Maszenka 13.07.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 U mnie ono jest chyba na ostatnim miejscu... No i się brudzi na pewno najbardziej. A ja mam psa co lubi spać na kanapie. Poza tym b. dużo bieli już mam i rozświetlać nie muszę... Bardziej zastanawiam się nad brązem/błękitem w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 A widzisz! To jeden już odpada. Ten brąz wydaje się łatwiejszy w aranżacji, ale niebieski też ładny:) W ramach oszczędności tytułem kanapy weź obydwa - będzie na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.07.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Nie, na razie jednak wolę wydać 300 zł zamiast 600. Chociaż myślę, że za pół roku czy coś dokupię nowy. No i tak nie wiem... Niebieski słodki, brązowy ładny, ob mi pasują... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.07.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 głos na niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.07.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 mi najmniej się ten brąz podoba:roll: już chyba wolę niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.07.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 A o reszcie lepiej nie wspomnę... Moje mieszkanie leży i kwiczy, znowu poprawki, ja odczuwam żądzę mordu, ale są też dobre wieści: mam regały, stół, krzesła, dwie nowe szafy oraz łóżko. Łóżko jest naprawdę wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.07.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 mi najmniej się ten brąz podoba:roll: już chyba wolę niebieski Serio? Mi się podoba. Lubię takie bure brązy. No i wyobraźcie sobie na tej nakapie ładne folkowe podusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 13.07.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Głos na niebieski Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.07.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Serio? Mi się podoba. Lubię takie bure brązy. No i wyobraźcie sobie na tej nakapie ładne folkowe podusie. ja też lubię, ale nie przy tym modelu kanapy:no: Brąż zrobi z niej jaiegoś takiego ciężkiego grzmota - folkowe podusie nic tu nie pomogą To oczywiście tylko moja opinia i prosze nie brać zbytnio do siebie. Jeśli już podjęłaś decyzję, to rób swoje oczywiście. Ale pytasz, to mówię co sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.07.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mi się ona wydaje jakaś delikatna. Myślałam, żeby brąz kupić teraz, aby był na lato i okres jesienno-zimowy a na wiosnę dać niebieski. Ale sama nie wiem. Oba na szczęście pasują. Błękitne/niebieskie chciałabym mieć też niektóre dodatki w kuchni. Ale ja mam mało wyrafinowany gust, do czego doszłam ostatnio. Naprawdę, takiego kryzysu z tym mieszkaniem jak teraz jeszcze nie miałam, chociaż wszystko mi się podoba. To już za długo trwa... Za to dorwałam cudowne ikeowskie szafy za niewiele ponad 400 zł jedna, z serii PAX, obudowa w leksvikowym kolorze i jestem z tego powodu niezwykle dumna. Mam nadzieję, że w sierpniu już obfocę całe dokończone, zrobione na błysk mieszkanie z ślicznymi niektórymi chociaż dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.07.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Głos na niebieski Witam się Witam również i zapraszam, chociaż nie ma na razie czego oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Maszenka,rzeczywiście lepszy niebieski do tych folków:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.07.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Rodzinne dzieciaki mają te kanapy: brązową i niebieską właśnie Brązowa - czekoladowa - jest piękna, ale nie w Twoim klimacie. Jeśli nie może być kremowa, weź kobaltową - w połączeniu z Twoimi meblami i złotą podłogą da świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.07.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 19.07.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Zdecydowanie niebieska. Rzucisz na nią poduchy z jakims niebieskim elementem w hafcie i będzie super. Brązowa jest jakaś taka nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 a mnie się podobają obydwie wersje z tym że niebieska jest zimna, brązowa mimo swojego odcieniu dodaje przytulności i ciepła. Z tym że ja lubię beże, brązy itp więc mnie kusi brązowa, już widzę siebie na brązowej kanapie w zinowy popołudniowy dzień z książką i gorącą czekoladą i ciepłym pledem,a na polu zawierucha mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) rozmarzyłam się, ale wybór należy do Ciebie, ciężki orzech do zgryzienia, dobrze , że to tylko pokrowiec, a nie kolor kanapy, pokrowiec można zawsze zamienić na inny:)a propos zdjęć białe listy i ciemne drzwi ciągle czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.07.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 zostawiam http://www.skleppd.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 W piątek przeprowadzka, pewnie w pon zdjęcia!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 W KOŃCU! już się doczekać nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 02.08.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wszystkiego na początek nie będzie, pewnie będzie brakować jednego karnisza, luster i obrazów/zdjęć na ścianach oraz kanapy, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts