Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poważniej? Może mam taką minę, wstałam o 5:15, byłam w Krakowie na wystawie dotyczącej Huculszczyzny, wróciłam o 22, zmokłam w Krakowie niemiłosiernie... Generalnie to zwykle dużo się uśmiecham. ;) Wyglądam dość niepozornie. ;)

Maszenka, poważniej troszkę niż na awatarku :wiggle:. Jeśli na tym zdjęciu jesteś po takich przeżyciach to wyglądasz kwitnąco !!! PIĘKNIE !

A facjata? ;) Taka, jaką sobie wyobrażałyście? :D

A ja sobie nic nie wyobrażałam :lol2: po awatarku dopiero załapałam kolor włosów i wygląd, uwielbiam kręcone włosy. Ślicznie wyglądasz. Bardzo mi przypominasz koleżankę z podstawówki, która nikomu nic nigdy nie pożyczała (ołówek, temperówka te sprawy) :lol2::lol2::lol2: z buźki :) ale charakter na pewno masz inny :).

P.s. tak sobie pomyślałam, że pamiętliwa jestem :rotfl:

A wystawa była super. Może coś o niej napisze, jeżeli chodzi o sztukę ludową właśnie. Meble też były, ale jako stylizacje, bo przecież nasi międzywojenni artyści czerpali mnóstwo z góralskich motywów, od stylu zakopiańskiego przez różne huculskie inklinacje. Widziałam obłędne krzesła z delikatnymi rzeźbami, przedwojenne. Och ach. I ikony i krzyże... Naprawdę rzeczy zupełnie unikatowe. I kupiłam biurko na allegro za 150 zł z przesyłką. ;)

Dziękuję. Dodam, że zdjęcie nie po ułożeniu włosów, ale po dniu latania w deszczu, gdzie przemokłam do suchej nitki i po 3 h spania w pociągu. A facjata? ;) Taka, jaką sobie wyobrażałyście? :D

ja sobie całkiem inaczej Ciebie wyobrażałam - przez tego awatarka poprzedniego pewnie;) - człowiek chcąc nie chcąc sugeruje się nawet fikcyjnym zdjęciem:lol2: Wyobrażałam sobie ciebie jako taką blond pin-up girl:lol2: A ty masz dużo pełniejsze usta i taką bradziej hmmm... południową twarz? - hiszpanka;) (choć w blond włosach:lol2:)

A ja skorzystałam z przywileju admina i zerknęłam na usunięte zdjęcie :) Też oczami duszy widziałam Cię inaczej... Te loki i look nie zdradzają etnografki - spodziewałam się jakiejś wskazówki etno w wyglądzie (choć to głupie) ...

Maszenka,

a ja się tak nie bawię!!! Człowiek znika na parę godzin, a Wy w najlepsze szalejecie nocną porą, po czym zdjęcia znikają....

Szkoda, bo chętnie bym Cię zobaczyła:)

Pozwolisz, że prywatę do Iskry wystosuję???

IS-KRA!!!

Zmiłuj się i podaj nazwy tych dwóch, błagam Cię:

http://sainsburys.scene7.com/is/image/sainsburys/120166814_1?$large240$

http://www.cuisinart.ca/pressReleases/img/pressrelease/rk-17c.jpg

Witaj Maszenka!!

dziękuję za dobre słowo u MagdyZZZ :)

Wiesz,ja trafiłam na to forum dużo za późno. Wiele dobrego zaczerpnęłabym dla siebie od Was a teraz juz za późno :). Mam taka refleksję czytając również Twój watek, bo ja niedawno olbrzymią zastawę (większość nigdy nie używana) z wzorem łowickim....na śmietnik wyniosłam. Wydawało mi się, że to nie może miec dla nikogo wartości estetycznej - och jak bardzo się myliłam! Mam nadzieję wybaczysz ignorancje w temacie folkowym.

Pozdrawiam cieplutko!

p.s. łazienka Twoja - cudo!