Maszenka 28.04.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 rzeczywiście świetnie...i bardzo spójnie ... Dziękuję. I wiesz co? Polubiłam moją asymetrię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Jest po prostu pięknie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 maszenka - cudnie, po prostu cudnie. świetnie piekarnik wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Jest po prostu pięknie. Gratuluję Dziękuję, jest mi naprawdę niezmiernie miło i kamień spada z serca, że nie tylko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziękuję. I wiesz co? Polubiłam moją asymetrię . A wiesz co ...ja też ją polubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 maszenka - cudnie, po prostu cudnie. świetnie piekarnik wygląda! Monah witam bardzo serdecznie u siebie. Przez Twój wątek nie dałam rady przebrnąć (jeszcze, ale kto wie...). Piekarnik podobał mi się "od zawsze" i mam nadzieję, że użytkować się będzie dobrze. Na pewno chciałam w słupku, żeby się nie schylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Maszenka jest ślicznie! Sama bym tak chciała mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Maszenko,pięknie wyszło. Cudna kuchnia i wspaniałe listwy od Betib!!!! A fronty są białe (w sensie - superbiałe), czy kremowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 cudna kuchnia Ci wyszła !!! nie mogę się napatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Maszenko, pięknie wyszło. Cudna kuchnia i wspaniałe listwy od Betib!!!! A fronty są białe (w sensie - superbiałe), czy kremowe? Fronty są zdecydowanie w kolorze złamanej bieli, ale czystym kremem też bym tego nie nazwała. Widać różnicę w porównaniu do koloru mugatów. Postaram się zrobić niedługo zdjęcia lepszej jakości. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.04.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziękuję za te komplementy. Naprawdę, wspaniałe uczucie, że coś się wreszcie udało i coś wynikło z tych wizualizacji, planów i inspiracji. Jakby ktoś chciał podkradać te zdjęcia do swych inspiracji i zamieszczać w swoich wątkach na Muratorze - proszę bardzo. Służę. Wiem, że Lidingo w sieci jest o wiele mniej niż Statów, więc tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Wszystko spójne, piękne i przemyślane:) Strasznie podoba mi się podłoga w jodełkę- miałam taką w starym mieszkaniu i bardzo za nią tęsknię... Brawo Maszenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nooo Maszenka, postarałaś się. Zanim przejdę do pochwał wiesz co mnie dziwi? Że aż 4 facetów Ci kuchnię składało u mnie 2 było, ale też ekipa z prawdziwego zdarzenia, nie to co debile od reklamacji . U Ciebie i tak są inni więc spoko Faktycznie z fabrykami jest problem, w jednej zawalił się dach a w innej był pożar, ale wszystko idzie ku lepszemu - ponoć. Co do kuchni. Jest kremowa (ktoś tam pytał) ale nie żółto-kremowa tylko złamana biel (idealnie określiłaś). Podoba mi się piekarnik w słupku, mało łączeń na blacie, układ, otwarte półki i witrynka. Jak dojdzie szkło, okap itd. to uzupełni to wszystko. Mnie zaskoczył czarny kranik i nawet się zastanowiłam czemu takiego nie kupiliśmy, bo wygląda świetnie i idealnie pasuje do całości ! Potem sobie przypomniałam i odpuściłam, ale naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A i ten tabun półek na wino nie świadczy o moim alkoholizmie, w tej dolnej zamierzam trzymać np. wodę, syropy owocowe i takie tam. a właśnie spytać miałam:lol2: Pięknie wygląda ta twoja kuchnia:yes: oj pięknie:D Fronty są naprawdę świetne, i mają taki ciekawy lakier, niby nie połysk, ale jednak nie jest to taki półmat do jakiego przywykliśmy. Fajny też pomysł z tym blatem schodzącym do ziemi. Dodał takiej nutki nowoczesności całej aranżacji. A dodam tylko jeszcze, że zakochana jestem w twojej podłodze:D - wciąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 01.05.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 No mala jedziesz z koksem rowno:) kuchnia wyszla very good. Lidingo to moj ulubiony front w Ikei, moje fronty byly na nim wzorowane. Ciesze sie bardzo ze jednak nie zostawilas tamtych listw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 01.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pięknie Ci kuchnia wyszła:) Ślicznie.. Fajnie , że listwy od Betib masz:) Kolor też super.. A jodełka...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.05.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dziękuję Wam bardzo. Blat jest do podłogi, bo tam znajduję się pralka, której nie wsadza się w żadną szafkę tylko zabudowuje no i ten blat trzyma ten plan normalny, położony. Ale rozwiązanie wizualnie też miodzio. Pomysł panów monterów. Będzie trochę nowoczesnych akcentów z resztą, jak dobrze pójdzie. Mam kilka fajnych pomysłów. Generalnie wizja już się wyklarowała. Czarną baterię chciałam od początku, jest czarny okap, czarny piekarnik, uchwyty i pomyślałam, że ona się fajnie uzupełni. Efekt mi się podoba. A jodełkę już kocham bardzo bardzo. Teraz myślę o dodatkach i o tym, jak to wszystko ustawić i czy wszystko na pewno się pomieści. Już nie mogę doczekać się efektu końcowego. Mam do Was dziewczynki kilka pytań w związku z tym: a) ładne lampy poproszę, sufitowe i kinkiety b) ładne maty do przedpokoju, chętnie jakieś folkowe/ludowe c) koniecznie ładne drewniane karnisze, może być surowe drewno d) ładne ramki na zdjęcia, najlepiej tanie e) znacie jakichś fachowców od listew w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 a) to kuchnia otwarta na salon więc lampy powinny współgrać z całością ...poczekałabym z nimi jeszcze jak salon się udomowi b) http://freshhome.pl/mata-folk-p-183.html c) oj nie pomogę d) dla mnie Ikea to skarbnica niedrogich ramek a i w TK Maxx można znaleźć fajne i niedrogie jak masz w pobliżu e) ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.05.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Kocham Cię Lasche! Ta mata chodziła za mną od dawna, bo kiedyś były błękitne i fioletowe, potem błękit zniknął i byłam wielce zrozpaczona, a teraz ta żółć jest jednak naprawdę miodzio, zwłaszcza, że "korytarzyk" (za dużo powiedziane) naturalnie będzie ciemniejszy. A w razi czego trafi do kuchni. Mniam mniam. CUDO. Edytowane 2 Maja 2011 przez Maszenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts