MagdaZZZ 03.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 zachwyt:D szczególnie te róże mnie uwiodły. Bardzo do ciebie pasują, a jeszcze bardziej do tej konsolki pod umywalką bedzie cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.06.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 róże ...tu na 5 zdjęciu fajne http://www.zpotrzebypiekna.pl/2011/06/roze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 04.06.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Dziękuję, dziewczyny. Wasze opinie są dla mnie wskazówką, że idę w dobrym kierunku. Dzisiaj zaś przypadkowo kupiłam na allegro stoliczek-toaletkę za 85 zł, jakaś stara kolekcja z Ikei. Tzn stoliczek sam w sobie zwyczajny, ale wymiarem bardzo dobrze wpasowuje się we wnękę w sypialni, gdzie na początku miały być półki, ale w końcu stanie właśnie on plus lustro. Nic specjalnego, prawda? Ale niezbyt duży. Wyobraźcie sobie jednak, że w tych dwóch małych przegrodach będą wiklinowe białe koszyki, a dół zostanie zasłonięty białą zasłonką z naturalnego materiału. Może ta duża przegroda dostanie jeszcze półkę. Będę mogła trzymać tam, tak samo jak w koszyczkach, biżuterię i tego typu pierdoły. A nad nim takie lustro. Chyba wyjdzie fajnie. A ja naprawdę jestem spłukana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 a i natknęłam się dzisiaj na tę lampę ...i wydaje mi się, że mogłaby ciekawie u Ciebie wyglądać http://inspiracyjnie.pinger.pl/m/5917263/lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 04.06.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Urocza, ale ja już wszystkie wiszące lampy mam zamówione. Teraz patrzę na stojące albo biurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 06.06.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Maszenka z dnia na dzień coraz ciekawiej i piękniej u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Maszenko zapowiada się bardzo ciekawa i inna niż wszystkie łazienkia - czekam z niecierpliwością na realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.06.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Są już listwy! Wczoraj byłam w mieszkaniu, ale jeszcze nie były wykończone do końca, dzisiaj są. W piątek zdjęcia będą. Bez żadnych paskudnych, obrzydliwych wkrętów, śliczne, wysokie, frezowane białe listwy od Betib. Czyż muszę mówić, jak pięknie wyglądają z mą dębową jodełeczką kochaną? Ale żeby nie było tak różowo... Teraz się odważę i pokażę Wam listwy, które zamontowali pierwszy fachowcy i które kazałam wziąć i wyrzucić w pierun. Oto jak wyglądają według niektórych wysokie białe listwy. Ale już mam piękne, białe listwy... Tego NIE MA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 07.06.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Pysiaczek, lakorun - dzięki. Powoli, jeszcze trochę minie czasu. Ale wszystko idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Wspaniale:wave:Te poprzednie to naprawdę był koszmar;) Ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło:wiggle:Czekam na zdjęcia, z utęsknieniem!!!Jak sesja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 No jak oni mogli Cię z tymi listwami tak urządzić? Koszmar! Jak niby mieli zamiar je malować? I jeszcze te śruby.... Cieszę się, że to już wyprostowane:) I z niecierpliwością czekam na zdjęcia. A kwiaty w Twojej łazience, czy inne może ryciny botaniczne - będzie miodzio:D BTW - łazienka śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ojej przesadzili z tymi wkrętami Malowanie zamontowanych listew to byłby koszmar - dobrze, że zarządziłaś zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 09.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Maszenka te wkręty rzeczywiście tragiczne... bardzo dobrze, że im nie odpuściłaś!!! aha, ładnie prezentuje się kolorek na ścianie, możesz zdradzić jaka to farba?? i może jeszcze jakaś fotunia jak wygląda na większej powierzchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.06.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 bardzo jestem ciekawa efektu łazienki...jak wiesz ja tez obecnie udomowiam swoja:) i widze ze doddatki potrafia totalnie zmienic charakter wnetrza. Roze byly zawsze dla mnie kiczowate.........ale te i tu sa boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Maszenka czekamy na listwy nowe będę wiedziała jak ładnie moje będą wyglądać , masz 10 czy 12 cm wysokości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.06.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Przejdźmy do konkretów. Litwy są PRZEPIĘKNE i zamontowane tak, że aż serce mi mocniej bije... Same zobaczcie... Jestem zachwycona! Przedstawiam też klamki: Przypominam kabinę: Przedstawiam baterię: A na koniec miły gratisik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.06.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jeszcze odpowiedz na pytania a będę w pełni usatysfakcjonowana Listwy wyszły świetnie, bateria też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.06.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A wiesz, że nie wiem? Będę musiała zmierzyć :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 obłędnie wyszło:o Ale ci zazdroszczę To już mieszkasz? Maszenko, powiedz mi dziecko;), jaki ty ten kolorek masz w mieszkaniu - śliczny jest. Teraz, przy białych listwach widać to jeszcze lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts