nemi 09.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Oooo matko. Psinka cuudna. Ode mnie też uściskaj słodką mordkę. Maszenka jak duży on jest? Ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.04.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No nie to Ty masz Shar pei i się nie pochwaliłaś wcześniej???? Toć to już 14 strona wątku;p Cuudny jest:) Kuchnia fajna- bo podobną planuję hehe. Co do zlewu koło szafki.. ja pewnie bym się waliła-nigdy tak nei miałam, a Ty ino sprawdź czy Twój chłop się nie uderza. Ja wyznaję zasadę, że facet jest od pomywania i już Może przetestuj kilku chłopa jakby Ci za jakiś czas przyszło do głowy obecnego wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.04.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dziękuję dziewczyny. Shar peie są nieduże, moja dziewucha ma koło 40paru cm wzrostu w kłębie i waży pewnie koło 20 kg. Także średniej wielkości pies. Dodatkową zaletą jest to, że mają fioletowy język Tu w pełnej okazałości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 I różowy nosek Przesłodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dziękuję dziewczyny. Shar peie są nieduże, moja dziewucha ma koło 40paru cm wzrostu w kłębie i waży pewnie koło 20 kg. Także średniej wielkości pies. Dodatkową zaletą jest to, że mają fioletowy język Tu w pełnej okazałości: Kurcze jakaś taka większa mi się wydawała na pierwszej fotce. No cudna jest, na prawdę. Będzie mieszkać z Tobą, czy z Rodzicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 10.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 O kuchnie jestem spokojna..bedzie dobrze. O psa tez jakos dziwnie jestem spokojna ale o listwy na tle psa ....nie:) czyzby nie usuneli Ci tych listw, na zdjeciu widac jak sa przykrecone do scian... rzeczywiscie straszne "kuku" im zrobili tymi srubami.Co w tym temacie? jakis progres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 czyzby nie usuneli Ci tych listw, na zdjeciu widac jak sa przykrecone do scian... rzeczywiscie straszne "kuku" im zrobili tymi srubami.Co w tym temacie? jakis progres? O to samo chciałam się zapytać Maszenka... Coś ruszyło z tymi poprawkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.04.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Te listwy na zdjęciu to nie listwy z mojego m, spokojna głowa. Tak, ruszyli. Więcej powiem za około tydzień, dwa, ale za miesiąc już powinnam się przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.04.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Co sądzicie o galerii poezji? W stylu, że drukujemy ulubiony wiersz bądź wiersze na pięknym papierze, ładną czcionką i oprawiamy w ramki. Tandetne czy urocz i romantyczne? Mam na myśli naprawdę piękną i dobrą poezję. Kusi mnie coś takiego, powiem szczerze. Taka własna galeria ulubionych poetów. Albo nawet kawałki prozy. Może dlatego, że mam tak wysokie ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 bardzo urocze ja zawsze jestem za obiema łapkami za słowem pisanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Maszenka, bardzo fajny pomysł z tą poezją Nie zastanawiaj się tylko realizuj No i przeprowadzka za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.04.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Za miesiąc, za miesiąc... Ale datę parapetówki profilaktycznie ustawiłam na koniec czerwca. Hmmm, realizuję więc. Muszę zrobić selekcję poezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 popieram poetow na scianch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 15.04.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Serio? Bo już mi znajomy powiedział, że trochę to kiczowate Ale chyba postawię na swoim. W końcu to ma być raczej w mojej sypialni, nikt tam nie musi wchodzić, naprawdę. A jak ja widzę tekst pisany, to mi serce rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.04.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 kiczowate to są tryptyki (mea culpa jeśli miłośniczki takowych obraziłam) ...tylko mi zaszalej choć z ramkami ...na ludowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.04.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Maszenko, wspaniały masz pomysł dot. wierszy! Mądry, miły sercu, no super fajny po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 16.04.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Świetny pomysł z poezją! Jeszcze tylko ładne wiersze, czcionki i ramki i będzie cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.04.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Pomysł prima sort prawdę mówiąc u nikogo nie widziałam, dlatego uważam że to oryginalne. A ponieważ uwielbiam czytać to jestem jak najbardziej za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mnie tez sie pomysl podoba:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts