Maszenka 26.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Tak dużo tego koloru nie będzie jednak u mnie, gdy chodzi o meble. Mam jednak małą przestrzeń. Ale coś się tam pomyśli. Za to w dodatkach, to już owszem. I nie chcę tych dodatków przytłumić. Kurcze, chce Wam pokazać moje ramy na lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Okej. Nie wytrzymałam. Zrobiłam zdjęcie kawałka jednej ramy lustra i skrzynki na klucze. Pokazuję: Najpierw kolor drzwi, bo mi się wybitnie podoba jest złocistość. Ściany są odrobinkę ciemniejsze niż na tym zdjęciu, szare, ale wiadomo, aparat dziwnie rozjaśnia. A teraz voila: Skrzynka na klucze do przedpokoju Rama lustra do salonu. Przepraszam, że karton reklamuje jakąś firmę, ja z jej usług nie korzystam i proszę zignorować i skupić się na lustrze. Jak widać jest tylko trochę odpakowane. Motyw słoneczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Baby! Siedzę jak na szpilkach i nie zasnę, póki żadna mego lustra nie skomentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.03.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Jestem! Pierwsza! Super! skad je masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Lustro zostało wykonane przez Klimaciarnię, zakupione w sklepie Ludowo Mi, internetowym. Zamówione (ale później, jak zobaczyłam to) też piękne białe (no, może trochę kremowe) z różami i ptaszkami pod "toaletkę" czy inny taki bajer które się kiedyś w sypialni dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ja to się okazuje jakaś płaksa forumowa jestem dobra zacznę od początku, cieszy mnie, że moje drzwi wprowadzają żółty w Wasze domy bo to taki wesoły kolor skrzynka na klucze dla mnie rewelacja ...chociaż ja oczywiście motyw bym zamalowała, który u Ciebie będzie grać pierwsze skrzypce a o słonecznikach nic nie mogę powiedzieć bo ...mam gulę w gardle ...bardzo podobny motyw był w domu mojej zmarłej babci ...z tym domem wiąże się tyle wspomnień ...mam wrażenie, że bardzo by Ci się tam spodobało niestety dom jest w ruinie ...mam kilka zdjęć i zawsze płaczę jak je oglądam ...ale mam wielki plan wybrać się tam na wakacje ...pewnie w tym roku się nie uda ale może za rok i odzyskać co się da ...a religijne obrazy u mnie też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Super! Bardzo Twoje. Strasznie (okropne słowo) się cieszę, że Twoje mieszkanie jest takie inne, nieczęsto spotykane. Drzwi są bardzo ładne - w podobnym kolorze mamy podłogę na górę kupioną. To jakaś dębina pewnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 26.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 znajoma para sie produkcja takowych folk przedmiotow moze znajdziesz cos dla siebie http://igafolkart.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.03.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kobietko, ja już się przestraszyłam,że Ty te piękne drzwi zamierzasz na ramę przerobić:D:D Aż ram nie zauważyłam..hehe:D Śliczna rama i skrzyneczka! Ja zazdroszczę takim osobom jak Ty. Gdybym miała nawet wybierać z tej samej puli kolorów i materiałów co Ty, to i tak bym wszystko sknociła:) Dlatego u mnie będą nudy i zachowawstwo:D P.S. idź spać, bo jutro zmiana czasu:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ja to się okazuje jakaś płaksa forumowa jestem dobra zacznę od początku, cieszy mnie, że moje drzwi wprowadzają żółty w Wasze domy bo to taki wesoły kolor skrzynka na klucze dla mnie rewelacja ...chociaż ja oczywiście motyw bym zamalowała, który u Ciebie będzie grać pierwsze skrzypce a o słonecznikach nic nie mogę powiedzieć bo ...mam gulę w gardle ...bardzo podobny motyw był w domu mojej zmarłej babci ...z tym domem wiąże się tyle wspomnień ...mam wrażenie, że bardzo by Ci się tam spodobało niestety dom jest w ruinie ...mam kilka zdjęć i zawsze płaczę jak je oglądam ...ale mam wielki plan wybrać się tam na wakacje ...pewnie w tym roku się nie uda ale może za rok i odzyskać co się da ...a religijne obrazy u mnie też będą No tak. Motyw typowo mój, nie spodziewam się, że zaczniecie nagle folk do siebie wprowadzać. Ja jestem z tych rzeczy bardzo zadowolona. A co do lustra, to pomimo tego, że wspomnienie bardzo wzruszające, to jednak piękne, prawda? Ja uważam, że pamięć o bliskich to bardzo ważna rzecz. I koniecznie postaraj się uratować z domu, co tylko można, bo to są wspaniałe pamiątki. Nie tylko dlatego, że można znaleźć przepiękne rzeczy, ale też dlatego, że właśnie wiążą się z bardzo wzruszającymi, ale ciepłymi i kochanymi wspomnieniami. Trzymam kciuki za ratowanie czego się da i mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam może fragment tamtego domu. Tym bardziej, że takich miejsc jest coraz mniej i moim zdaniem warto o nich pamiętać, przy całej naszej fascynacji współczesnością. I bardzo mi się podoba, że u Ciebie zawsze jest tak rodzinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Super! Bardzo Twoje. Strasznie (okropne słowo) się cieszę, że Twoje mieszkanie jest takie inne, nieczęsto spotykane. Drzwi są bardzo ładne - w podobnym kolorze mamy podłogę na górę kupioną. To jakaś dębina pewnie ? Sosna z Castoramy za niewiele ponad 100 zł. Nie stać mnie, a te prędko można zmienić. Nie są to drzwi na lata, ale nie są złe. Bejcowany produktem w kolorze jakiegoś orzecha, chyba którymś z Sadolinów, ale muszę zapytać "fachowców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Maszenka śliczniuuuutkie te Twoje zakupy - skrzyneczkę na klucze sama bym chciała (nie do końca w tym stylu), a i rama te mi się bardzo podoba. Myślę, że obie rzeczy fajnie wpasują się w mieszkanko i przyznam szczerze, że jestem coraz bardziej ciekawa efektu finalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 znajoma para sie produkcja takowych folk przedmiotow moze znajdziesz cos dla siebie http://igafolkart.blogspot.com/ Dzięki, będę śledzić uważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.03.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kobietko, ja już się przestraszyłam,że Ty te piękne drzwi zamierzasz na ramę przerobić:D:D Aż ram nie zauważyłam..hehe:D Śliczna rama i skrzyneczka! Ja zazdroszczę takim osobom jak Ty. Gdybym miała nawet wybierać z tej samej puli kolorów i materiałów co Ty, to i tak bym wszystko sknociła:) Dlatego u mnie będą nudy i zachowawstwo:D P.S. idź spać, bo jutro zmiana czasu:sleep: Tak jest, Pani Doktor, już zaraz idę. I e tam, od razu nudy... Stonowane kolory nie są nudne. Są piękne i eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Maszenko bo ja pochodzę z wielkiej rodziny (na naszym weselu było sporo ponad 100 osób i to głównie rodzina) i ona jest dla mnie najważniejsza a zdjęcia mam 3, które rodzice zrobili w tym roku na Wszystkich Świętych ...ale to jest naprawdę hardcore zniszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Maszenka, lustro obłędne:D bardzo mi sie podoba:yes: Już, a dopiero mały fragmencik widzę Jestem ciekaw tęż tego drugiego. Skrzyneczka też fajna, a ddrzwi maja świetny kolor. W ogóle nie widać, że to sosna (której osobiście akurat nie lubię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Baby! Siedzę jak na szpilkach i nie zasnę, póki żadna mego lustra nie skomentuje. Babo lustro bosssskie:rolleyes: Całe morze inspiracji też Skąd ty to wszystko bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 piękny żyrandol... Maszenko, może ten żyrandol ci się spodoba?: http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=38&products_id=544 Dodać parę kryształków i można uzyskać podobny efekt jak powyżej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 27.03.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Maszenka, lustro obłędne:D bardzo mi sie podoba:yes: Już, a dopiero mały fragmencik widzę Jestem ciekaw tęż tego drugiego. Skrzyneczka też fajna, a ddrzwi maja świetny kolor. W ogóle nie widać, że to sosna (której osobiście akurat nie lubię) Sosna tania. To miłość z przymusu. Ale źle na niej nie wychodzę. Dzięki, lustrem też jestem zachwycona, dlatego zamówiłam drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 27.03.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Babo lustro bosssskie:rolleyes: Całe morze inspiracji też Skąd ty to wszystko bierzesz? Inspiracje? Wchodzę na jednego dobrego bloga i biorę wszystkie zdjęcia, a potem wchodzę na blogi, z którymi ten blog jest zaprzyjaźniony. Nawet odesłałam na bloga Agaty Winer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts