Anjazzielonego 10.05.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Mnie też, Wy szczęśliwe posiadaczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Anja, mieli rozsyłać w promieniu do 200 km od sklepu mieszkamy znacznie bliżej, ale nic z tego! Pewnie gdyby były to bym opróżniła wszystkie skrzynki (taki żarcik) ale póki co - dooopa chyba, że się można jakoś dowiedzieć kiedy będą (czy to już nie lekki fanatyzm!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 yokasta fanatyzm. Solidaryzuję się z Tobą w pełni. Pewnie chodzi o to, żeby rozłożyć ewentualne "większe zainteresowanie" i chęć do odwiedzenia sklepów w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 10.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Piękne te zasłonki, które kupiłaś. Te do salonu szczególnie mi się podobają . Bede tak podpięte po bokach? Wczoraj byłam w Ikeii i je nawet macałam do siebie Są uszyte z cudnego materiału. Ogólnie z racji tego, ze nam budżet znacznie się skurczył miałam mocne postanowienie poprawy i kupowanie tańszych rzeczy. Planowałam kupić tam szczególnie szafy do mojej maleńkiej a także upatrzony, piękny biały stół. No i byłam taka na te meble napalona. Tak pięknie wyglądały w internecie. Ale po pomacaniu to są takie cholernie plastykowe. No, ale i tak kupię. Jak będę kiedyś bogata to zmienię. Ogólnie Ikea mnie jakoś rozczarowała. Ale jest kilka pięknych rzeczy, które warto tam kupić. To są m.in. zasłony i cudne blaty drewniane szczególnie te dębowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 10.05.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Moje kochane! Internet w domu działa, ale nie wiem czy na długo, więc w razie czego piszę i zaraz lecę przeglądać Wasze wątki. Dzięki za pocieszenie, bo ja naprawdę wpadam już w pewne kompleksy, że "pół chaty z IKEI" i "zero oryginalności". Ale mi się tam rzeczy naprawdę podobają. Kupiłam dwie osłonki koronkowe (nie wiem które, był tylko jeden rozmiar), taką listwę do kuchni co się na nią wiesza różne haczyki i rzeczy, czarną, inne kuchenne bajery, duże słoje, małe słoiczki na przyprawy, do których chce zrobić retro plakietki i przewiązać nimi i mieć porządek w przyprawach, jakieś tam formy nie formy do ciast. Bardzo jestem zadowolona. Podoba mi się też kilka kompletów pościeli i kilka poduszek dekoracyjnych. Mam jednak nadzieję, że nie wyjdzie do końca standardowo... Bo inaczej IKEA powinna mi zapłacić za robienie nowej wersji katalogu. Liczę, że osobiste fotografie, lustra oraz trochę pięknych obrazów uratuje moje wnętrze... Ale nie wiem, czy to wystarczy. Maryblair zasłony chcę mieć zwykle podpięte, ale jak będzie ostre słońce to będę je puszczać luzem. Ale chciałam mieć możliwość zaciemnienia mieszkania. Chciałam też możliwość zakrycia trochę siebie, stąd pomysł na podwójny karnisz i tę śliczną przezroczystą zasłonę (serio, zdjęcie ikeowskie nie oddaje jej uroku), bo będę mieszkać jednak na parterze, co prawda od strony zamykanego podwórka, ale same wiecie, czasem warto się lekko przysłonić, a standardowe firaneczki nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Maszenka, te szare zasłony znam:yes: Piękny materiał, sama mam na nie chrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Męska decyzja. Zamawiam lampy. Już wszystkie na raz. Nie widziałam, nie zmacałam, ale i tak zamawiam. Trzymajcie kciuki. A, tanie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 To zamawiaj, ciekawa jestem - taki odważny krok pokażesz nam te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Pokażę, jak już dotrą. Czy ja wiem, czy odważny... Nie wiem, co musieliby zrobić, by je zepsuć. Natomiast oświetlenie spędzało mi sen z powiek, a teraz jest done już raz a dobrze. Uffffffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Chętnie pokazałabym Wam teraz, ale nie mogę znaleźć zdjęć tych lamp, które umiem ściągnąć na komputer. Ale zaraz może wrzucę jakieś inspiracje dotyczące przechowywania książek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 oswietlenie ??? ja to wiem kiedy trafic na smakowity temat...no to czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.05.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No a ja książkami też żywo zainteresowana jestem. Mam duuuuuuuużo i nie mam gdzie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No więc książki. Nie chcę się zdradzać ze wszystkimi moimi pomysłami na razie, bo nie wiem, czy wszystkie uda mi się wykonać. Planuję mieć około sześciu regałów, wszystkie w salono-kuchni oraz dodatkowe półki w sypialni we wnęce. Liczę na to, że tam wszystko pomieszczę i jeszcze trochę miejsca może zostanie. Dla mnie książki same w sobie są ozdobą mieszkania, koi mnie ich widok, czuję drżenie rąk jak widzę ich dużo, wchodzę do antykwariatu czy księgarni. Nie mam wątpliwości, że ich liczba się będzie u mnie niestety powiększać oraz że aranżacje 99,9% architektów kompletnie nie uwzględniają tego, że ktoś może mieć i małe mieszkanie i dużo książek. Marzę kiedyś o bibliotece. Zamierzam też pewnie mimo wszystko zrobić jakiś remanent wśród obecnie posiadanych książek. Tak czy siak, jest ich raczej sporo. Na pewno stanie u mnie ten regał: jako ścianka działowa. Tak jak tu. Można przedzielić przestrzeń a jednocześnie zyskać miejsce do przechowywania książek. idealne, tylko zamiast naczyń książki... Coś liche te inspiracje... Wrzucajcie lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 oswietlenie ??? ja to wiem kiedy trafic na smakowity temat...no to czekam z niecierpliwoscia Oj nie wiem, czy u mnie taki smakowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ja powinnam mieć dożywotni zakaz wchodzenia do pewnej wrocławskiej księgarni ciężko potem się idzie z reklamówami Lampy to odważny krok, mi ciężko coś wybrać dlatego zostawiłam je na zdecydowany koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 No, mi też było, dopóki nie wybrałam wszystkich naraz, bo mi się nagle w jednym sklepie internetowym kilka lamp spodobało. Moje ukochane wydawnictwo to Czarne a ich kawiarnię Wrzenie Świata polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 To Maszenka podaj chociaż jaki to sklep, moze tez cos znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 http://www.lampydlaciebie.pl/?gclid=CJi3x_Lc4qgCFQhO3godVyn8Cw http://salonoswietleniowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wrócę to pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.05.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Maszenko, biały karnisz strasznie mi się podoba! Już wiem, że kupię takie do pokoi moich dzieciaków. Właśnie białych szukałam, a jak jeszcze z dodatkiem srebra to dla mnie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts