Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Justyna Kowalczyk

amalfi

Recommended Posts

Dla mnie niestety takim sportowcem, jak wymienilas, jest wlasnie Justyna, na zupelnie przeciwnym biegunie niz np. Adam Malysz, ktory pokazywal klase nie wypowiadajac sie negatywnie o rywalach.

Ale co masz na myśli? Że się wkurzyła i powiedziała co myśli o tej rzekomej astmie?

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W skokach każdy jest sam na skoczni, żaden z przeciwników nie deklaruje, że będzie pomagał koledze ze swojej drużyny "pilnując" jego rywala. W zasadzie skoczkowie zmagają się z własnymi możliwościami technicznymi. To jednak trochę inaczej niż "czuć" na plecach oddech rywala lub gonić go, albo jeszcze nie dać się "pilnować" przez kolegów z drużyny rywala. Poza tym nie słyszałam o tak masowych zachorowaniach na astmę wśród skoczków;).

A Marit zrobiła niezłą reklamę fotografce, która robiła jej zdjęcie z gali. Powiedziała, że nie ma takich mięśni, to tylko fotografka tak zdjęcie zrobiła. No to będzie miała teraz ta fotografka duże powodzenie w sesjach na zamówienie, jak tak "potrafi" mięśnie wyeksponować;).

Ale co masz na myśli? Że się wkurzyła i powiedziała co myśli o tej rzekomej astmie?

JoShi - chodzi o odczucie, moje. Mnie sie to nie podoba, takie gadanie. Jesli cos wie, jesli cos jest niezgodne z prawem,niech zlozy doniesienie, gdzie trzeba i juz. Widzisz, jeden sie skupi na sobie, na tym, zeby samemu dobrze wypasc, skupic sie na przyslowiowym "oddaniu dwoch dobrych skokow", a inny bedzie gadal i gadal. Niewiele z tego gadania konkretnego wynika, ale budowanie antypatii dla innych zawodnikow juz jej sie udalo.

JoShi - chodzi o odczucie, moje. Mnie sie to nie podoba, takie gadanie. Jesli cos wie, jesli cos jest niezgodne z prawem...

Tylko właśnie chodziło o coś co jest zgodne z przepisami a mimo to bardzo nie fair. Tak jak kombinowanie podczas wypuszczania skoczków (ktoś już wspomniał, że Adam nie raz o tym mówił może słabo słuchałeś).

• 2 weeks później...