Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Listwy przepiękne!!! One są jakieś konkretnej firmy? Szukam podobnych:) Kolor ścian podobny jak u mnie i te listwy pięknie podkreślają go:) Też mam Duluxa, ale gotową- Ewa Minge kolekcja i chyba czas oderwać listwy o kolorze paneli..

Listwy z pracowni naszej forumowej Betib, kupione na allegro. Są sosnowe, malowane natryskowo. Naprawdę piękna robota. Dla mnie było ważne, by były drewniane. Kupiłam je na allegro za ok 15 zł za metr, co uważam za bardzo korzystną cenę. Mój ojciec pukał się w głowę, że białe listwy są wstrętne, okropne i kosztują miliony po czym zobaczył te i był zachwycony. I chyba każdemu się podobają. Szczerze polecam. :) Naprawdę bardzo ładnie to wygląda, podkreśla zarówno kolor parkietu jak i ściany.

Listwy z pracowni naszej forumowej Betib, kupione na allegro. Są sosnowe, malowane natryskowo. Naprawdę piękna robota. Dla mnie było ważne, by były drewniane. Kupiłam je na allegro za ok 15 zł za metr, co uważam za bardzo korzystną cenę. Mój ojciec pukał się w głowę, że białe listwy są wstrętne, okropne i kosztują miliony po czym zobaczył te i był zachwycony. I chyba każdemu się podobają. Szczerze polecam. :) Naprawdę bardzo ładnie to wygląda, podkreśla zarówno kolor parkietu jak i ściany.

Piękne są i pięknie dziękuję za info!!!

Co tam Maszenko u Ciebie? Przeprowadzasz się już po mału? Zaczęłaś coś meblować?

Pewnie już o tym wiesz, ale może nie;), że w IKEA pojawiły się narożne regały Billy - może to jest jeszcze lepsze rozwiązanie tam za biurkiem?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79847642

Co tam Maszenko u Ciebie? Przeprowadzasz się już po mału? Zaczęłaś coś meblować?

Pewnie już o tym wiesz, ale może nie;), że w IKEA pojawiły się narożne regały Billy - może to jest jeszcze lepsze rozwiązanie tam za biurkiem?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79847642

Nie wiedziałam No i chyba nie ma regału narożnego do kupienia osobno, niestety. Mam kupione łóżko, szafy dwie, stół i krzesła oraz regały, ale na razie nie chcę zamieszczać zdjęć. Są ostatnie dni mordowania się z załatwianiem różnych ważnych spraw, więc tak - powoli się przeprowadzam. Ale powstał też malutki kryzys, więc wolę poczekać, dopieścić i Was potem rozpieścić. Trochę się jednak pozmieniało z mojej koncepcji, ale chyba nie jest to takie złe. Nie moge się doczekać końca.

ODSPRZEDAM TANIO:

a) resztki mugatów, sporo czarnych małych kwadracików do podłogi oktagonalnej

b) kilka metrów listw od Betib

najchętniej odbiór osobisty Warszawa, ale jak ktoś chciałby gdzie indziej to proszę

POSZUKUJĘ:

sofy dwuosobowej rozkładanej w stylu ektorpa albo innej swojskiej i fajnej, taniej jak barszcz allegro? jakieś salony? IKEA odpada.

http://www.mti-furninova.pl/specyfikacje.html

zobacz tu chikago z tej firmy ma kasia_sw mówi że cena podobna jak w I, a lepszy mniej gniotliwy materiał i wiele kolorów do wyboru

tu znalazłam cennik http://www.innemeble.pl/products/index/proddetailsview/id/93

możesz porównać

Edytowane przez słońce 2