dagunia 28.05.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Maszenka też ma nowy awatar piekne masz włosy dziewczyno !!!! rewelacja ja to takie druty proste mam , choc czasem sie pofalują ale wtedy jeszcze gorzej wyglądają ..... jak u fryzjera , ściełaś czy spekałaś trochę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.05.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ścięłam, są super. Dzisiaj zmokłam strasznie i włosy wyglądały tak czy siak świetnie. Bardziej się kręcą, bo są lżejsze, ale nie ma efektu afro, tylko kobiece loki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ścięłam, są super. Dzisiaj zmokłam strasznie i włosy wyglądały tak czy siak świetnie. Bardziej się kręcą, bo są lżejsze, ale nie ma efektu afro, tylko kobiece loki. pokaż, pokaż, pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Oooo to już wiem z kim rozmawiam :) super te włoski! I w ogóle! Inaczej niż na awatarku, poważniej Fajna babeczka z Ciebie i do tego inteligentna. Świetne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.05.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Poważniej? Może mam taką minę, wstałam o 5:15, byłam w Krakowie na wystawie dotyczącej Huculszczyzny, wróciłam o 22, zmokłam w Krakowie niemiłosiernie... Generalnie to zwykle dużo się uśmiecham. Wyglądam dość niepozornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 mówiłam, że dla kręconych włosów taka długość do ramion, to najlepsza jest:) piknie, oj piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.05.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dziękuję. Dodam, że zdjęcie nie po ułożeniu włosów, ale po dniu latania w deszczu, gdzie przemokłam do suchej nitki i po 3 h spania w pociągu. A facjata? Taka, jaką sobie wyobrażałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Poważniej? Może mam taką minę, wstałam o 5:15, byłam w Krakowie na wystawie dotyczącej Huculszczyzny, wróciłam o 22, zmokłam w Krakowie niemiłosiernie... Generalnie to zwykle dużo się uśmiecham. Wyglądam dość niepozornie. Maszenka, poważniej troszkę niż na awatarku . Jeśli na tym zdjęciu jesteś po takich przeżyciach to wyglądasz kwitnąco !!! PIĘKNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 A facjata? Taka, jaką sobie wyobrażałyście? A ja sobie nic nie wyobrażałam po awatarku dopiero załapałam kolor włosów i wygląd, uwielbiam kręcone włosy. Ślicznie wyglądasz. Bardzo mi przypominasz koleżankę z podstawówki, która nikomu nic nigdy nie pożyczała (ołówek, temperówka te sprawy) :lol2: z buźki ale charakter na pewno masz inny . P.s. tak sobie pomyślałam, że pamiętliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.05.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 A wystawa była super. Może coś o niej napisze, jeżeli chodzi o sztukę ludową właśnie. Meble też były, ale jako stylizacje, bo przecież nasi międzywojenni artyści czerpali mnóstwo z góralskich motywów, od stylu zakopiańskiego przez różne huculskie inklinacje. Widziałam obłędne krzesła z delikatnymi rzeźbami, przedwojenne. Och ach. I ikony i krzyże... Naprawdę rzeczy zupełnie unikatowe. I kupiłam biurko na allegro za 150 zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Masz jakieś zdjęcia z tej wystawy? Brzmi interesująco.A biurkiem się mam nadzieję pochwalisz Ja idę spać bo jutro wycieczka do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dziękuję. Dodam, że zdjęcie nie po ułożeniu włosów, ale po dniu latania w deszczu, gdzie przemokłam do suchej nitki i po 3 h spania w pociągu. A facjata? Taka, jaką sobie wyobrażałyście? ja sobie całkiem inaczej Ciebie wyobrażałam - przez tego awatarka poprzedniego pewnie;) - człowiek chcąc nie chcąc sugeruje się nawet fikcyjnym zdjęciem:lol2: Wyobrażałam sobie ciebie jako taką blond pin-up girl:lol2: A ty masz dużo pełniejsze usta i taką bradziej hmmm... południową twarz? - hiszpanka;) (choć w blond włosach:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 28.05.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Nie, nie, pin up to lepszy trop mimo wszystko. Może korzystając że nikogo nie ma znajdę jakieś stare w kolorze? Albo lepszej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.05.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ja się załapałam:Dale teraz idę spać, więc juz więcej nie wrzucaj;) poczekaj do jutra:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.05.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 A ja skorzystałam z przywileju admina i zerknęłam na usunięte zdjęcie Też oczami duszy widziałam Cię inaczej... Te loki i look nie zdradzają etnografki - spodziewałam się jakiejś wskazówki etno w wyglądzie (choć to głupie) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Maszenka,a ja się tak nie bawię!!! Człowiek znika na parę godzin, a Wy w najlepsze szalejecie nocną porą, po czym zdjęcia znikają....Szkoda, bo chętnie bym Cię zobaczyła:)Pozwolisz, że prywatę do Iskry wystosuję??? IS-KRA!!! Zmiłuj się i podaj nazwy tych dwóch, błagam Cię: http://sainsburys.scene7.com/is/image/sainsburys/120166814_1?$large240$ http://www.cuisinart.ca/pressReleases/img/pressrelease/rk-17c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Anju, nazwy/namiary masz w adresie 1. http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/home_and_garden/120166822_prestige_15l_traditional_kettle_grey.html?hnav=4294967025 Made in China za 57 funtów 2. http://www.cuisinart.ca/cuisinart_product.php?product_id=178&item_id=212&cat_id=999999 Niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ach, dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 29.05.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Świetne grafiki do drukowania np. na folii można pobrać stąd: http://graphicsfairy.blogspot.com/ A przepis na etykiety jest też tu: http://myhouseofideas.blogspot.com/2010/08/etiketten-und-breevintage-cottage.html Dziękuję, będę robić. Mam nadzieję, że wyjdą ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 29.05.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witaj Maszenka!! dziękuję za dobre słowo u MagdyZZZ Wiesz,ja trafiłam na to forum dużo za późno. Wiele dobrego zaczerpnęłabym dla siebie od Was a teraz juz za późno . Mam taka refleksję czytając również Twój watek, bo ja niedawno olbrzymią zastawę (większość nigdy nie używana) z wzorem łowickim....na śmietnik wyniosłam. Wydawało mi się, że to nie może miec dla nikogo wartości estetycznej - och jak bardzo się myliłam! Mam nadzieję wybaczysz ignorancje w temacie folkowym. Pozdrawiam cieplutko! p.s. łazienka Twoja - cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts