Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Okej. Nie wytrzymałam. Zrobiłam zdjęcie kawałka jednej ramy lustra i skrzynki na klucze. Pokazuję:

flat%20017.JPG

Najpierw kolor drzwi, bo mi się wybitnie podoba jest złocistość. Ściany są odrobinkę ciemniejsze niż na tym zdjęciu, szare, ale wiadomo, aparat dziwnie rozjaśnia.

A teraz voila:

flat%20026.JPG

Skrzynka na klucze do przedpokoju

flat%20028.JPG

Rama lustra do salonu. Przepraszam, że karton reklamuje jakąś firmę, ja z jej usług nie korzystam i proszę zignorować i skupić się na lustrze. Jak widać jest tylko trochę odpakowane.

flat%20027.JPG

Motyw słoneczników. :)

ja to się okazuje jakaś płaksa forumowa jestem :(

dobra zacznę od początku, cieszy mnie, że moje drzwi wprowadzają żółty w Wasze domy bo to taki wesoły kolor :) skrzynka na klucze dla mnie rewelacja ...chociaż ja oczywiście motyw bym zamalowała, który u Ciebie będzie grać pierwsze skrzypce :)

a o słonecznikach nic nie mogę powiedzieć bo ...mam gulę w gardle ...bardzo podobny motyw był w domu mojej zmarłej babci ...z tym domem wiąże się tyle wspomnień ...mam wrażenie, że bardzo by Ci się tam spodobało :) niestety dom jest w ruinie ...mam kilka zdjęć i zawsze płaczę jak je oglądam ...ale mam wielki plan wybrać się tam na wakacje ...pewnie w tym roku się nie uda ale może za rok i odzyskać co się da ...a religijne obrazy u mnie też będą :)

Kobietko, ja już się przestraszyłam,że Ty te piękne drzwi zamierzasz na ramę przerobić:D:D:D Aż ram nie zauważyłam..hehe:D

Śliczna rama i skrzyneczka!

Ja zazdroszczę takim osobom jak Ty. Gdybym miała nawet wybierać z tej samej puli kolorów i materiałów co Ty, to i tak bym wszystko sknociła:)

Dlatego u mnie będą nudy i zachowawstwo:D

P.S. idź spać, bo jutro zmiana czasu:sleep::p

ja to się okazuje jakaś płaksa forumowa jestem :(

dobra zacznę od początku, cieszy mnie, że moje drzwi wprowadzają żółty w Wasze domy bo to taki wesoły kolor :) skrzynka na klucze dla mnie rewelacja ...chociaż ja oczywiście motyw bym zamalowała, który u Ciebie będzie grać pierwsze skrzypce :)

a o słonecznikach nic nie mogę powiedzieć bo ...mam gulę w gardle ...bardzo podobny motyw był w domu mojej zmarłej babci ...z tym domem wiąże się tyle wspomnień ...mam wrażenie, że bardzo by Ci się tam spodobało :) niestety dom jest w ruinie ...mam kilka zdjęć i zawsze płaczę jak je oglądam ...ale mam wielki plan wybrać się tam na wakacje ...pewnie w tym roku się nie uda ale może za rok i odzyskać co się da ...a religijne obrazy u mnie też będą :)

No tak. Motyw typowo mój, nie spodziewam się, że zaczniecie nagle folk do siebie wprowadzać. Ja jestem z tych rzeczy bardzo zadowolona.

A co do lustra, to pomimo tego, że wspomnienie bardzo wzruszające, to jednak piękne, prawda? Ja uważam, że pamięć o bliskich to bardzo ważna rzecz. I koniecznie postaraj się uratować z domu, co tylko można, bo to są wspaniałe pamiątki. Nie tylko dlatego, że można znaleźć przepiękne rzeczy, ale też dlatego, że właśnie wiążą się z bardzo wzruszającymi, ale ciepłymi i kochanymi wspomnieniami. Trzymam kciuki za ratowanie czego się da i mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam może fragment tamtego domu. Tym bardziej, że takich miejsc jest coraz mniej i moim zdaniem warto o nich pamiętać, przy całej naszej fascynacji współczesnością. I bardzo mi się podoba, że u Ciebie zawsze jest tak rodzinnie. :)

Super! Bardzo Twoje. Strasznie (okropne słowo) się cieszę, że Twoje mieszkanie jest takie inne, nieczęsto spotykane. Drzwi są bardzo ładne - w podobnym kolorze mamy podłogę na górę kupioną. To jakaś dębina pewnie ?

Sosna z Castoramy za niewiele ponad 100 zł. Nie stać mnie, a te prędko można zmienić. ;) Nie są to drzwi na lata, ale nie są złe. Bejcowany produktem w kolorze jakiegoś orzecha, chyba którymś z Sadolinów, ale muszę zapytać "fachowców".

Maszenka śliczniuuuutkie te Twoje zakupy - skrzyneczkę na klucze sama bym chciała (nie do końca w tym stylu), a i rama te mi się bardzo podoba. Myślę, że obie rzeczy fajnie wpasują się w mieszkanko i przyznam szczerze, że jestem coraz bardziej ciekawa efektu finalnego. :)

Kobietko, ja już się przestraszyłam,że Ty te piękne drzwi zamierzasz na ramę przerobić:D:D:D Aż ram nie zauważyłam..hehe:D

Śliczna rama i skrzyneczka!

Ja zazdroszczę takim osobom jak Ty. Gdybym miała nawet wybierać z tej samej puli kolorów i materiałów co Ty, to i tak bym wszystko sknociła:)

Dlatego u mnie będą nudy i zachowawstwo:D

P.S. idź spać, bo jutro zmiana czasu:sleep::p

Tak jest, Pani Doktor, już zaraz idę. I e tam, od razu nudy... :D Stonowane kolory nie są nudne. Są piękne i eleganckie. :)

Maszenko bo ja pochodzę z wielkiej rodziny (na naszym weselu było sporo ponad 100 osób i to głównie rodzina) i ona jest dla mnie najważniejsza :) a zdjęcia mam 3, które rodzice zrobili w tym roku na Wszystkich Świętych ...ale to jest naprawdę hardcore zniszczeń :(

Maszenka, lustro obłędne:D bardzo mi sie podoba:yes: Już, a dopiero mały fragmencik widzę;) Jestem ciekaw tęż tego drugiego. Skrzyneczka też fajna, a ddrzwi maja świetny kolor. W ogóle nie widać, że to sosna (której osobiście akurat nie lubię;))

Sosna tania. To miłość z przymusu. Ale źle na niej nie wychodzę. ;) Dzięki, lustrem też jestem zachwycona, dlatego zamówiłam drugie.