agawi74 21.04.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-1995/jajko_kurczatko.jpg Wesołego Alleluja życzy Agawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Maszenka wielu uśmiechów i radości na Święta, i nie tylko życzy nemi. http://img42.imageshack.us/img42/474/kurczakzajacd3myj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 27.04.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dziewczynki, dziękuję za życzenia. I info najświeższe - JEST JUŻ KUCHNIA. Jeszcze brakuje okapu (u mnie sprawa b. skomplikowana), ale JEST. Jest PRZEPIĘKNA. W weekend zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dziewczynki, dziękuję za życzenia. I info najświeższe - JEST JUŻ KUCHNIA. Jeszcze brakuje okapu (u mnie sprawa b. skomplikowana), ale JEST. Jest PRZEPIĘKNA. W weekend zdjęcia. Aleeeee fajnie Czekamy na foty z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 27.04.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Może nawet jutro tam podejdę... Ale serio, jestem przeszczęśliwa. Więcej opiszę jutro, ale powiem tak - kuchnia wygląda naprawdę porządnie, fronty Lidingo są po prostu obłędne, a ekipa monterów, jakich miałam... Boże, gdyby byli sami tacy fachowcy to remonty byłyby czystą przyjemnością zamiast być katorgą. Fajni, zręczni, inteligentni, podsunęli mi kilka ciekawych rozwiązań, bez problemu poradzili sobie z filarem, z błędami poprzedniej ekipy, posprzątali po sobie i jeszcze świetnie się z nimi rozmawiało. Kuchnia za to wygląda niezmiernie słodko i romantycznie. Nie mogę się doczekać aż zastawię ją dodatkami. Teraz zostały listwy przypodłogowe (zamówiłam te u Betib, przyszły, są naprawdę przepiękne) i można szaleć z urządzaniem i przeprowadzką. Jedynym bardziej wymagającym elementem teraz będą regały, ale liczę, że to już nie pójdzie tak ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No i dobrze, że już jest. Ekipy faktycznie są fajne, gorsze są te od reklamacji ale jakoś też dają radę. Nie mogę się doczekać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Maszenko,no to czekamy, czekamy niecierpliwie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 jedź, jedź już dzis. Tylko aparatu nie zapomnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.04.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 jak to milo przeczytac ze kogos tak cieszy jego mieszkanie ...no to czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 jedź, jedź już dzis. Tylko aparatu nie zapomnij;) Otóż to! Ja tyż czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.04.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Maszenka super że kuchnia już jest. Ja też czekam na fotki. Edit. Oooo i tym samym napisałam post nr 1000. Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.04.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja też z niecierpliwością oczekuję na te foki kuchni i mam nadzieję, że dziś pojechałaś je zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No dobra, najwyższy czas przedstawić moją kuchnię. Fronty to Ikea Lidingo, sprzęty AGD też z IKEA. Montowała mi ją bardzo sympatyczna ekipa składająca się z pana Jacka, Sławka, Darka i Adama (mam nadzieję, że nic nie pomyliłam). Jak ktoś na nich trafi to spokojna głowa - super ludzie. Brakuje jeszcze jednej witrynki (niektóre fabryki IKEA miały jakieś straszne problemy, coś się rozsypało i dlatego nie ma części frontów, u mnie na szczęście to jedna witryna więc spokojnie czekam) oraz okapu (geniusz "fachowców" poprzednich oraz b. skomplikowane rozwiązanie), jednak całość już jest. I jest przepiękna. Przepraszam za jakość zdjęć, dopiero potem zauważyłam, że są jakoś dziwnie ustawione, a pies mnie poganiał. Będą lepsze i z dodatkami... Musicie mi uwierzyć, że całość wygląda 1000 razy lepiej na żywo niż na zdjęciach. Na tym ostatnim zdjęciu najlepiej widać kolory i ciepłe światło w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A i ten tabun półek na wino nie świadczy o moim alkoholizmie, w tej dolnej zamierzam trzymać np. wodę, syropy owocowe i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 jak to milo przeczytac ze kogos tak cieszy jego mieszkanie ...no to czekam na zdjecia Pewnie, że cieszy. Wszakże moja poprzednia ekipa wiele schrzaniłą (dlatego mugaty są tak zasłonięte przez blat, bo w ogóle wszystko źle wymierzyli, a byliśmy razem w IKEI i wiedzieli, ile mają szafki, ile ma blat etc), ale ta kuchnia to spełnienia moich marzeń i cieszę się, że jest bliżej końca aniżeli początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Wrzucam też słabe zdjęcie jeszcze nie zamontowanej listwy od Betib. Piękna! I ładny ten Dulux mi wyszedł, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 rzeczywiście świetnie...i bardzo spójnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts