Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki, dziękuję za życzenia.

I info najświeższe - JEST JUŻ KUCHNIA. Jeszcze brakuje okapu (u mnie sprawa b. skomplikowana), ale JEST. Jest PRZEPIĘKNA. W weekend zdjęcia. :D

Aleeeee fajnie :wave:

Czekamy na foty z niecierpliwością :rolleyes::)

https://forum.murator.pl/topic/154614-moje-ma%C5%82e-m/page/15/#findComment-4678706

Może nawet jutro tam podejdę... Ale serio, jestem przeszczęśliwa. Więcej opiszę jutro, ale powiem tak - kuchnia wygląda naprawdę porządnie, fronty Lidingo są po prostu obłędne, a ekipa monterów, jakich miałam... Boże, gdyby byli sami tacy fachowcy to remonty byłyby czystą przyjemnością zamiast być katorgą. Fajni, zręczni, inteligentni, podsunęli mi kilka ciekawych rozwiązań, bez problemu poradzili sobie z filarem, z błędami poprzedniej ekipy, posprzątali po sobie i jeszcze świetnie się z nimi rozmawiało. Kuchnia za to wygląda niezmiernie słodko i romantycznie. Nie mogę się doczekać aż zastawię ją dodatkami. Teraz zostały listwy przypodłogowe (zamówiłam te u Betib, przyszły, są naprawdę przepiękne) i można szaleć z urządzaniem i przeprowadzką. Jedynym bardziej wymagającym elementem teraz będą regały, ale liczę, że to już nie pójdzie tak ciężko.
https://forum.murator.pl/topic/154614-moje-ma%C5%82e-m/page/15/#findComment-4678772

No dobra, najwyższy czas przedstawić moją kuchnię. Fronty to Ikea Lidingo, sprzęty AGD też z IKEA. Montowała mi ją bardzo sympatyczna ekipa składająca się z pana Jacka, Sławka, Darka i Adama (mam nadzieję, że nic nie pomyliłam). Jak ktoś na nich trafi to spokojna głowa - super ludzie. Brakuje jeszcze jednej witrynki (niektóre fabryki IKEA miały jakieś straszne problemy, coś się rozsypało i dlatego nie ma części frontów, u mnie na szczęście to jedna witryna więc spokojnie czekam) oraz okapu (geniusz "fachowców" poprzednich oraz b. skomplikowane rozwiązanie), jednak całość już jest. I jest przepiękna. Przepraszam za jakość zdjęć, dopiero potem zauważyłam, że są jakoś dziwnie ustawione, a pies mnie poganiał. Będą lepsze i z dodatkami... Musicie mi uwierzyć, że całość wygląda 1000 razy lepiej na żywo niż na zdjęciach.

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20022.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20023.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20024.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20025.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20026.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20027.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20028.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20029.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20030.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20031.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20032.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20034.JPG

nowa%20kuchnia%20i%20jedzonko%20037.JPG

Na tym ostatnim zdjęciu najlepiej widać kolory i ciepłe światło w pokoju. :)

https://forum.murator.pl/topic/154614-moje-ma%C5%82e-m/page/15/#findComment-4679753

jak to milo przeczytac ze kogos tak cieszy jego mieszkanie ...no to czekam na zdjecia :)

Pewnie, że cieszy. Wszakże moja poprzednia ekipa wiele schrzaniłą (dlatego mugaty są tak zasłonięte przez blat, bo w ogóle wszystko źle wymierzyli, a byliśmy razem w IKEI i wiedzieli, ile mają szafki, ile ma blat etc), ale ta kuchnia to spełnienia moich marzeń i cieszę się, że jest bliżej końca aniżeli początku. :D

https://forum.murator.pl/topic/154614-moje-ma%C5%82e-m/page/15/#findComment-4679761