Maszenka 27.03.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Maszenko, może ten żyrandol ci się spodoba?: http://romantic-home.pl/product_info.php?cPath=38&products_id=544 Dodać parę kryształków i można uzyskać podobny efekt jak powyżej:D Bardzo mi się podoba, już go znalazłam, ale nie jest zbyt tani. Gdyby był przeceniony 50% to bym go kupiła. Ale jest tam drugi, inny, biały, z kryształkami za 250 i rozważam go do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ooo, na ten drugi nie zwróciłam uwagi, bo miniaturka była zbyt niewyraźna A jest naprawdę słodki:yes: i taki dosć nie typowy. Do sypialni może być świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 27.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Maszenka podobają mi się Twoje inspiracje folk zwłaszcza poduchy z haftem, mam zamiar rzucić ze dwie takie na nasz narożnik, weselej będzie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 28.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Maszenka, jak ja Ci zazdroszczę że urządzasz mieszkanie sama:-) Mimo, że Cię nie znam, to wyczuwa się, że to będzie iście TWOJE mieszkanie. Takie odzwierciedlające Ciebie i takie w którym będziesz się czuła najlepiej (na bok pójdą trendy, mody i inne bzdury). A że mi się Twoje pomysły cholernie podobają to chciałoby się usiąść w tym Twoim mieszkanku i pogawędzić z jego właścicielką, bo też musi być cholernie ciekawa. Ot taka myśl mi się nasunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Maszenka jak tam po weekendzie? I co postanowiłaś z listwami? Rozmówiłaś się z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.03.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Maszenka, jak ja Ci zazdroszczę że urządzasz mieszkanie sama:-) Mimo, że Cię nie znam, to wyczuwa się, że to będzie iście TWOJE mieszkanie. Takie odzwierciedlające Ciebie i takie w którym będziesz się czuła najlepiej (na bok pójdą trendy, mody i inne bzdury). A że mi się Twoje pomysły cholernie podobają to chciałoby się usiąść w tym Twoim mieszkanku i pogawędzić z jego właścicielką, bo też musi być cholernie ciekawa. Ot taka myśl mi się nasunęła Kochana, ale wiesz, kiedyś ktoś w tym m pewnie oprócz mnie zamieszka i zacznie się czas kompromisów. Zresztą spore kompromisy muszą być ustalane z Panem Portfelem. Ale dziękuję Ci za tę opinię. Oczywiście jakbyś z Poznania wpadła kiedyś do Warszawy, to zapraszam na pogawędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.03.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Maszenka jak tam po weekendzie? I co postanowiłaś z listwami? Rozmówiłaś się z ekipą? Listwy muszą wylecieć, nie ma bata. Dzisiaj sama Betib napisała, że u siebie w domu malowała listwy ręcznie i to nie to, teraz wszystkie oddaje do lakierowni. Nie dam sobie wcisnąć towaru innego niż ten, który był ustalany. Z ekipą (jej szefem w sumie, bo to jedna osoba za to odpowiada) jest spotkanie w piątek wraz z familijnym supportem, gdyż ta ekipa remontowała wcześniej mieszkanie mego ojca oraz miała u niego dług, który częściowo spłacała przy moim remoncie. Kiedy wyjaśnią się problemy przy rozliczeniach, panowie dostaną termin, w którym mają dokonać wszystkich zapisanych i ustalonych poprawek. Potem wylatują i działam z kuchnią i meblami. Taki jest plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 I bardzo dobrze!!! Tak trzymaj Też Ci pisałam, że malowanie ręczne to nie to samo. Będę trzymać kciuki za te poprawki i białe listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.03.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 I bardzo dobrze!!! Tak trzymaj Też Ci pisałam, że malowanie ręczne to nie to samo. Będę trzymać kciuki za te poprawki i białe listwy Pamiętam, kochana, pamiętam. Już wtedy wiedziałam, że muszą wylecieć. Ale teraz utwierdzam się w tym, że mam rację i panowie mi żadnego kitu nie wcisną. Dziękuję za wspacie. Pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Pamiętam, kochana, pamiętam. Już wtedy wiedziałam, że muszą wylecieć. Ale teraz utwierdzam się w tym, że mam rację i panowie mi żadnego kitu nie wcisną. Dziękuję za wspacie. Pomaga. Nie ma za co Forumki muszą trzymać się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.03.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Szukasz listew? Ja kupiłam bardzo tanio przez internet - tyle, że do pomalowania. 9,5 cm wysokości. Możesz zobaczyć tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?145476-Nasza-stodo%C5%82a-Dogodny-c148a&p=4639864&viewfull=1#post4639864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jak postępy Maszenka? Jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.04.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzisiaj rozmowa z fachowcami. Przyszła paczka, więc pewnie nowa rama lustra się pojawiła, jutro ją odbiorę. Nowa, tzn. z kolei lustro do sypialni. A tak to bez zmian... Ale liczę na to, że już dzisiaj będzie coś tam wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.04.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dzisiaj rozmowa z fachowcami. Oooo ale trafiłam W takim razie będę bardzo mocno trzymać kciuki i walcz dziewczyno, walcz! Niech Ci kitu nie wciskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.04.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Już wiem, co było największym moim błędem (prócz ekipy). W oczekiwaniu na zebranie familii, która towarzyszyć będzie pertraktacjom z ekipą układam kuchnię w IKEA. Oczywiście moim wielkim błędem było kilka rzeczy. Już żałuję 45 cm zmywarki, która rozbija mi wszystko, bo okazuje się, że nie ma szafek wiszących o takim samym wymiarze. W związku z tym moja i tak absolutnie niesymetryczna kuchnia (w życiu nie widziałyście większego chaosu) stanie się jeszcze bardziej niesymetryczna i jest do kitu. Coś się oczywiście wymyśli, ale wszystko jest nie tak. Z mojego ulubionego miejsca w domu, jakim miała być kuchnia zanosi się na jakąś tragedię. :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.04.2011 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 O, jednak pojawił się chwilowy przebłysk geniuszu! I tak będzie źle i chaotycznie, ale może jeszcze nie załamałam się tak do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.04.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Spokojnie, znając Ciebie coś wymyślisz Trzymam kciuki za pertraktacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.04.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Coś się oczywiście wymyśli, ale wszystko jest nie tak. :( To tak jak u mnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Maszenka, ja może nie jestem mistrzynią (nie może tylko na pewno ) ale może jakoś pomóc? Co kilka głów to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Generalnie chodzi o to, że mam kuchnię w literę L. I cholerny filar w kuchni (ale to mniejsza) w samym roku. Zdecydowałam się, że jeden ciąg to będzie szafka 60, 45 (zmywara), 60 i 60, a drugi to 4x60. Ogólnie (ze względu na filar) wszystko by się pięknie równoważyło, ale... Po tej stronie, że jest zmywara miały być górne szafki. No i okazuje się, że wiszących 45 nie ma. Nie za bardzo wiem, jak to ugryźć... Ale rozmowa przebiegła pomyślnie dość. Zobaczymy, jak poprawki, ale wszystko jest na dobrej drodze do zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts