Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Męża to ja jeszcze nigdy nie miałam ;) Mój poprzedni związek się rozstał no i poznałam obecnego absztyfikanta, uroczego Amerykanina. Poznałam w sposób haniedbnie szalony i nieodpowiedzialny - przez internet (acz nie portal randkowy, a przez przypadek), pojechałam do USA, zakochałam się totalnie i na amen z wzajemnością i teraz czekam, aż on przyleci w lipcu.

A psów mam obecnie - na dwa domy, mój osobisty i mój rodzinny - 5 na głowie ;) W tym dwa u mnie.

Znalazłam kabelek, ale teraz siedzę w domu rodzinnym, jak tylko wrócę do własnego m to sfotografuję co nieco.

Z rzeczy wnętrzowych: nadal jestem nieurządzona, ale ostatnio zamówiłam nowe szafki do łazienki i przerobiłam wyposażenie moich szaf ikeowych. Nadla brakuje mi luster (to już obciach, bo ramy wiszą same od niemal dwóch lat) i nadal nie powiesiłam mojej galerii nad łóżkiem, bo cierpię na brak pana z wiertarką pod ręką.

Postaram się też wrzucić jakieś nowe, folkowe inspiracje. :)

Hahahaha, no szukam kabelka od ładowarki!

Z newsów prywatnych: mam nowego ukochanego, made in USA ;) Daaaawno mnie tu nie było na tym forum... Idę nadrabiać lekturę :D

Masz, a Ty przypadkiem się nie krzątałaś po ikei w zeszłą niedzielę? Miałam wrażenie, że Cię tam spotkałam, ale jakoś pewna nie byłam i nie miałam śmiałości zagadnąć ;)

Masz, a Ty przypadkiem się nie krzątałaś po ikei w zeszłą niedzielę? Miałam wrażenie, że Cię tam spotkałam, ale jakoś pewna nie byłam i nie miałam śmiałości zagadnąć ;)

Owszem, krzątałam się ;) Kupując min. wspomniany dywanik i wpadając w rozpacz, że nie ma właściwych mebli do łazienki. Ehhh, szkoda, że nie zaczepiłaś :D

Ależ muszę, gdyż albowiem ponieważ zakupiłam mu t-shirt z wąsem i napisem "absztyfikant". Jeszcze nie wiem, jak to przetłumaczę/wytłumaczę, ale jakoś pójdzie. I ta założy :D Tak, nowa miłość na wiosnę rzecz piękna.

Z meblowych newsów: czekam niecierpliwie na dwie szafki do mojej łazienki, które zamówiłam na allegro, bo nic w sklepie na I odpowiedniego nie znalazłam. OBY wyglądały po ludzku... Tanie były, ale się stresuję. :(

• 4 weeks później...

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg