziś oglądała plecy Justyny. Jeszcze tylko 62 pty przewagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.01.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zwycięstwo w pięknym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ale co masz na myśli? Że się wkurzyła i powiedziała co myśli o tej rzekomej astmie? JoShi - chodzi o odczucie, moje. Mnie sie to nie podoba, takie gadanie. Jesli cos wie, jesli cos jest niezgodne z prawem,niech zlozy doniesienie, gdzie trzeba i juz. Widzisz, jeden sie skupi na sobie, na tym, zeby samemu dobrze wypasc, skupic sie na przyslowiowym "oddaniu dwoch dobrych skokow", a inny bedzie gadal i gadal. Niewiele z tego gadania konkretnego wynika, ale budowanie antypatii dla innych zawodnikow juz jej sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.01.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 JoShi - chodzi o odczucie, moje. Mnie sie to nie podoba, takie gadanie. Jesli cos wie, jesli cos jest niezgodne z prawem... Tylko właśnie chodziło o coś co jest zgodne z przepisami a mimo to bardzo nie fair. Tak jak kombinowanie podczas wypuszczania skoczków (ktoś już wspomniał, że Adam nie raz o tym mówił może słabo słuchałeś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.02.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Justyna na pierwszym miejscu w klasyfikacji generalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Justyna na pierwszym miejscu w klasyfikacji generalnej. Nie będę się wypierać tego, że bardzo mnie top ucieszyło. Zdumiała mnie za to bardzo słaba dyspozycja Norweżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dzisiaj o 14.10 Szklarska Poręba. Kurcze, boję się trochę, czy Justyna da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No to pięknie..... http://www.tvn24.pl/-1,1735215,0,1,strasza-pijanymi-polakami-bjoergen-i-kowalczyk-z-ochrona,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dzisiaj o 14.10 Szklarska Poręba. Kurcze, boję się trochę, czy Justyna da radę. Musi dać radę, przy takim dopingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No i po ptokach..... Justyny nie ma w finale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.02.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No i po ptokach..... Justyny nie ma w finale Na szczęście Norweżki też nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 18.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Pięknie dziś Justyna pobiegła:lol2:. Wiecie może od czego zależy czy w przyszłym roku zawody w Jakuszycach się odbędą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts