Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małe m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 918
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serio? Mi się podoba. Lubię takie bure brązy. No i wyobraźcie sobie na tej nakapie ładne folkowe podusie.

:no:

ja też lubię, ale nie przy tym modelu kanapy:no: Brąż zrobi z niej jaiegoś takiego ciężkiego grzmota - folkowe podusie nic tu nie pomogą;) To oczywiście tylko moja opinia i prosze nie brać zbytnio do siebie. Jeśli już podjęłaś decyzję, to rób swoje oczywiście. Ale pytasz, to mówię co sądzę.

Mi się ona wydaje jakaś delikatna. ;) Myślałam, żeby brąz kupić teraz, aby był na lato i okres jesienno-zimowy a na wiosnę dać niebieski. Ale sama nie wiem. Oba na szczęście pasują. Błękitne/niebieskie chciałabym mieć też niektóre dodatki w kuchni. Ale ja mam mało wyrafinowany gust, do czego doszłam ostatnio. ;) Naprawdę, takiego kryzysu z tym mieszkaniem jak teraz jeszcze nie miałam, chociaż wszystko mi się podoba. To już za długo trwa... Za to dorwałam cudowne ikeowskie szafy za niewiele ponad 400 zł jedna, z serii PAX, obudowa w leksvikowym kolorze i jestem z tego powodu niezwykle dumna. Mam nadzieję, że w sierpniu już obfocę całe dokończone, zrobione na błysk mieszkanie z ślicznymi niektórymi chociaż dodatkami.

Rodzinne dzieciaki mają te kanapy: brązową i niebieską właśnie :) Brązowa - czekoladowa - jest piękna, ale nie w Twoim klimacie. Jeśli nie może być kremowa, weź kobaltową - w połączeniu z Twoimi meblami i złotą podłogą da świetny efekt :yes:

a mnie się podobają obydwie wersje z tym że niebieska jest zimna, brązowa mimo swojego odcieniu dodaje przytulności i ciepła. Z tym że ja lubię beże, brązy itp więc mnie kusi brązowa, już widzę siebie na brązowej kanapie w zinowy popołudniowy dzień z książką i gorącą czekoladą i ciepłym pledem,a na polu zawierucha mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) rozmarzyłam się, ale wybór należy do Ciebie, ciężki orzech do zgryzienia, dobrze , że to tylko pokrowiec, a nie kolor kanapy, pokrowiec można zawsze zamienić na inny:)

a propos zdjęć białe listy i ciemne drzwi ciągle czekam:)

• 2 weeks później...