Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, dziewczyny. Wasze opinie są dla mnie wskazówką, że idę w dobrym kierunku.

Dzisiaj zaś przypadkowo kupiłam na allegro stoliczek-toaletkę za 85 zł, jakaś stara kolekcja z Ikei. Tzn stoliczek sam w sobie zwyczajny, ale wymiarem bardzo dobrze wpasowuje się we wnękę w sypialni, gdzie na początku miały być półki, ale w końcu stanie właśnie on plus lustro.

1610730483.jpg

Nic specjalnego, prawda? Ale niezbyt duży. Wyobraźcie sobie jednak, że w tych dwóch małych przegrodach będą wiklinowe białe koszyki, a dół zostanie zasłonięty białą zasłonką z naturalnego materiału. Może ta duża przegroda dostanie jeszcze półkę. Będę mogła trzymać tam, tak samo jak w koszyczkach, biżuterię i tego typu pierdoły.

A nad nim takie lustro.

lusterko%252520001.JPG

Chyba wyjdzie fajnie. A ja naprawdę jestem spłukana. ;)

Są już listwy! :wave: Wczoraj byłam w mieszkaniu, ale jeszcze nie były wykończone do końca, dzisiaj są. W piątek zdjęcia będą. Bez żadnych paskudnych, obrzydliwych wkrętów, śliczne, wysokie, frezowane białe listwy od Betib. Czyż muszę mówić, jak pięknie wyglądają z mą dębową jodełeczką kochaną?

Ale żeby nie było tak różowo... Teraz się odważę i pokażę Wam listwy, które zamontowali pierwszy fachowcy i które kazałam wziąć i wyrzucić w pierun.

Oto jak wyglądają według niektórych wysokie białe listwy. ;)

flat%252520001.jpg

flat%252520002.jpg

Ale już mam piękne, białe listwy... Tego NIE MA.

No jak oni mogli Cię z tymi listwami tak urządzić?:mad: Koszmar! Jak niby mieli zamiar je malować? I jeszcze te śruby....:no:

Cieszę się, że to już wyprostowane:) I z niecierpliwością czekam na zdjęcia.

A kwiaty w Twojej łazience, czy inne może ryciny botaniczne - będzie miodzio:D

BTW - łazienka śliczna!